Şimdi Ara

4K XVR Güvenlik Kamerası Fiyat Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarım, abilerim sizlere bu konuda acil danışma gereği duydum.

    Babam benden habersiz evin ve seraların olduğu bölgelere kamera bağlatmak için bir elektrikçi ile anlaşmış. Babam aldığı ürünlerde kendisini her ne kadar uyarsam da satıcıya "En iyisi olsun, parası önemli değil" gibi cümleler kuruyor. Bu da kazıklanması için oldukça müsait bir ortam yaratıyo.

    Neyse uzatmadan asıl konuya geleyim, kameralar için 4K diyolar, ancak 140 ekran 4k tvde açtım baktım 4K görüntü ile alakası yok. Tamam evet kameralar gerçekten HD düzeyinde bir görüntü veriyor ama kesinlikle 4K değil. Belki güvenlik kameralarındaki 4K standartı farklıdır, onu bilmediğim için size sormak istedim. Fiyatını sordum babama 2 kamera daha gelecek dedi galiba 8 ya da 12 bin TL diyor. Yahu baba net bir fiyatı yok mu bunun diyorum, ya benim kızmamdan dolayı çekindiği için ya da kameralar gelmeden fiyat belirlenmediği için net fiyatı alamadım. Ama 8 bin garanti onu biliyorum. Bu fiyatı çok abartılı buldum açıkçası.

    Bu fiyat normal mi?







  • Merhaba,

    Ürünlerin markasını modelini bilmeden fiyat az veya çok diyemeyiz. Sistemin içeriğini öğrenip yazarsanız bilgi verebiliriz.
  • Bir defa kameralar gelmeden fiyat veremem konusu bana mantıklı gelmedi hocam. O fiyatları bende abartı buluyorum. Ürün model ve markasını yazarsanız yardımcı oluruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en iyisi olsun ücreti çok sorun olmaz demek kazıklanmaya giden yoldur diye düşünmeyin, o cümlenin sonuna vereceğiniz teklifteki cihazın piyasa fiyatı araştırmasını yapıp size net bilgi veririz anlaşma konusunda diye eklersiniz ona göre fiyat verilir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.