Şimdi Ara

4A HAKİNDA YARDIMCI OLABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanal güncelleme tarama frekans hakinda yardımcı olabilirim...

• Kardesım merhaba benım UE46F6340 tv var ama frekansları gırıyorum sınyal yok yazıyor kabloyu denedım harıcı uyduya taktım calısıyor ve farklı bı frekansda yıne sınyal gosterıyor ama 4a ıcın verılen frekanslarda yok sınyal yardımcı olursan sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilka

Kanal güncelleme tarama frekans hakinda yardımcı olabilirim...

Merhaba uydu alıcım arcelik as-520d ci 2 frekansı da denedim bir türlü kanal bulamıyorum. 1 kanal bile çıkmadı. Frekansları girdiğimde kalite %10 larda gösteriyor sanırım baştan bi sorun var. Yardımcı olabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKUTLU27

Kardesım merhaba benım UE46F6340 tv var ama frekansları gırıyorum sınyal yok yazıyor kabloyu denedım harıcı uyduya taktım calısıyor ve farklı bı frekansda yıne sınyal gosterıyor ama 4a ıcın verılen frekanslarda yok sınyal yardımcı olursan sevınırım

hocam network aramayı açik seçin yada frekans girmeden otmatik tarama yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardisli_Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: halilka

Kanal güncelleme tarama frekans hakinda yardımcı olabilirim...

Merhaba uydu alıcım arcelik as-520d ci 2 frekansı da denedim bir türlü kanal bulamıyorum. 1 kanal bile çıkmadı. Frekansları girdiğimde kalite %10 larda gösteriyor sanırım baştan bi sorun var. Yardımcı olabilir misin

hocam network arama açik olmalı değilse 0 kanal çikar bakıp buraya dönersen yardımcı olurum
  • halilka kullanıcısına yanıt
    Hocam usb'den kanal yükleme olayını anlatabilir misiniz? Burdan hazır isteyi flasha atıp ordan tv ye aktarınca kanallar otomatik olarak yükleniyor mu? Ayrıca herhangi bir programa gerek yok heralde.
  • başka bir konuya yazdığım mesajlar aşağıda yardımcı olursanız sevinirim. vestel 22PF5065 teşekkürler.

Yok arkadaş otomatik aramayla bulduğum kanallar dışındaki kanalları açmıyor. hdblack35 ve barış55 verdiğiniz hazır listeyi atıyorum tv ye. lakin dediğim gibi benim kendi armamala bulduğum kanalları sizin listedede açıyor ama bende bulamadığı kanllar malesef açılmıyor. misal benim aramamda dream, nr1, nrtürk vs bulmuyor. sizin listayi atınca kanala geliyorum ama açılmıyor. sıkıntıyı çözebilene mübarek gün güzel bir dua edeceğim :) teşekkürler.

Hocam şöyle bir durum varki anten merkezi yani karşı komşukda benim gibi dahili uydu alıcılı tv si var ve nr1 var!!! 11844 bende hiç sonuç bulmadı zaten. 11747 den buldum kanalları. tek tek frekans denemiştim daha önce ama tekrara deneyeyim bakalım olacakmı. teşekkürler.

Türksatın sitesinde NR1 için bir adet frekans var ondada sinyal yok. bende bu şekilde en azından.

NR1 10970 30000 H/Yatay 5/6

frenkans bu. ben girince sinyal 0 gözüküyor kanal bulamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayata gülümse

Hocam usb'den kanal yükleme olayını anlatabilir misiniz? Burdan hazır isteyi flasha atıp ordan tv ye aktarınca kanallar otomatik olarak yükleniyor mu? Ayrıca herhangi bir programa gerek yok heralde.

usb den atarsan kanalların hepsi sirali şekilde olur sonra istediğin kanalları manüel elle eklersin tv marka model ne garantı devam ediyosa servise söylersen gelip otamatık yüklerler otamatık gelir hocam dowload edince filasla tv aktarırsın
  • Sunny at-14850 itürksat 4a ayarı için yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pektasalper35

Sunny at-14850 itürksat 4a ayarı için yardımcı olabilir misiniz?

