Şimdi Ara

4s İÇİN exploit YÜKLEYEBİLECEĞİM PROGRAM VARMI ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. iphone 4s versiyon yüklerken kilitlendi açılırken elma logosu çıkıp tekrar reset atıyor. bir arkadaş exploit yemeden açılmaz demişti ama redsnow 4s desteklemiyo galiba redsnowla yapamadım başka bi program veya başka bi önerisi olan varmı

• O arkadaşına söyle de bir daha android telefon kullanmasın; hatta çıksın 100. Kattan atlasın.

Exploitmiş

DFU moda alıp restore çek telefona, kafidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

O arkadaşına söyle de bir daha android telefon kullanmasın; hatta çıksın 100. Kattan atlasın.

Exploitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler ama dfu mod restore edilse exploitin ne olduğunu öğrenecek kadar araştırma yapmama gerek kalmaz. dfu mod restore olmuyor telefon açılacakken tekrar reset atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

O arkadaşına söyle de bir daha android telefon kullanmasın; hatta çıksın 100. Kattan atlasın.

Exploitmiş

O arkadaş ben oluyorum. Sen hiç telefonun %20 de versiyon atarken fişini çekip deneme yaptın mı ne oluyor diye?

Tak fişi restore atmış arkadaşım benim iphone kullanıyorum diye geçiniyorsundur şimdi sen :)

Telefonu exploit ile başlangıç dosyalarını 4s ile yapamıyorsan uğraşma telefona versiyon atarken %90 da fişini çek. Telefonu dfu moda alıp tekrar restore at bakalım.

16 Mayıs 2006 ' dan beri bu forumdakilere yardımcı oluyorum android' de hayatım boyunca kullanmadım. Haberin olsun diye söylüyorum. iPhone 4 kullanıp başıma gelen birşey olduğu için bu şekil belirttim kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 27 Ekim 2013; 22:28:30 >

• DFU her modda çözmesi lazım sorunu diye biliyorum bende.
    Restore sırasında Apple Logosu altında çubuk dolarken kabloyu çekmiştim birşeyden dolayı iPhone4 de. Cihaz şuna yanımda sapasağlam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.