Şimdi Ara

4790K matx anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forumda bakınmama rağmen bulamadım. genelde atx önerileri var ancak ben micro atx anakart arıyorum. 1150 soket tipli 4790k ya alabileceğim bir anakart istiyorum. Öyle overclock yapma merakım falan yok. Ayrıca çok para da vermek istemiyorum anakarta. Bu arada ekran kartım gtx770. 2 tane 8 gblik corsair vengence ram(1600mhz) var. Bununla birlikte 1 adet ses kartı alacağımdan 1 den fazla pci express yuvası olmalı.ssd ve hdd olduğundan sata(6gblik) çıkışı da olmalı en az ikisi için. Anakartın performansı direkt olarak etkilemediğini duymuştum oc yapılmadığı sürece. Bu bilgiler ışığında ekonomik olarak hangi kartı önerirsiniz.Teşekkürler

• berathan90 B kullanıcısına yanıt
    1 ) MSI H97M-G43 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600Mhz HDMI&DVI&DP Anakart
    2) GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart
    anakartlar overclock desteklemiyorlar,onun dışında başka bi eksikleri yok
    hangisi daha hoşuna giderse onu alabilirsin

319 TL Asrock Z97M Anniversary Intel Soket 1150 DDR 3 Sata 3 4 x USB 3.0 Micro ATX Anakart

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asrock-z97-anniversary-intel-soket-1150-ddr-3-sata-3-4-x-usb-3-0-micro-atx-anakart.html
  • Vatandan h97 ye karar kıldım şimdilik. Teşekkür ederim. Tam karar verdikten sonra buraya da neden seçtiğimi yazacağım.
    z97 bu fiyattayken h97 alınmaz
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Fikrinizi tekrardan değerlendirirken göz önünde bulunduracağım. Teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    işin aslı teknobiyotik sitesine güvenmiyorum. Vatan bilgisayarda olsaydı kesinlikle sizi dinlerdim. Güvenmememin neden daha önce bu siteden canımınızın yanması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.