hocam formda yazan frekansları denersen kanallar çıkar network scerah açik olmalı kapalıysa çıkmaz yada manüel ellede tek tek frekans girebilirsin menü-kurulum-manüel kanal arama-network arama açik yapıp formdaki tp frekanslardan birini eklersen kanalları bulur sonrada tektek sıralarsın....
    Kardeşim dediğin şekildede yaptım sonuç aynı kanallar yok hala
    Hepsi açık bütün ayarlarım doğru kardeşim. Arçelik müşteri hizmetlerini aradım o da anlattı onunla da yapamadık. Kalite ve seviyenin % 10 larda olduğunu söyleyince uydunuza güncelleme gerekiyor servise götürmeniz lazım dedi. Antenimizde bi sorun yok merkezi sistem binadaki herkes kullanıyor şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKUTLU27

Kardeşim dediğin şekildede yaptım sonuç aynı kanallar yok hala

önceden sinyal seviyen düşükmüydu otamatık tarama yaptınmı
  • hocam at-14850 de manuel kanal arama seçeneği yok maalesef , biraz daha detaylı anlatmanız mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tardisli_Doctor

Hepsi açık bütün ayarlarım doğru kardeşim. Arçelik müşteri hizmetlerini aradım o da anlattı onunla da yapamadık. Kalite ve seviyenin % 10 larda olduğunu söyleyince uydunuza güncelleme gerekiyor servise götürmeniz lazım dedi. Antenimizde bi sorun yok merkezi sistem binadaki herkes kullanıyor şu anda.

alıcında sorun var hocam 10 lardaysa seviye bulamassın servise götürmen lazım hanigi uydular gözüküyor 3a 2a varsa frekanları girip network açinca çıkması lazım eger 1a varsa dediği doğru temsilcinin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pektasalper35

hocam at-14850 de manuel kanal arama seçeneği yok maalesef , biraz daha detaylı anlatmanız mümkün mü ?

hocam menü de hangi bölümler var...
  • kanal düzenleme
    epg
    sırala
    Kart girişi
    tv format
    çözünürlük
    tv sistem
    anten ayarları
    kanal listesi yedekle
    şifre ayarlama
    fabrika ayarlarına geri dön
    sistem bilgisi
    son izlenenler
    yazılım güncelleme

Bunlar var hocam
    otomatık tarama yaptı kanal buldu ama hıcbırınde sınyal yok kablomu kırık acaba dedım harıcı uydu getırdım onu guncelledı ama tvde hıcbırsekılde verılen frekanslar sınyal gucunu yukseltmıyor hep 0 buda arama yaptırmıyor zaten öncedende sınyal sevıyesı hep yuksektı
  • silvermax uydu alıcımda uydu menü seçeneğinde

-yeni uydu ekleme
    -uydu düzenle
    -uydu sil
    -otomatik arama
    -nıt search
    -uydu arama
    -pıd arama

gibi seçenekler var.ben turksat 4a'yı arattım fakat trt ve bikaç kanal harici tüm kanallar şifreli diyor ve göstermiyor. a spor gibi yeni kanallar falan da geldi ama işte şifreli uyarısı geliyor açmıyor yardımcı olabilecek var mı. deli olacağım böyle giderse
  • quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

başka bir konuya yazdığım mesajlar aşağıda yardımcı olursanız sevinirim. vestel 22PF5065 teşekkürler.

Yok arkadaş otomatik aramayla bulduğum kanallar dışındaki kanalları açmıyor. hdblack35 ve barış55 verdiğiniz hazır listeyi atıyorum tv ye. lakin dediğim gibi benim kendi armamala bulduğum kanalları sizin listedede açıyor ama bende bulamadığı kanllar malesef açılmıyor. misal benim aramamda dream, nr1, nrtürk vs bulmuyor. sizin listayi atınca kanala geliyorum ama açılmıyor. sıkıntıyı çözebilene mübarek gün güzel bir dua edeceğim :) teşekkürler.

Hocam şöyle bir durum varki anten merkezi yani karşı komşukda benim gibi dahili uydu alıcılı tv si var ve nr1 var!!! 11844 bende hiç sonuç bulmadı zaten. 11747 den buldum kanalları. tek tek frekans denemiştim daha önce ama tekrara deneyeyim bakalım olacakmı. teşekkürler.

Türksatın sitesinde NR1 için bir adet frekans var ondada sinyal yok. bende bu şekilde en azından.

NR1 10970 30000 H/Yatay 5/6

frenkans bu. ben girince sinyal 0 gözüküyor kanal bulamıyor.

hocam tam oturmadı kanallar dun akşam bende denedim bazı kanallar hata verıyor dikey yada yatay denedinmi hocam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.