Şimdi Ara

4gb usb flash disk tavsiyesi (acil almam lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

A-DATA PD10 MYFLASH 4Gb DÖNER KAPAKLI USB2.0 MEMORY

Yukardaki ürünleri tıklayıp incelerseniz sevinirim.

Bütçe kısıtlılığı nedeniyle yukarıdaki flash belleklerden hangisini alacağıma karar veremedim. Kapasiteleri bana çok cazip geldi ama kaliteleri nasıldır bilmiyorum.

İçinde işletim sistemi olmayanları tercih ediyorum çünkü geçenler U3 sistemli bi kingston f. belleğim vardı internetcafede hangi pc ye taksam donanımın çalışması için yeniden başlatın diyodu. deep freeze olan b.sayarda yeniden başlatmak işe yaramıyodu hem işletim sistemi o kadar da gerekli değil.

Sizce hangisini seçeyim. Yukardaki ürünlerin fiyat aralığında başka ürün tavsiyeniz varsa onu da alabilirim. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 12 Mart 2007; 22:22:25 >

• ikisi arasında kaldıysan karar vermek çok kolay twinmosu ele a-data kalır forumda twinmos diye arama yaparsan ne kadar yavaş bir ürün olduğunu ne kadar çok şikayet eden olduğunu görürsün

Orjinalden alıntı: karmaşık

ikisi arasında kaldıysan karar vermek çok kolay twinmosu ele a-data kalır forumda twinmos diye arama yaparsan ne kadar yavaş bir ürün olduğunu ne kadar çok şikayet eden olduğunu görürsün

cevap için teşk. ederim dostum. twinmoss demek yavaşmış. A data iyi bir marka mıdır. Ben kingston dışında hiç bir flash bellek markası duymadım ama kingstonun 4gb olanı baya pahalı. bana kapasite lazım en çok.

ben bigboy kullanıyorum felaket derecede memnunum

twinmos kağnıdanda yavaş

a-data nın okuma yazma hişzları yazmıyo bu,rda

buda yavaş çıkmasın

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Arkadaşlar Bigboy 4 gb'lık flash disk almak isteyenler aşağıdaki line baksınlar

::TIKLAYIN::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplycity -- 13 Mart 2007; 9:43:16 >
    Daha Fazla Göster
  • cooper marka 4gb usb2.0 var bende 2 tane, ufacık bişey. 90ytlden satıyorum kullanılmamış olanı isteyen varsa.
    AMD Althon(tm)� 64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2.81GHZ - OCZ Blade 4GB DDR2 1066MHZ CL5 Dual Kit (2x2GB) - Western Digital 1TB Serial ATA2 32MB + Samsung 200GB Serial ATA2 HDD - LG DVD+RW-DL Multi - HİS IceQ4 HD4850 512MB 256bit Ekran Kartı - Bluetooth® - AirTies RT-211 Wireles ADSL2+ Modem - Epson X2350 Yazıcı Tarayıcı - Frisby Kablosuz Klavye+Mause - Corsair Flash Voyeger 4GB USB - Casper 5mp webcam - Samsung SyncMaster 223BW LCD Monitör - Microsoft Vista Home Premium - Dreambox DM800 HD PVR ......!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.