Bildirim
4s İÇİN exploit YÜKLEYEBİLECEĞİM PROGRAM VARMI ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O arkadaşına söyle de bir daha android telefon kullanmasın; hatta çıksın 100. Kattan atlasın.
Exploitmiş
DFU moda alıp restore çek telefona, kafidir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
O arkadaşına söyle de bir daha android telefon kullanmasın; hatta çıksın 100. Kattan atlasın.
Exploitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam teşekkürler ama dfu mod restore edilse exploitin ne olduğunu öğrenecek kadar araştırma yapmama gerek kalmaz. dfu mod restore olmuyor telefon açılacakken tekrar reset atıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratbanK
Exploitmiş
O arkadaş ben oluyorum. Sen hiç telefonun %20 de versiyon atarken fişini çekip deneme yaptın mı ne oluyor diye?
Tak fişi restore atmış arkadaşım benim iphone kullanıyorum diye geçiniyorsundur şimdi sen :)
Telefonu exploit ile başlangıç dosyalarını 4s ile yapamıyorsan uğraşma telefona versiyon atarken %90 da fişini çek. Telefonu dfu moda alıp tekrar restore at bakalım.
16 Mayıs 2006 ' dan beri bu forumdakilere yardımcı oluyorum android' de hayatım boyunca kullanmadım. Haberin olsun diye söylüyorum. iPhone 4 kullanıp başıma gelen birşey olduğu için bu şekil belirttim kendisine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 27 Ekim 2013; 22:28:30 >
-
DFU her modda çözmesi lazım sorunu diye biliyorum bende.
Restore sırasında Apple Logosu altında çubuk dolarken kabloyu çekmiştim birşeyden dolayı iPhone4 de. Cihaz şuna yanımda sapasağlam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X