Şimdi Ara

4800 x2 ATHLON 939 ( 2.4 X2 GHZ 2 MB CACHE ) SIFIR KUTULU HİÇBİR YERDE YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 939 SİSTEM KULLANIYORSANIZ NEDEN SİSTEMİME ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ TAKAMIYORUM DİYORSANIZ ÜZÜLMEYİN.

ALIN SİZE MÜKEMMEL BİR İŞLEMCİ

939 İŞLEMCİLERİN EN HIZLISI EN AZ ÜRETİLENİ

SİZE MÜKEMMEL FIRSAT BÖLE Bİ İŞLEMCİ BİR DAHA BU SİTEYE GELMEZ

*

ADA4800DAA6CD

ATHLON X2 DUAL CORE

2.4 X 2 GHZ

2 MB CACHE

64 BİT

SOKET 939

*

******* ÜRÜN SIFIR KUTULUDUR *********

KUTU İÇERİSİNDE KENDİSİNİN ORJİNAL ÇOK ÖZEL BAKIR GÖBEK FAN MEVCUTTUR

*

YURTDIŞINDAN ZAMANINDA GETİRİLMİŞ OLUP ZAMANINDA 900 TL YE YAKIN ÖDEME YAPILMIŞTIR

*

KULLANILMA FIRSATI OLMAMIŞTIR.SADECE 1 KEZ GÖRÜNTÜ ALINMIŞTIR.

FİYAT 290 TL DİR

LÜTFEN FİYAT ÇOK DEMEYİN BU İŞLEMCİ DÜNYADA SINIRLI ÜRETİLDİ AMERİKADA BİLE 200 $ DAN SATILIYOR BİDE KULLANILMIŞ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildboyankara -- 31 Ekim 2010; 8:22:45 >

• 939 pinlik anakartım olsa vede performans istesem 290 lira bu işlemciye verip gene sürünmektense gider am3 hatta 3 veya 4 çekirdek işlemci ve anakart alıp eski günleri unuturdum. Hiçbiryerde olmamasına şaşırmamak lazım.
  • ALAN ALIYOR HOCAM 939 FANATİĞİ ÇOK BU DÜNYADA ADAMIN ANAKARTI İŞLEMCİSİ AGP EKRAN KARTI VARSA ANAKARTININ X2 DESTEĞİ VARSA NORMAL 3000 VE 3200 LERLE Mİ SÜRÜNECEK ÇOĞU 939 KULLANICISININ X2 İŞLEMCİ KULLANMAK HAYALİDİR BEN DE DAHİL
    ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildboyankara

ALAN ALIYOR HOCAM 939 FANATİĞİ ÇOK BU DÜNYADA ADAMIN ANAKARTI İŞLEMCİSİ AGP EKRAN KARTI VARSA ANAKARTININ X2 DESTEĞİ VARSA NORMAL 3000 VE 3200 LERLE Mİ SÜRÜNECEK ÇOĞU 939 KULLANICISININ X2 İŞLEMCİ KULLANMAK HAYALİDİR BEN DE DAHİL
    ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ

dostum istedigi kadar anakartı agp olsun senin satmış oldugun fiyatın üzerine 150 tl daha koyarsa hem anakart hemde işlemci vede ekran kartı alır

piyasada olmamamsı fiyatının yüksek olacagı anlamına gelmiyor eger cok extreme bir ürün olsa idi dedigin cok dogru

saygılar hayırlı satışlar

• PİYASA DEĞERİ BU MAALESEF ZAMANINDA 1000 $ DI
  • quote:

PİYASA DEĞERİ BU MAALESEF ZAMANINDA 1000 $ DI

Zamanında Cüneyt Arkın'da Kara Murat'tı. Şimdi Hacı Murat oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 31 Ekim 2010; 9:50:45 >
  • SENİN HACI MURAT DEDİĞİN İŞLEMCİNİN BİR PERFORMANSINA BAK SONRA KONUŞ BİZ MİLLETE KAZIK ATMIYORUZ. ZORLADA AL DEMİYORUZ İŞLEMCİNİN PİYASASINI ARAŞTIR SONRA YORUM YAP FORUMU KİRLETME BİZ 50 TL LİK ÜRÜNÜ 300 TL YE VERMİYORUZ PİYASASI BU

HACI MURAT DEDİĞİN CÜNEYT ARKINLADA DALGA GEÇME
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hoca 300 liraya adamlar i7 işlemci satıyor sen bana 4800 x2 nin performansından bahsediyorsun.
  • İ7 300 TL ANAKARTI RAMİ VE ALACAĞIN ONA GÖRE EKRAN KARTI NE KADAR VE POER SUPLAY
  • Sen anakart ram ekran kartı ve psu ilemi 290 lira istiyorsun. Sadece işlemci satıyorsun . Neyse uzatmıyorum daha fazla . Sana hayırlı satışlar.
  • biraz abartmışşsın dostum kusura bakma ama ben bunun kardeşi olan işlemciyi 4400 toldeosunu 80 tl ye verdim yanlış anlama amacım baltalamak değil ama senin yaptığında çoookkk azz bişiii abartı olmuş bence tamam güzel işlemci ama sonuçta nesli tükenmiş bir işlemci hayranını bulursan anlaşırsın inşallah
    hayırlı satışlar diyeceğim başka diyeceğim yok

4400 eklendi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camouflage-dm -- 31 Ekim 2010; 11:19:33 >
  • Kamera nerede acaba?
  • 2900xt polemikleri bende ucuz bir pc toplayım dedim :D amd 4800 ideal işlemcidir dedim 60 tl varmıdırki diyordum tam 939 socket miş bana 940 pin lazım hayırlı satışlar
  • corei7 fiyatına 4800+ gelde fanatik olma :D
  • forumda gezerken bak 1 sene geçmiş hortlattım konuyu ama yazmadan duramadım geçen seneden beri arıyordum bu işlemcileri çeyiz seti gibi cafe hep 939 pin di. isyan ettim bir ddr2 ram + anakart + işlemci aldım 200 tl ye mal oldu nedir bu amd nin eskilerinden çektiğimiz en azından 4 5 yıl daha ddr 2 buluruz :D
  • o işlemci duruyorsa 40 lıraya alabılrıım. su anda mukemmel fıyat :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXPOLIT

o işlemci duruyorsa 40 lıraya alabılrıım. su anda mukemmel fıyat :D

Hocam harbi hortlatmissin konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.