Şimdi Ara

4k sistem alma zamanı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Vatandan şöyle bir sistem topladım. Amma velakin fiyatı yuksek geldi. Gerçi sistem baya iyi gibime geldi ama sizce su anda almalı mı ? yoksa yakın zamanda bir fiyat dususu bekleniyor mu ozellıkle ekran kartlarında. 4k monitor için henuz karar vermedim.

intel i5 4690 işlemci 621 tl
    msi z97 pc mate motherboard 278 tl
    kingston hyperx 120 gb 3k serisi 555mb ssd 227 tl
    kingston 2x8 16gb hyperx beast 1600 mhz ram 528 tl
    powercolor r9 290x 4gb 512 bit amd radeon 1083 tl
    cooler master rc-k350 600 w atx kasa 278 tl
    seagate 1tb sshd 7200 rpm 244 tl
    dvd rom 52 tl

3300 civarı bir fiyata geliyor. Zaman ilerledikce tabıkı yenı urunler cıkar. Bunlar duser ama kısa surede dramatık bır dusus yasanır mı ? Cunku yenı cıkacaklar da ya bu fıyata ya daha pahalı cıkar. Bu fıyatlar sızce uygunmudur ? bu sıstemde bu olmamıs dedıgınız parca var mıdır ?
    Öneriler yorumlar ?

• Şu ana kadar hayatım da gördüğüm en saçma başlık ve en saçma sistem gtx 970'li sistem toplanır 1.'si bu 2.'si o kadar belleği ne yapacaksın 3.'sü Oc olmayan işlemciye OC yapılabilen ama saçma olan bir anakart kısacası tam bütçeniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawk_tr -- 23 Ocak 2015; 16:59:22 >

• Saolasın power için ozellıkle mı 650 ye cıktın ?

Orijinalden alıntı: snane3858

Buyur 3000'i geçmez

Kasa:http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champ_spec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html

Geri kalanı

4k sistem alma zamanı mı ?

Omc yapmicam demiş. Neden k serisi aldın. Oc. Yapmiyacak neden o anakarti seçtim,n?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________

• Benim fikrim, o bütçe ile 4k oyun sistemi mümkün değil. Kişiden kişiye değişebilir tabiki ama bence o sistem ile şuan ki oyunlarda ve yakın gelecekte çıkacak olan oyunlarda optimum ayarlarda ve optimum akıcılıkta oynamak mümkün değil.

Bana göre 4k oyun sistemi toplamak için nereden baksanız rahat 2 yıl var. Alın bir 144hz 1080p monitör keyfinize bakın, hiç girmeyin 4k işine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 23 Ocak 2015; 17:31:17 >
  • 4k'yı boşverin bence.Yaşasın fullhd.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.