Şimdi Ara

49 TL Koss RUK30 Kulakiçi Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
8
Favori
13.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.sanalmarketim.com/koss-ruk30-kulakici-kulaklik-pembe/p_41910/

http://www.sanalmarketim.com/koss-ruk30-kulakici-kulaklik-mavi/p_41911/

http://www.sanalmarketim.com/koss-ruk30-kulakici-kulaklik-gumus/p_41909/

Ekşi sözlük yorumları:

Deneyenler tecrübelerini aktaracaklardır kulaklık f/p oranı oldukça yüksek. Bu fiyatlarda Brainwavz, Audio-technica, Sennheiser, Panasonic markalarının da bazı F/P ürünleri bulunuyor. Aşağıdaki incelemeye göz atabilirsiniz

http://thewirecutter.com/reviews/best-headphones-under-40/

lifehacker
    The Best Headphones You Can Buy Under $20
    http://lifehacker.com/the-best-headphones-you-can-buy-under-20-1480550409

http://www.cnet.com/topics/headphones/best-headphones/earbuds/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 31 Ocak 2016; 15:50:00 >

• 3 ayrı koss kullandım
    bu modeli bilmiyorum ama koss her tür alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç haftadır kulak içi kulaklık bakıyordum iyi denk geldi. Ben aldım bakalım nasılmış gelince yorumumu yazarım.
  • Şöyle bir sey var, ne kadar kalite olursa olsun bir sure sonra bir taraftan ses gelmeyebiliyor kulakliklarda. O yüzden ben teknosadan aliyorum bozuldugunda direk fatura ile gidip yenisiyle değiştirtiyorum. Nacizane gorusum budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Kulaklık fiyatını hak eder ya da etmez o ayrı bir konu, ki bence hak eder.

Yaklaşık 2 yıl önce bir arkadaşıma almıştım hepsiburada'dan 50 lira civarına. O günden bu yana ara ara karşıma çıkar bu kulaklık fiyatı da bir genellikle 55-60 lira civarlarındaydı. Ne ara fırlamış bunca anlamadım (güncel fiyatlar 100e yaklaşmış).

50 lira bandı bu kulaklık için normal olduğunu düşünmekteyim. Mevcut piyasa koşullarında fiyat itibariyle sıcak fırsat sayılsa da, ederi zaten bu civarda bir kulaklık olduğu kanaatinde olduğumdan ötürü, pek bir sıcaklığı kalmıyor bu ürünün.
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Şu an için en düşük fiyatta olması sıcak kılar hocam. Zaman zaman kampanyalar ile bir çok ürün çok altına alınabiliyor. Bu ürünün bir dönem (ekşide de belirtilmiş) 50-60 TL fiyat bandında gezdiği doğrudur. Ancak şu an fiyatlar ortada
  • iyi kulaklıktır üzmez her türlü cihazda dinle ayrıca sağlamdırda. fakat sanalmarket üzerinden hiç almadım ne garantilidir bilmiyorum. sipariş verenler ulaştığında aydınlatırsa sevinirz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gün önce sanalmarketim.com'dan mavi olanını 42 TL'ye aldım. Fiyatın artma sebebi benim bu arada sanırım uzun süredir eski fiyatla kalmış ben alınca hemen güncellediler Kulaklık kaliteli ama kutusundan çıkarmak çin işkencesi onu söyleyeyim. Elmasepeti garanti belgesi ile geliyor 2 yıl garantili. Tavsiye ederim kaliteli duruyor. 6.50 TL'de kargo var ben kargo vermemek için bir de Creative EP-630 beyaz aldım.

Yani kısaca sıcak fırsat bana oldu alacak arkadaşlar sadece 1 gün ile yaklaşık 12 tl zamlı alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 18 Ocak 2016; 12:25:19 >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    ep 630 ile bir kıyas alalım o halde sizden
  • batublood kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle şu konuda paylaşmıştım bu modeli

