Şimdi Ara

499$'a 13.3' Notebook hem de MSI marka (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş sen hanginden bahsediyorsun? yazdıgın masaustu sanırım.
  • sempron ıslemcıler ıyıdır ya..ısınabılır ama okadar sorun yaratacagını sanmıyorum...sonucta ankartlar cok ısınmıyo ınteller gıbı..amd sempronda gayet performanslı...kendım amd sempron 3000 kullanıyorum gayet memnunum....
  • http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodtmpspec&prod_no=1191&maincat_no=135&cat2_no=418&cat3_no=#menu

baska versiyonları da var. sirtede turion 64 olarak geciyor ama bolgelere gore degisiklik gosterebilecegi de yazıyor sitede.
    bir kac konu da su sekilde:
    1. sempron mobil islemci kullanıyor
    2. msi bu kasa icin kendi gelistirdigi ACS sistemini kullanmıs, ekstradan ısı tasıyıcı bakır yollar ile ısı kaynaktan uzaklastırılıyor ve kasanın icine dagitiliyor. Ben baska notebooklarda boyle bir sey varmı bilmiyorum.
    3. Ekran kartı butunlesik Nvidia go 6100.
    Su an hala celeron mobil islemcili ve intel butunlesik ekran kartlı modellerin satıldıgını dusunurseniz aradaki farkı anlarsınız.
    Intel butunkesik ekran kartları ile oyunlar acılmıyor onu gectim autocad vs. 2d/3d programlar tanımıyor bile kartı. Nvidia 6100 bir cok uyugulama icin yetecektir bana gore.
    512 Mb bir Gb daha eklendimi bu cihaz kucuk bir dev olabilir.
    Benim su an icin ihtiyacım yok ama alan arkadaslar olursa daha ayrıntılı bir inceleme ile karar vermek istiyorum. Yedekte dursun diye alabilirim.

• Hatta simdi aklıma geldi de bu cihaz HT_PC yerine de gecebilir.
    LCD 'nin altına kondumu, VGA cıkısından HD filmler izlenebilir.
    Ama maalesef ses cıkısı konusunda detay yok,
    digital (spdif) cıkısı da olsa bugun gider alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbsaa

kardeş sen hanginden bahsediyorsun? yazdıgın masaustu sanırım.

ne masa üstüsü yau bak orda ne yazmısım...
    bi arkasımız dogru söylemiş okey bakır ve fan sayesinde sıcagı dagıtıyo fakat yinede genel olarak asırı sıcak..
    bendeki laptopta da bu resimdeki mekanizma var..

benim laptop;
    packard bell b 3340
    amd sempron 3000
    1gb +512 ram
    64 paylasımlı ekran kartı
    parlak ekran
    50gb hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F6021464 -- 9 Eylül 2007; 13:08:28 >

