Şimdi Ara

4gb internet vede wın teknosada 19 tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
3
Favori
11.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: artun56

1 ay sonra 19 tl ye tekrar 4 gb yükleyebiliyor muyuz?

olmaz demişler diyolar yukarda ,oluyorsa super ustu olur.anlayacagınız 1 aylık ucuz internet sadece.bu hattın baglantı hızı nasılki?

Hız normal 3G hızı. Zaten modem tek başına daha pahalı, internet daha pahalı, hat da cabası. Geçen sene aynı paketi 39TLye alıp süper demiştik. Düşünülecek, hesaplayacak bir şey yoktu, şimdi bunu 19TLye bulanların düşünmeden izin verdikleri kadarını toplaması lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 15 Nisan 2012; 12:37:31 >
  • Dun antares te stok kalmamisti , ac herifler 5 er almistir kesin muhahah, ankamall de var dedi oradaki gorevli ama usendim gitmeye, haber vermeksizin yapmalari daha guzel bence , sinyalciler toplanir yoksa
  • o kadar ucuz olduğu için bir bit yeniği olabilir ama dizüstü bilgisayar kullananlar için vınn nimeti yazın seyahat sırasında tadından yenmeyecek bir uygulama.
  • kullanmayacak olan yada fazla alan varsa istanbuldan p.tesi akşam yada salı öğleden sonra alınır arkadaşlar.
  • Bu işlere biraz yabancıyım da
    Buna nasıl para/kontör yükleniyor?
    İçinde sim kart oluyor mu? Biz mi mevcut Trcell hattımızı koyuyoruz?
    Trcelli olmak şart mı?
  • Bugün bulabilirmiyiz acaba bu aralar net bağlantısı arıyordum bu fırsat çok iyi bir fırsatti?telefonla acip ogrenebilirmiyiz?
  • Ben cevahir teknosaya sordum bugun aklima geldi de ama bugun 49 liradan satiyorlarmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

Ben cevahir teknosaya sordum bugun aklima geldi de ama bugun 49 liradan satiyorlarmis

Satarlar bu paradan daha çok beklerler.ikinci 19 tl dalgası ne zaman gelir peki tahmini olan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birikideneme

evet olabilir.

bu arada benim 4 gb net e ihtiyacım var bu kampanyadan alan varsa sadece data hattını 20 tl ye alabilirim.

Data hattını 15tl ye verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 16 Nisan 2012; 18:00:58 >
  • Capitol Teknosaya baktım, indirim filan yok. Benim de kota dolmak üzereydi, fırsatı kaçırmışız.. Bu vınn çok kazık birşey ama tatilde izinde de lazım oluyor lanet olası.
  • Bursa kent meydanına geldim şu anda kampanya dündü diyorlar bişey anlamadım doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

sadece cihazı mı aldınız? yoksa yanında data hattı da mı verdiler? data hattı kontörlüyse sorun olmaz da faturalı ise vergi ıvır zıvırı olmasın? köntörlü hat ise zaten sadece hattın değeri 30 liradır.

[bscfp=]
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

Orijinalden alıntı: miyankizu

Ben cevahir teknosaya sordum bugun aklima geldi de ama bugun 49 liradan satiyorlarmis

Satarlar bu paradan daha çok beklerler.ikinci 19 tl dalgası ne zaman gelir peki tahmini olan varmi

Takip ediorm ben 2 3 haftada bir yapiyorlar bu kampanyayi
  • Arkadaşlar vınn programını açarken BAĞLAN yazan yerin altında reklam panosu var, orda hemen şimdi iletişim numaranızı güncelleyin bedava 1 gb internet kazanın diye yazı çıkıyor. Sayfayı tıkladığınızda form çıkıyor formu doldurunca cep telefonunuza şifre geliyor, şifreyi onaylayınca 1 gb internet geliyor, üstelik 1 gb interneti 3 ay içinde istediğiniz zaman başlatabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 15 Nisan 2012; 18:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Bu işlere biraz yabancıyım da
    Trcelli olmak şart mı?

Vınn aldığında sana yeni bir hat veriyorlar, buna data hattı diyorlar arama yapmaya kapalıdır sadece internet amaçlı kullanılıyor. Dolayısıyla turkcelli olman şart değil, verilen 4 gb internet bitince mevcut herhangi bir turkcell internet paketini alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKONOMI$T

Arkadaşlar benim modem arızalı çıktı galiba. Başka bi data hattımı takıyorum gene internete bağlanmıyor. Hafıza kartı taktı onuda okumuyor. Dün akşam aldım şimdi götürsem teknosa yenisiyle değiştirir mi ? Yoksa garantiye verin falan mı derler ?

Edit: Modemde hiçbir sorun yok başka pc de denedim sorunsuz açıldı. Benim PC de huawei e177 kullanıyorum onun driverlerı falan kurulu acaba ondan mı kullanamıyorum. Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 31 Mayıs 2012; 21:50:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

quote:

Trcelli olmak şart mı?

Vınn aldığında sana yeni bir hat veriyorlar, buna data hattı diyorlar arama yapmaya kapalıdır sadece internet amaçlı kullanılıyor. Dolayısıyla turkcelli olman şart değil, verilen 4 gb internet bitince mevcut herhangi bir turkcell internet paketini alabilirsin.

peki bu hattın uzun süre kullanılmayınca kapanma durumu var mı?
    para/data/kontör yükleme nasıl oluyor?
  • quote:

quote:

quote:

Trcelli olmak şart mı?

Evet hattın kapanma durumu var, bazıları 6 ay diyor ama tam bilmiyorum. En azından 4-5 ayda bir internet paketi almak gerekir.

Data hattına tl yüklenmiyor, turkcell iletişim merkezlerine gidip şu kadar internet paketi alacam diyorsunuz, örnek: 1 gb internet paketi hattıma yükleyecem dersiniz.

Ya da Faturalı veya Hazır Kartlı konuşma hattınızdan SMS göndererek;
    Haftalık 1GB yazıp bir boşluk bırakın ve yükleme yapacağınız Hazır Kart 3G internet hattının numarasını yazarak 2222'ye sms gönderin. Ör: haftalık 1GB 53xxxxxxxx yaz 2222'ye gönder.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Trcelli olmak şart mı?

Evet hattın kapanma durumu var, bazıları 6 ay diyor ama tam bilmiyorum. En azından 4-5 ayda bir internet paketi almak gerekir.

Data hattına tl yüklenmiyor, turkcell iletişim merkezlerine gidip şu kadar internet paketi alacam diyorsunuz, örnek: 1 gb internet paketi hattıma yükleyecem dersiniz.

Ya da Faturalı veya Hazır Kartlı konuşma hattınızdan SMS göndererek;
    Haftalık 1GB yazıp bir boşluk bırakın ve yükleme yapacağınız Hazır Kart 3G internet hattının numarasını yazarak 2222'ye sms gönderin. Ör: haftalık 1GB 53xxxxxxxx yaz 2222'ye gönder.

Faturasız 3G hattım ne kadar sürede iptal olur?

​Hattınıza 270 gün boyunca internet paketi yüklemediğinizde, 3G Hazır Kart internet hattınız iptal olur.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/bilgisayardaninternet/hazirkart/aylik-4-gb-internet-paketi.aspx

• Bugun alan oldu mu?
    Kac tl'den aldiniz?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.