Şimdi Ara

4s durduk yere kapandı ve açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumda hiçbir şey yoktu görüşme yaptım ve cebime koydum %86 şarjı vardı daha sonra baktığımda telefon kapanmıştı power'a bastım olmadı power+home yaptım yine olmadı. Telefon şu an bilgisayara takılı hiçbir tepki vermiyor. Yani bilgisayarı da görmüyor, görse restore edeceğim ama bir türlü bir şey yapamıyorum öyle kaldı tepkisiz. Lütfen yardım gerekiyor

• O iki tuşa uzunca süre bastın mı? Bende de aynı şey olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 15 sn basılı tuttuktan sonra açılmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dfu moda almayı deneyin olursa restore edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: feerit

O iki tuşa uzunca süre bastın mı? Bende de aynı şey olmuştu. Yanlış hatırlamıyorsam 15 sn basılı tuttuktan sonra açılmıştı.

Olmuyor hocam çok denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WakeMeUp

Dfu moda almayı deneyin olursa restore edebilirsiniz.

Dfu moduna bir türlü alamadım. Yani itunes herhangi bir tepki bile vermiyor.
  • Yan sanayi şarj cihazı veya araç şarjı kullanıyor musunuz? Hiçbir şekilde cihazı açamıyorsanız, bataryada sıkıntı olmuş olabilir. İnşallah değildir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pis@gor

Yan sanayi şarj cihazı veya araç şarjı kullanıyor musunuz? Hiçbir şekilde cihazı açamıyorsanız, bataryada sıkıntı olmuş olabilir. İnşallah değildir tabi.

Hayır her şey orjinal. Recovery moda almayı başardım shift+güncelle yapıyorum ama sürekli hatalar almaya başladım. 3014 gibi... Onları aştım ama şu an 3004 hatası alıyorum bunu geçemiyorum malesf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iTunes'da iPhone'a bekleniyor... yazısı gelince telefona hafif beyaz gibi bir ışık geliyor ve gidiyor... Bu yazıda kalıyor yani
  • hiç bir şey yapılmıyorsa pili çıkarıp takmak lazım bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesildoruk

hiç bir şey yapılmıyorsa pili çıkarıp takmak lazım bildiğim kadarıyla

Telefonun arkasını açmak garanti dışı bırakır diye biliyorum ? Yanlış mıyım ?
  • garantisi varsa ver zaten
  • Garantisi varsa ne uğraşıyorsunuz. verin onlar uğraşsın

• Yarın garantiye götürüp veriyorum. XP/Win7/Win8 hepsini denedim her bilgisayarda 4005 hatası verdi. Farklı bir usb ile de sonuç aynıydı. Sonucu buraya yazarım daha sonra. Teşekkürler!
  • 4005 error alıyorsanız şu linke bakın

İngilizce-Türkçe anlatım için yardım edebilirim.

https://discussions.apple.com/thread/5381335
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

4005 error alıyorsanız şu linke bakın

İngilizce-Türkçe anlatım için yardım edebilirim.

https://discussions.apple.com/thread/5381335

Verdiğiniz site de dahil internette bakmadığım yer kalmadı diyebilirim. Orada dediklerini yaptım yine de hatayı vermeye devam ediyor. 2 gün boyunca bulduğum her çözümü denedim ama hiçbirisi benim için çalışmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.