Şimdi Ara

4gb 1000 dakika 1000 sms(faturalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce mesaj geldi telefonuma faturalıya geçersem 19 tlye 4gb 1000 dk her yöne 1000 sms 12 ay taahhüt ile. bana çok iyi geldi, şu an kullandığım paket 25 tlye 2 gb 500 dakika 5000 sms

• Şuan kullandıgın paketin ismi nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @agritux bu tekliften yararlanmak istiyordu. Yeniden başladığını ben doğrulatamadım bu sebeple SMS ile geçiş numarasını paylaşmanızı rica ediyorum.
  • teklif muthis bence
    Agustosta ben de gececeğim 3 ay kaldı şurda..
  • Buyur hocam  4gb 1000 dakika 1000 sms(faturalı)

Önceden kullandığım paketin adı süper fırsattı yanlış hatırlamıyorsam henüz faturalıya geçirmedi haftaiçini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwired -- 22 Mayıs 2016; 19:42:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Endless River
    Önceden kullandığım paketin adı süper fırsattı yanlış hatırlamıyorsam henüz faturalıya geçirmedi haftaiçini bekliyorum

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Siz woops üyesi misiniz?
  • bana mesaj gelmedi arkadaşa gelen smsin aynısını yazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim tarife 10 NUMARA

600 dk 1000sms 10GB

45 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Siz woops üyesi misiniz?

evet woopsluyum
  • Hocam bilgilendirme, ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Yeniyıl 2gb deydim. bu 3gb olan çıktıya bahar3gb ona geçtim ilk 30 gün içinde olduğum için kabul etti sistem. şimdi 1265 e mesaj attım ama bana cevap gelmedi. sanıyorum ki woops gerekli onun için.
  • quote:

evet woopsluyum

Teşekkürler. Bunu şunun için sordum, önceki gibi herkese açık bir teklif olarak görünmüyormuş. Herhalde bu sefer woops'lu olanları geçiriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Hocam bilgilendirme, ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Yeniyıl 2gb deydim. bu 3gb olan çıktıya bahar3gb ona geçtim ilk 30 gün içinde olduğum için kabul etti sistem. şimdi 1265 e mesaj attım ama bana cevap gelmedi. sanıyorum ki woops gerekli onun için.

Rica ederim. Evet 3 GB olan bahar kampanyası çıktı zaten forumda duyurusunu ben yaptım. 19 liraya faturasız 3 GB iyi bir teklif. Hayırlı olsun. Diğeri için sanırım woops gerekli çünkü herkese açık bir teklif olarak görünmüyormuş. Sanırım bu sefer woops'lu olanları geçirmeye çalışıyorlar.
  • Woopsluyum mesaj gönderdim bekliyorum

• Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce bu kampanya için mesaj gönderdim bugün faturalıya geçtiğime dair mesaj geldi 9333 ü aradığımda haklarım tanınmış.Şimdi ben 12 ay kalma sözünü vermedim nasıl olacak 39 TL mi gelecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay2323

Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce bu kampanya için mesaj gönderdim bugün faturalıya geçtiğime dair mesaj geldi 9333 ü aradığımda haklarım tanınmış.Şimdi ben 12 ay kalma sözünü vermedim nasıl olacak 39 TL mi gelecek?

söz yazıp 5555 e yollaman gerekiyor sanırım hocam
  • fiyat iyiymiş, ihtiyacı olan değerlendirebilir.
  • @LTE teşekkür ederim hocam. Sanırım bu ilk 30 gün içerisinde geçebileceğim en uygun kampanya idi. 4gb için yola çıktık ama 3 de ideal sonuçta. İlginiz için teşekkürler.

@Corleone. Cevap geldi mi size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay2323

Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce bu kampanya için mesaj gönderdim bugün faturalıya geçtiğime dair mesaj geldi 9333 ü aradığımda haklarım tanınmış.Şimdi ben 12 ay kalma sözünü vermedim nasıl olacak 39 TL mi gelecek?

SMS atıp faturalıya geçmek istediğinizde normalde müşteri hizmetlerinin arayıp sözlü taahhüt istemesi gerekiyor. Eğer böyle bir arama olmadan direk faturalıya geçtiyseniz SOZ yazıp 5555'e SMS gönderin. Müşteri hizmetleri taahhüt almak için arayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

@LTE teşekkür ederim hocam. Sanırım bu ilk 30 gün içerisinde geçebileceğim en uygun kampanya idi. 4gb için yola çıktık ama 3 de ideal sonuçta. İlginiz için teşekkürler.

Rica ederim. Faturasız için en uygunu şu an için buydu ve sizin için en doğru tarifeye geçtiniz.
  • Bende Haziran ayında Vodafone'dan TT'a geçicem. Acaba geçiş yaparken faturasıza mı geçsem ilk başta? Belki faturalıya geçmem için bu tarz indirimli teklif sunarlar. Herhangi bir teklif sunmazlarsa da bu sefer hat taşıyarak gelenlere özel faturalı fiyatlarından yararlanamicam hazır TT müşterisi olacağım için. Ne yapsam sizce?

Ayrıca bu faturasızdan faturalıya geçiş için de 90 gün bekleme vs. gibi ıvır zıvırlar yok değil mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.