• Realtek® yüksek tanımlı ses
    • 2 adet entegre hoparlör
  • yauv birakin ben turion 64 x2 dell marka bilgisayari 599dolara aldim, bu laptop hic de ucuz deil hem de sempron...diyecek bisey yok...
  • laptop mu aldın sen masaüstümü kardes...
    guzel fiyata almıssın...
    ayrıntı versene biraz...
  • gecen yaz almistim ankarada nisan bilgisayardan(dell 1501 - 1gb ram) kampanyalari kacirmamak gerek:D
  • Geçen yazdan bu yaza çok zaman geçti be dostum dediğin bilgisayar tarihe karıştı...
  • bu 13.3 arkadaslar...bunlar genelde pahalı...yoksa 15.4 ekranlar saten ucuz....
  • gecen yaz dedigim haziran 2007 be kardes.
    dell 1501de dinazor bi bilg degilki hala 800dolara satiliyo:D
    hem 64bit, cift cekirdek, paylasimsiz ekran karti, 1gb ram daha nossunki:P
  • 800 $ verdikten sonra çok daha güzel notebook' lar alınabilir...burda paylaşılan notebook' la hemen hemen yarı yarıya fark var....
  • yauv arkadasim ben 800dolara al demiyorumki:D
    ayni bilg ben 599dolara aldim.
    boyle bi kampanya gene cikarsa kacirmayin diorum, gidip sempron almayin yeter...
    herkese hayirli alisverisler...
  • en uygun taksitler sadecenotebook.com da gibi gözüküyo
  • Bu forumda insanlar hemen tartışma moduna geçtiği için yazmaktan ziyade okumayı tercih ediyordum ama bir iki cümle de ben yazıvereyim.
    İşlemci ile değerlendiriyorsunuz ama herkes oyun oynamıyor bu dünyada. Ablama aldım ben bu aleti hepsiburda'dan, şuan kargoda 2 gün içinde bana gelmiş olur. Film izleyecek, internette kullanacak ve en ağır ofis kullanacak. Bu şekilde ihtiyacı olan bir bayan için küçük boyutlu ve 2.2kg'lık 13.3" notebook bu fiyata mükemmel. Ben evde bir adet XP2500+, 1GB,Nforce2 200GB+250GB+GF5950, 19"CRT, bir adet de D1000, 512MB, 80GB, Nforce1 kullanıcı olarak bile +1GB takarak bu makinayı almayı düşündüm ama şuan para olmadığı için alamadım.

Bu makina yüksek işlem gücü gerektirmeyen uygulamaları kullanacak her insan evladına rahat rahat yeter. En fazla RAM takviyesi yaparsınız, +512MB da zaten 40 lira. Oyun oynarım diyen uzak dursun ama normal kullanıcılar için masaüstü almaktan çok daha mantıklı bir tercih.

ısınma konusuna gelince. model model sempron var notebook piyasası için ve her model ailesinin TDP değeri değişiyor. Yalan söylemiyorlarsa 3500+ ın TDP değeri 25W ki bir notebook için gayet makul. Isınma diyenler mac notebookların bile ısındığını göz önünde bulundursunlar ;)

Makina 1-2 hafta bende kalacak 3D MArk falan çalıştıracak değilim ama pil ve divx (720p dahil) performansını ve genel kullanım özelliklerini sizinle paylaşırım. Fotoğraf makinam kırıldı o yüzden kankamdan EOS 400'ü almadığım sürece resim çıkmaz.

kaynak:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_Sempron_microprocessors

• bugün gördüm 13.3'' e göre biraz kaba gibi bu alet 15'' gibi görünüyor adamın gözüne
  • http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=241&t=342779&last=3426032
    resimler yukarıdaki kinkte var ben google'a tercume ettirdim baktım,
    dizayn bence harika, ama bizde dış kutu ve canta ile işletim sistemi olmayacak,

kisisel kullanım icin fazlasıyla yeterli hafif ve kullanıslı aynı zamanda da
    çogu GMA950 laptopun yarı fiyatı olması nedeniyle
    (NV6100, GMA950 yi bence az farkla döver.)
    almayı planlıyorum, fiyat/performans olarak bakarsanız
    laptop bedava diyebilirim, 3D tasarım yapmıyacak, Film encode etmeyecekseniz
    (benim athlon XP 1700+ dAan daha hızlı yapacagını düşünüyorum)
    vede FPS v.b. Oyun aynamam diyorsanız kesinlikle kaçmaz bir kaptop
    1 GB twinmos DDR667 Laptop RAM'i KDV dahil 75 YTL

Daha ne olsun. "protol-x" incelemeni 4 gözle bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

http://www.pcfirsat.com/main/product_detail.asp?pro_ID=4600&sub_cat_ID=123&cat_ID=48
    burada 489 dolar bence bu laptop bu fiyata şahane.

linkte belirtilen laptop'un KDV li fiyatı 577 dolar dikkat edelim yanlış bilgi vermeyelim........
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.