Şimdi Ara

499$'a 13.3' Notebook hem de MSI marka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  499$'a 13.3' Notebook hem de MSI marka

İşlemci Tipi : AMD Sempron
    İşlemci : AMD Sempron 3500
    Ekran Boyutu : 13.3"
    Hafıza (RAM) : 512 MB
    Sabit Disk : 80 GB
    Ekran Kartı : Paylaşımlı 128 MB
    Ekran Kartı Türü : Paylaşımlı
    Optik Sürücü : DVD-Super Multi Çift Katman
    Batarya : Li-Ion 6 cell
    İşletim Sistemi : Linux
    Kablosuz haberleşme : 802.11a/b/g

499 $ + KDV

Satın Almak İçin:
    http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=405

• laptop performansı hakkında yorum yapabilecek varmı acaba
  • walla bence ahım şahım bi laptop değil.
    13.3" olması güsel

sadece ofis ve internet uygulamaları için düşünülebilir.
    bi de dekor olsun diye:)
    laptopum yok demesin kimse :)
    bu fiyata masaüstü bilgisayar bile yok neredeyse
  • 6ay sonra cope aticaksaniz sorun yok
  • bence msi m670 kullananlar görüşlerini bildirebilir.
    çünkü onla aynı özellikteler
  • hiçbir zmn laptopa çok para vermeyi düşünmedim verenleride anlamadım..kardeşim negüzel sempron işlemci var hiç ısınmaz 512mb'da ram var allah aşkına nesi eksik bunun yani laptopta ne yapılırki Allah aşkına nete girersin müzik dinlersin, film izlersin, ufak tefek yazılımlarla uğraşırsın ve bu sistem fazlasıyla yetecektir sadece ramini 1gb yapsan bence en kaliteli laptop olur ekranıda tam sevdiğim gibi 13lük sony'nin 13lükleri 3000-4000€..harika bir alet llaptop olarak herkese yetecektir yetmiyor diyen varsa beğenmeyende varsa q6600+giga dq6 p35+2gb ocz kit+8800gtx+22'' 226bw alsın cihaza laf atmasın..
  • mobil sempron işlemciler oldukça yüksek voltajda çalışır ve ısınma problemleri vardır...bilip bilmeden sallamayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Eylül 2007; 9:43:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam mobil işlemciler demişsin dimi..Tüm mobil işlemcilerin hepsi ısınmıyormu ben orda yazarken arkadaşlar sadece bu kesinlikle ısınmaz ibaresi kullandım mı farkındaysan sempron diye belirttim, düşük performanslı bir işlemci herzmn daha az ısınır. Düzgün anlayalım ondan sonra konuşalım ve konuştuklarımıza dikkat edelim.
  • hem de MSI marka

msi en dandik markalardan biridir.çoğu türk firması msi distribütorlüğünü bırakmışdır..
    notebook dizüstü bölümüne bakarsanız bütün msi notebooların sorunlu olduğunu göreceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

mobil sempron işlemciler oldukça yüksek voltajda çalışır ve ısınma problemleri vardır...bilip bilmeden sallamayalım

K7 SERİSİNDEMİ KALDINIZ. SEMPRON 2800 LÜ S.754 CPU YA SAHİP MAKİNEM 40 DERECEYİ GEÇMİYOR.
    KALDIKİ BUNLAR YENİ MİMARİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

hocam mobil işlemciler demişsin dimi..Tüm mobil işlemcilerin hepsi ısınmıyormu ben orda yazarken arkadaşlar sadece bu kesinlikle ısınmaz ibaresi kullandım mı farkındaysan sempron diye belirttim, düşük performanslı bir işlemci herzmn daha az ısınır. Düzgün anlayalım ondan sonra konuşalım ve konuştuklarımıza dikkat edelim.

işte yine yanlış biliyosuntüm mobil işlemcilerin hepsi tabiki ısınmıyor, şuan turion kullanıyorum mesela ısınma olayı tamamen çözülmüş...ama mobil sempronlar, düşük önbellek ve yüksek çalışma wattları nedeniyle hiç tutulmadı...turionlardan önce athlonları çıkarmıştı amd onlarında sonu hüsran olmuştu bu ısı olayları nedeni ile....
    ve bide şunu demişsiniz:düşük performanslı bi işlemci her zaman daha az ısınır:işte buda yanlış cevap...önemli olan işlemcinin performansı değil üretim teknolojisidir..o düşük performanslı dediğiniz işlemci 90 yada 130 wattlık bi işlemciyse,65 nm karşısında sizce karşılaştırması ne olur öyleyse

neyse amacımız tartışmak değil zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Eylül 2007; 10:32:37 >

