Şimdi Ara

4890 ve 6950 crosfire olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam benim derdim crosfire yapmak istiyorum olurmu yada nası verim alabirmiyim. ?
    Sapphire 4890 1GB GDDR5 ve
    SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 PCI-E

• Olmaz mesala Hd 5750 ve 5770 cf olur ancak 5770 le 4830 cf olmaz teknolojiler farklı ondan olacağını hiç ama hiç sanmıyorum.HATTA EMİNİM.Elinde 4890 varsa bi tane daha al onla cf yap zaten olsa bile performansı çok farklı kartlarla cf yapman(6950 performansı hakkında bilgim yok)Güçlü olan kartın önünü kesecektir o yüzden cf yerine güçlü bir kart almanı tavsiye ederim yada elindekinin aynı karttan 1 tane daha tabi 4890 ne derece güç tükettiği ortada ona görede fazlasıyla güçlü bir psu lazım olacak anakartında cf performansı önemli 2. ekran kartı girişi x16 x8 x4 hızlarında çalışıyor olabilir x4 se bence yapmak mantıksız olur.Tabi bunlar benim görüşlerim ben cf işinde pek tecrübeli değilim.
  • 8x ve 8x se de deneyebilrsin yinede..biri 4x ise problem 8+8 problem yaratmıyor çok..gpu z de gözüküyor olması lazım..her iki kanlın veri türü...
  • crs ve sli olayı anca aynı yonga seti ekran kartıyla olur marka tutmayabilir ama yonga seti tutmak zorunda ve ekran kartı sli yada crs destegi vermesi lazım
  • Olmaz.Aynı seri olmaları lazım.Mesela 5750 5770 ile olur ama 5770 6950 ile olmaz.biri 5x serisi diğeri 6x serisi.Anladın mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.