Şimdi Ara

490 YTL PS3 BU İLANA DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet arkadaşlar bu ilan sahibinin verdiği bilgiler tutarsız parayı hesabına istiyor verdiği direk telefonda alakasız yerler çıkıyor dikatli olun ayrıca n95 ilanıda var siteye ilanın tutarsızlığını bildirdim aman dikkatli olun
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Evet Bende görüşmüştüm.Dolandırıcı dikkat!!
    Üstelik ben elden alcam demiştim.Oda bana adres verdi.Bidaha da aramadı.Bir çok ilanı var bu kişinin,Hatta gg de bile satmış playstationu :D
  • sen gösterene kadar dikkat etmemiştim aslında.. bu tür uyarılar için teşekkürler arkadaşlar.
  • N95 ilanını bende gördüm;
    tutarsızlık derken nasıl yani anlamadım?
    bu arada uyarı için sağol
  • İlan linki atabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

İlan linki atabilir misiniz?

DOLANDIRILMAYIN yazısına tıklayın link o
  • arkadaşlar dilkkat ettiyseniz adam dragonstory nin cekmiş oldugu ps3 resmini koymus bide ordaki urunleri sayıp satmaya calışıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RED LORD CHE

N95 ilanını bende gördüm;
    tutarsızlık derken nasıl yani anlamadım?
    bu arada uyarı için sağol

Tutarsızlık derken direk telefon isteyince 0232 li bir numara veriyor numarayı aradığınızda ya kimse açmıyor yada bir ev çıkıyor yani hep sallama mateks ltd şti bizim firma diyor cumhuriyet cad üzeri konak yıldızhan iş merkezinde diyor. Sizi izmir dışında biri olarak görürse hemen yerimize gelin elden verelim bir arkadaşınızı yönlendirin ona verelim diyor ben birini gönderdim böle bir yer böle bir firma yok aman dikkat!! Tabi yerimize gelin dedikten sonra izmir dışındaki kişide güvenilir bir hava bırakabiliyor ama böle bir yer yok. Ve bu arada para yatıran bir arkadaşım var hesabına 490 ytl kime şikayet edebilir internette bir link varmı bu dolandırıcıları verebileceğimiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedath -- 25 Haziran 2008; 13:56:36 >

• Resimleri bu forumdan @dragonstory adlı arkadaştan almış onunla birlikte ben Basmane den satıldığını gördüğüm an kafadan elerdim bu kişiyi.

Zaten fiyatta bi gariplik olduğu belli 1 aylık 40gb ps3 pal eurosia garantili + 4 oyun + 2 kola 490 ytl diyor

Çok geçmiş olsun, bu tip sorunlar yaşayıp savcılığa şikayet edenler olmuştu forumda, onlara ulaşarak resmi prosedürleri öğrenebilirsiniz, uyarılar içinde teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 25 Haziran 2008; 14:24:21 >
  • Nedense bu tip dolandırıcılar hep benim resimleri alıp koyuyorlar ilanlarına

Buna benzer 4 olay daha yaşadım arkadaşlar.

Bir kişi PSP satışına benim resimleri koymuştu. Diğer 3 üde GG deki ps3 satışına benim resimleri koydu

Herhalde çok güzel çekiyorum resimleri ondan alıp koyuyorlar

Bu elemana dikkt edin arkadaşlar aman canınız yanmasın...
    Şehir dışı ürün alırken mümkün olduğunca elden satın almaya çalışın. Güvenilir ve çok bilinen kişiler olmadığı sürece asla alım işlemi yapmayın. Özellikle fiyatı çok uygun ürünlere yaklaşırken daha çok temkinli davranın.
    Ucuza mal alacam derken evdeki bulgurdan olmayın....

• yaw kardesım 3 kurus ucuz olucak dıye gırmeyın bu rısklere
  • evet daha önce savcılığına gidenler prosedürü bildirebilirmi başka telefondan arayınca malum kişiyi hala satmaya devam ediyor ne utanmaz insan bu

• İmkan olsa size Basmane'nin bi fotosunu koyabilsem, PS3 ü geçtim, su bile almadan düşünürsünüz.
  • dikkat etmek lazım, para zor kazanılıyor, Sahibinden.com 'a uyeliği olan birisi şikayet etsin bu şahsı ve üyeliğini silsinler ilanını kaldırsın, herkes dh forumu girmiyor ne yazıkki, başka insanların canı yanmasın, bu arada parayı gönderen arkadaşa da geçmiş olsun işin zor ama savcılık aracılığıyla birşeyler yapabilirsin, sonuçta gönderdiğin hesap bilgileri şahsın açığa çıkmasını sağlayacaktır.

@dragonstory hocam senide ayrıca tebrik etmek lazım, başarın muazzam rekor sende (4 kişiye malzeme çıkmış buda senin tespit ettiklerin birde edemediklerin vardır) senin satışlarından iyi malzeme topluyorlar, yoksa bu adamlar direk senin ilanlarımı takip ediyorlar, google da falan resim aramak yerine

Forumda alışveriş yaparken bile referans alın, iyi araştırın, gerekiyorsa konu açın şahsı sorun, soruşturun, guven teşkil etmiyorsa o şehirde olan bir arkadaşınız var ise onun aracılığıyla aliş veriş yapın, sağlam adım atın, yazıktır paralarınza

Çoook geçmiş olsun, İyi forumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: dragonstory

Nedense bu tip dolandırıcılar hep benim resimleri alıp koyuyorlar ilanlarına

Buna benzer 4 olay daha yaşadım arkadaşlar.

Bir kişi PSP satışına benim resimleri koymuştu. Diğer 3 üde GG deki ps3 satışına benim resimleri koydu

Herhalde çok güzel çekiyorum resimleri ondan alıp koyuyorlar

Bu elemana dikkt edin arkadaşlar aman canınız yanmasın...
    Şehir dışı ürün alırken mümkün olduğunca elden satın almaya çalışın. Güvenilir ve çok bilinen kişiler olmadığı sürece asla alım işlemi yapmayın. Özellikle fiyatı çok uygun ürünlere yaklaşırken daha çok temkinli davranın.
    Ucuza mal alacam derken evdeki bulgurdan olmayın....

Sen de güzel resimler çekip koyma kardeşim o zaman adamın ne suçu var

• aRKADAŞLAR BASMAHANE DİYOR iZMİR DİYOR AMAN DİKKAT :)) ORAYI YAZDIYSA ZATREN ALMAYIN DURUM BELLİ..
  • en iyi ihtimalle uçurmadır o mal
  • kızılay gıbı ortalık bır yerde arabanın sılahla taranabıldıgı bır yer basmane.resmen ınfaz etmısler ben duydum sok oldum bızımkıler hastaneye getırıldıgınde ogrenmısler bana anlatmıslardı.inşallah paranı gerı alabılırsın.cıddı cıddı dua ettım.
  • Bu ilanı sildirdik yeni ilanlarıda bu abdullah yavuz denen şahıs zaten hesap sahibi gaziantep iş bankası dikkat edin linkhttp://www.sahibinden.com/13_adet_60_gb_sifir_ps3_acilen_cok_uygun_fiyatan_satilikWQQaXQQ9601928WQQpXQQdisplayitem

• http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=9615177&suspected=yes
    Şimdi de bu var.Yılmadan dolandırmaya devam ediyor.Bu kadar olmaz!!
    Masaörtüsüne dikkat.

http://forum.donanimhaber.com/m_23891740/mpage_1/key_//tm.htm#24028181
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.