Şimdi Ara

33.000 tl ve altına alınabilecek f/p Gaming laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şehir dışında taşınıyorum ve git gellerim çok olacak oyun konusunda beni yarı yolda bırakmıyacak tatmın edecek kronik sıkıntısı az olan güzel bir laptop tavsiyesi rica ediyorum ayrıca bu attığım modeller alınır mı?

asus konsunda pek birşey duymadım

hp konusunda önermiyorlar ama bütçem kısıtlı

her türlü öneriye açığım ayrıca laptop.com.tr sitesi güvenilir mi alınır mı oradan laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_metxd -- 29 Temmuz 2025; 19:39:6 >

• Asus tuf serisinin masaüstü modelini 3 senedir kullanıyorum ve memnunum laptop versiyonlarında ayrıştırıcı kötü yorum yoksa tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Sametr54

Asus tuf serisinin masaüstü modelini 3 senedir kullanıyorum ve memnunum laptop versiyonlarında ayrıştırıcı kötü yorum yoksa tavsiye ederim

Hocam laptop konusunda ekran kartı watt ı olarak diğer modellerden iyi durumda

35.279,02 TL

idefix
    Acer Nitro V15 ANV15-41 AMD R7 7735HS 16GB 512GB SSD RTX4060-8GB Dos 15.6 FHD 165Hz Notebook NH.QSFEY.001 - idefix
    https://www.idefix.com/acer-nitro-v15-anv15-41-amd-r7-7735hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-8gb-dos-156-fhd-165hz-notebook-nhqsfey001-p-2860240?vendorId=5177

Bu model de olabilir, işlemcisi biraz düşük ama ekran kartı 120W'mış.

34.419 TL

trendyol.com
    HP Victus 16-S0023NT 7Z4N1EA 8GB RTX4060 Ryzen 5 7640HS 16GB RAM 512GB SSD 16.1 inç FHD 144Hz - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/hp/victus-16-s0023nt-7z4n1ea-8gb-rtx4060-ryzen-5-7640hs-16gb-ram-512gb-ssd-16-1-inc-fhd-144hz-p-739046709?merchantId=784150&v=tek-ebat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klonoa -- 29 Temmuz 2025; 19:22:23 >

• Klonoa kullanıcısına yanıt

hocam acer ve hp konusunda kronik sıkıntıları var diyorlar bu modeller dahil mi o kategoriye acer modeli alamam zaten elinde bütceyi aşıyor başka önerebileceğin biraz daha ucuz modeller var mı?

HP Victus'larda hall effect sensörü sorunu çıkıyor diyorlar ama kendi Victus laptopum 3 yıla yaklaşıyor daha hiçbir sorunu yok. Biraz şans işi gibi.

Biraz daha uygun bu model var. Ama bu modelin işlemcisi epey düşük (passmark testinde %23.9 daha az performans veriyor.) Ayrıca ekran kartı 75W.

https://www.hepsiburada.com/erazer-deputy-p60i-md62747-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-oyun-bilgisayari-p-HBCV00007OWM8T?magaza=Hepsiburada&

• Klonoa kullanıcısına yanıt

ilgileneceğim attığınız sistemle fakat ekran kart W değeri benim attığım modeldekinin nerdeyse yarısı çok performans kaybı yaşar mıyım?

Daha Fazla Göster
  • mete_metxd M kullanıcısına yanıt

Sizin attığınız cihazlara baktım. İkiside RTX4050 cihazlar.

Tavsiyem bu fiyata RTX4060 alın. RTX 4050 hem düşük VRAM (6 GB) hemde düşük bant genişiği (96 bit) sizi üzer. Masaüstü ekran kartlarında 8GB vram altı ekran kartı kalmadı. Yarın birgün VRAM yetmezliğinden güncel oyunlar açılmaz.

Watt konusuna gelecek olursam, tabiki 120W ekran kartı ile 75W Ekran kartı arasında fark olacaktır. Ama bu watt değerinin dynamic boost'u hesaba katmadığını da belirtmek isterim. Yani işlemci kullanımına göre +15W ekleyebilirsiniz bu değerlere.

Bence linkini attığım Victus cihazı alın, hem işlemci hemde ekran kartı anlamında sizi üzmez. Hall effect sorunu çıkarsa da (sanmıyorum ama dediğim gibi şans işi.) servise gönderirsiniz, HP'nin türkiye servisi epey kaliteli diye duymuştum. (kendi victus'umu garantiye göndermek nasip olmadı.  )

HP olmaz derseniz (gerçi kendi attığınız cihazlardan biri de HP), Erazer'i düşünebilirsiniz. Yada mecbur bütçe arttırıp Acer'i alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klonoa -- 30 Temmuz 2025; 12:4:54 >

• Biraz bekleyip indirimlerini kovalayacağım bu modelin tavsiyeniz için teşekkür ederim.30k cıvarı önerdiğiniz model var mı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete_metxd -- 30 Temmuz 2025; 14:53:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.