Şimdi Ara

48j6370 ve 40j6370 fiyatları konusunda tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu iki modelden birini almaya niyetliyim. Aslında 40 inç bakıyordum ama eğer aradaki fiyat farkı makul olursa, almışken 48i de alabilirim. Sonuçta önceki tvmizi 8 sene kullandık. 8 yıl için o fiyat farkı sorun olmaz gibi.

Sizden ricam acaba sizce bu modellerin kaç lira civarında bulursam almalıyım? Acaba tecrübelerinize dayanarak fiyatlarda bir indirim olabilecegi kanaatinde misiniz? Ve eger sahibiyseniz, siz nereden, kaça aldınız?

Şuan en uygun 40j6370 1650 lira, 48j6370 ise 2250 lira civarında. Geçen hafta teknosada 1500 lira olan 40j6370ü kılpayı kaçırdım.

Şimdiden çok teşekkür ederim size

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• konuyu bende takipteyim yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Hepinize selamlar

Bu iki modelden birini almaya niyetliyim. Aslında 40 inç bakıyordum ama eğer aradaki fiyat farkı makul olursa, almışken 48i de alabilirim. Sonuçta önceki tvmizi 8 sene kullandık. 8 yıl için o fiyat farkı sorun olmaz gibi.

Sizden ricam acaba sizce bu modellerin kaç lira civarında bulursam almalıyım? Acaba tecrübelerinize dayanarak fiyatlarda bir indirim olabilecegi kanaatinde misiniz? Ve eger sahibiyseniz, siz nereden, kaça aldınız?

Şuan en uygun 40j6370 1650 lira, 48j6370 ise 2250 lira civarında. Geçen hafta teknosada 1500 lira olan 40j6370ü kılpayı kaçırdım.

Şimdiden çok teşekkür ederim size

kipa da denk geldim hocam bakarsanızhttp://www.kipa.com.tr/tr/top-navigation/kampanyalar/hipermarket-dergi/ 40inc olanı mevcut bende aynı durumdayım 40 mi 48 mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainH -- 5 Aralık 2015; 19:20:42 >

• CaptainH kullanıcısına yanıt
    İşte bi 1500e inse kipada, veya 48lik 2100 falan olsa boş dönmeyeceğim. Dogruyu söylemek gerekirse gecen hafta teknosada 1500lira ( +50 bonus) görmesem, 1650ye ok verirdim ama, işte bekliyor insan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

İşte bi 1500e inse kipada, veya 48lik 2100 falan olsa boş dönmeyeceğim. Dogruyu söylemek gerekirse gecen hafta teknosada 1500lira ( +50 bonus) görmesem, 1650ye ok verirdim ama, işte bekliyor insan :)

N11 den cekle 2.100 e alırsın kardeş

• bianconera kullanıcısına yanıt
    Çek nerede :D Valla bir haftadır n11'e bakıyorum, güne özel yüzde bilmem kaç indirimleri ile bile 2250 falan oluyor minimum :/
  • Forumda satıyorlar 250 liralık ceki 100 liraya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, peki bir öneriniz var mı, şu arkadaştan al veya şunlara dikkat et diye ?
  • Müteferric kullanıcısına yanıt
    Referansı cok olan herkesten alabilirsnz

• CaptainH kullanıcısına yanıt
    Dün akşam arayıştayken Vatanda(online değil) 2200e inmişti 48j6370, hayırlısı ile satın aldık. Bugün teslim almaya gittiğimizde 2700e çıkmıştı bile. Demem o ki, siz de bekleyip 2200 civarındayken alın, demek ki o fiyatları normal dükkanlarda da görüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müteferric kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun ben hala karar veremedim lg 43uf7787 ile 48j6370 arasındayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.