Şimdi Ara

4770K @4.4ghz 1.25v iyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saatlik test sonucu bir sorun yaşamadım boşta 27C-28C, yükte max. 61C-62C değerler aldım. Ortalama 55C yazıyordu. Voltaj değeri we işlemci hızıyla ilgili yorumlar gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 2 Aralık 2013; 5:55:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Bence kötü değil voltajı düşürerek dene bide.Bende 1.216 4.5 stabil..

düşük woltajda yemedi ama çok isinmiyo zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

2 saatlik test sonucu bir sorun yaşamadım boşta 27C-28C, yükte 58C-59C değerler aldım. Voltaj değeri we işlemci hızıyla ilgili yorumlar gelsin.

Hangi stabilite testini kullandınız ? OCCT Linpack'te bu sıcaklıkları göremeyebilirsin custom sıvı soğutma haricinde. Coretemp veya Hwmonitör gibi programlarla ya da aida64 ile yük altındayken gösterilen sıcaklıkların ss'lerini ekleyebilir misin ?

Prime95 kullandıysan tam uyumlu değil sanırım i7 4770k ile. O nedenle tam yüke sokamıyor olabilir. 70-80'lerde olması lazım o frekanstaki sıcaklıkların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 1 Aralık 2013; 9:32:29 >

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

quote:

Orijinalden alıntı: HeAdShOcK

2 saatlik test sonucu bir sorun yaşamadım boşta 27C-28C, yükte 58C-59C değerler aldım. Voltaj değeri we işlemci hızıyla ilgili yorumlar gelsin.

Hangi stabilite testini kullandınız ? OCCT Linpack'te bu sıcaklıkları göremeyebilirsin custom sıvı soğutma haricinde. Coretemp veya Hwmonitör gibi programlarla ya da aida64 ile yük altındayken gösterilen sıcaklıkların ss'lerini ekleyebilir misin ?

Prime95 kullandıysan tam uyumlu değil sanırım i7 4770k ile. O nedenle tam yüke sokamıyor olabilir. 70-80'lerde olması lazım o frekanstaki sıcaklıkların.

Aida 64 kullandim bir de youtube'dan 10 tane 2 saatlik wideo açtım test sirasinda wideolari hiç kapatmadim buda benim kendi yöntemim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 1 Aralık 2013; 15:45:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.