http://forum.donanimhaber.com/m_113605368/tm.htm

teknosada bazı mağazalarda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

ep 630 ile bir kıyas alalım o halde sizden

630'u açmadım valla alırken de gönülsüz aldım bir ara iade etmeyi düşündüm ama yedekte duracak bozulunca kullanmayı düşünüyorum. Yalnız ep-630'dan daha iyi olduğunu duyduğum için tercih ettim. Kulaklıkla ilgili şu ana kadar duyduğum tek kötü yorum kutusu yani başka ne sesiyle ne de kalitesiyle ilgili kötü bir yorum okumadım.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Detayları hatırlamıyorum ama KOSS RUK30 'un, EP-630 'dan daha iyi bir kulaklık olduğu sonucuna vardığımı hatırlıyorum.
  • Şuan mesela biraz pişman oldum keşke ep-630 yerine bir tane daha alsaydım diye gri olan 39 tl mavi olan 42 tl ydi. Ama işte hem modeli bilmiyordum bir de ep-630'u hiç kullanmadığım için farklı olsun dedim. Yalnız kulaklık biraz ağır o vida gibi kısım hakikaten vida öyle aliminyum kaplama filan değil metal bildiğin. Ama kaliteli duruyor öyle oynama, dönme yapmıyor şık duruyor bence. Mavi olanı alın bence daha güzel duruyor. Ses yalıtımı müthiş son seste bile odadayken zor işittim kulaklığı. Ses yüksekliği bayağı fazla yalnız sonuna kadar açamazsınız tahminen. Bu arada alacak arkadaşlar sakın Burn-in yapmayın garanti dışı oluyor Elmasepeti garanti belgesinde özellikle belirtmiş, ayrıca kulak kiri sebebiyle oluşan arızalara da bakmıyormuş bu da bana ilginç geldi. Taktıktan sonra temizleyin diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Şuan mesela biraz pişman oldum keşke ep-630 yerine bir tane daha alsaydım diye gri olan 39 tl mavi olan 42 tl ydi. Ama işte hem modeli bilmiyordum bir de ep-630'u hiç kullanmadığım için farklı olsun dedim. Yalnız kulaklık biraz ağır o vida gibi kısım hakikaten vida öyle aliminyum kaplama filan değil metal bildiğin. Ama kaliteli duruyor öyle oynama, dönme yapmıyor şık duruyor bence. Mavi olanı alın bence daha güzel duruyor. Ses yalıtımı müthiş son seste bile odadayken zor işittim kulaklığı. Ses yüksekliği bayağı fazla yalnız sonuna kadar açamazsınız tahminen. Bu arada alacak arkadaşlar sakın Burn-in yapmayın garanti dışı oluyor Elmasepeti garanti belgesinde özellikle belirtmiş, ayrıca kulak kiri sebebiyle oluşan arızalara da bakmıyormuş bu da bana ilginç geldi. Taktıktan sonra temizleyin diyorlar.

Ee biz kullandıkça zaten burn - in sürecini tamamlayacak otomatikmen. Burnin den kasıt farklı bişeymi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Önder kullanıcısına yanıt
    Yüksek seste(hatta özel bazı parçalarla) uzun süre aralıksız yapılan test sanırım zamanla açılsın bırakın demek istiyor garanti veren firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 18 Ocak 2016; 10:29:25 >
  • Sonuç olarak alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cegzm

Sonuç olarak alınır mı?

Kesinlikle alınır elmasepetinde 95 tl aynısı sanalmarketimde 54 tl+kargo yani. Diğer yerlerde de 90-140 tl arası fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 18 Ocak 2016; 1:13:47 >
  • piston 3 ile karşılaştırabilir misiniz?
  • Evetttt kulakliğim bu sabah geldi. Öncelikle şunu belirteyim sanalmarketin kargosu gerçekten hızlı. Cuma gecesi sipariş geçtim pzt sabahı elimdeydi. Kulaklık vacumlanmış geldi açması biraz zahmetli oldu. Makas ve bıçak kullandıktan sonra telime takıp sesini test ettim. Sonuç: mükemmel. Kulaklık koleksiyonu olan birisi olduğumdan rahatlıkla bugüne kadar kullandığım kulaklıklar içerisinden ilk 2 ye girebilir. Ses doygun ve çok güçlü baslar derinden geliyor güzel ve mid tiz dengesi de iyi benim çok hoşuma gitti. Malzeme kalitesi de iyi. Sonuçta koss marka. İhtiyacınız varsa düşünmeden alın derim.

Kulaklıklarım:

Maxell drumsoundz

Akg K81 DJ

akg 324p akustic (bunu no1 olarak belirledim)

Panasonic RP-HXC40E-W (daha iyi performans beklerdim)

Philips She2675bg/10

Koss ruk30 (gümüşgri)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.