• quote:

quote:

hocam mobil işlemciler demişsin dimi..Tüm mobil işlemcilerin hepsi ısınmıyormu ben orda yazarken arkadaşlar sadece bu kesinlikle ısınmaz ibaresi kullandım mı farkındaysan sempron diye belirttim, düşük performanslı bir işlemci herzmn daha az ısınır. Düzgün anlayalım ondan sonra konuşalım ve konuştuklarımıza dikkat edelim.

işte yine yanlış biliyosuntüm mobil işlemcilerin hepsi tabiki ısınmıyor, şuan turion kullanıyorum mesela ısınma olayı tamamen çözülmüş...ama mobil sempronlar, düşük önbellek ve yüksek çalışma wattları nedeniyle hiç tutulmadı...turionlardan önce athlonları çıkarmıştı amd onlarında sonu hüsran olmuştu bu ısı olayları nedeni ile....
    ve bide şunu demişsiniz:düşük performanslı bi işlemci her zaman daha az ısınır:işte buda yanlış cevap...önemli olan işlemcinin performansı değil üretim teknolojisidir..o düşük performanslı dediğiniz işlemci 90 yada 130 wattlık bi işlemciyse,65 nm karşısında sizce karşılaştırması ne olur öyleyse

Evet çok doğru.

Ancak sistem tam bir ofis tipi sistem eğer bataryası da 4 saat gibi gidiyorsa neden tercih edilmesin?

• quote:

quote:

YENİ SEMPRONLARDA FAZLA WATTLI VE YÜKSEK VOLTAJA SAHİP DEĞİL. ÜRÜN GELSİN ISI VE VOLT DEĞERİNİ SSLERİM BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killuminati -- 8 Eylül 2007; 11:20:10 >

• ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA ADAM ZATEN SÖYLEMİŞ YANİ ÜRÜNÜN FİYATI ORTADA GEREKSİZ TARTIŞMANIN MANASI YOK BENCE SÜPER Bİ FİYAT VE KAPIŞ KAPIŞ SATILIR.HAYIRLI OLSUN
  • notebook olsun tastan olsunkı 13.3 ekran super fıyat...arkadaslar aynı urunun sony olanını alın en assagı 1500 eurodur..bakabılırsınız...satne notebook bu..oyun falan oynamanıza ne gerek var ama ekran kartı ıntel olanlardan bın kat daha ıyı...ayrıca sempron olması neyı degıstırcek...bence ıslem olarak cıft cekırdeklerden cok fazla farkı yok...ben denedım..ya bazı programlarda aynı gıbı...acılıs olsun cok farketmıyo...bu fıyata sadece lcd alanlarınız var:)
    ben olsam dırek notebook alırdım..fıyatı bedava yahu..adam gıdıyo celeron makına duzuyo masa ustu...
    ekran 13.3 arkadaslar dıkkat edın buna....ha msi iyi yada kotu bılemem ama sans meselesı elektronık ısı...
  • Sempron mobillerin ısınmalarını vs bilmiyorum ama sempronları pentiumlardan daha başarılı bulan biriyim
  • sitesinde hic bilgi yok arattırdıgında vr330 adında başka bir bilgisayar cıkıyo.merak ettigim konu ram slot sayısı ve kac gb da kadar cıktıgı.remini yükseltip vistada ofis bilgisayarı olarak kullanmak amacım.
  • hXXp://www.chip.com.tr/konu.asp?id=4425&sayfa=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereg -- 9 Eylül 2007; 0:34:38 >
  • amd sempron laptop kullanıcısıyım.fikrimi soyleyim.UZAK DURUN...
    o hangi arkadastı ısınmıyo diyen???
    bize bi gelsene kardes sen cay içmeye..
    o zman anlarsın bak bakalım ısınıyomu yanıyomu..
    ısınmakta lafmı,ısınmaktan laptop reset atıyo kendine...
    fan man yada hata var deme pc cok bakımlı
    hatta bak özellikleri bu:

amd sempron 3000 işlemci
    asus k8 anakartı var
    1gb+512 mb ram var

oldugu halde berbat...

sonuc olarak;
    sempron işlemcili bi laptop alacagınıza,centrino alın daha iyi...
    kaldıki laptop msi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.