Bildirim
4F3 biliyorsun ki senin hakkında büyük bir sırra sahibim (5. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bi kızdan bahsedip yazdığın için olabilir mi komik misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir değişik insan daha sadece repliği alıntıladım x balonlu kızsın mı dedim sabır ver Allahım
-
Adminler uyuyor mu aloo forum şey bahçesine döndü. Yerimi alayım belki bana da atar🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne olur konu bitmesin kriptoda liq oldum 😞
Eth ?
oranizi buranizi atmayin, karsi taraf cinsel tacizden dava acar, alirsiniz belayi
-
Zamanında banada attılar hocam dava açam mı
6 ay icerisinde gerceklestiyse bu olay ve sende karsilik vermediysen, rahatsiz olduysan ac tabii. 2 yila kadar yatari var
-
Ohoo geçeli çok olmuş
kim atti
-
Hatırlamıyorum hocam
kral, harun abime niye dik pik attın anlayamadım.
-
Emre Altuğyoutube
Geçtiğimiz yolları arıyor gözüm yine Sanırım şehir uzakta kalıyor Ellerimi uzatsam tutmak isterim günü Ama güneş her gece tepemde doğuyor Yani olmuyor, olmuyor istesem de Kimse gelmiyor, beklesem de Yani olmuyor, olmuyor istesem de Kimse gelmiyor Yaz kokusu duyardım kışın ortasında bile Uzun cümleler kurardım konuşurken Eski filmlerde kaldı böyle sözler deniyor Ama şimdi filmler bile eskimiyorhttps://www.youtube.com/watch?v=Hfj2mbOFoLs -
Kaç santimmiş zurnası?
-
Gala 30x
30 cok
youtube
Sırlar Dünyası Dizisi Fon Müziğihttps://m.youtube.com/watch?v=ltoxZ3q-2Aw&pp=ygUac8SxcmxhciBkw7xueWFzxLEgbcO8emnEn2k%3D
Profil fotoğrafı yapay zeka ile oluşturulmuş. Çok belli. Bu konuda uzman birisi olarak millet haberiniz olsun. Harun abi olma ihtimali yüzde 98.
Gerçek bağyan değil. Tamamen harun abi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X