Şimdi Ara

47 Ronin (2013) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
5.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

47 Ronin  (2013)

47 Ronin  (2013)

47 Ronin  (2013)

47 Ronin  (2013)

• Up, bende sırf Keanu için bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla karakter çok fazla kötü var gibi.. Konusuz saf aksiyon bir film olmasından korkuyorum. Umarım konusuda kurgusuda görsellik kadar güzeldir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

keanu reyiz varsa izlenir

beklemedeyiz
  •  47 Ronin  (2013)
  • 6.9la açılmış imdb puanı daha da düşer büyük ihtimalle. forumlarda da fazla bekleyen yok zarar edecek gibi duruyor film. Bu film bir başarılı olsaydı keanu da tekrar büyük filmlere geri dönüş yapardı belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koobee24

6.9la açılmış imdb puanı daha da düşer büyük ihtimalle. forumlarda da fazla bekleyen yok zarar edecek gibi duruyor film. Bu film bir başarılı olsaydı keanu da tekrar büyük filmlere geri dönüş yapardı belki.

Hadi ya. Bu filmden ümitliydim halbuki....ama daha çok az kişi puan vermiş, yükselir belki biraz.
    Başyapıt beklemiyoruz zaten de ortalama bir film olsun, görselliği, aksiyonu iyi olsun yeter.
  • quote:

6.9la açılmış imdb puanı daha da düşer büyük ihtimalle. forumlarda da fazla bekleyen yok zarar edecek gibi duruyor film. Bu film bir başarılı olsaydı keanu da tekrar büyük filmlere geri dönüş yapardı belki.

film 27sinde çıkmıyormuydu imdbdeki puan film çıkmadan önce verenlerin puanıdır aynı hobbitteki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

quote:

film 27sinde çıkmıyormuydu imdbdeki puan film çıkmadan önce verenlerin puanıdır aynı hobbitteki gibi

Hala çıkmadı mı acaba?Geçende ayaküstü afişini gördüm sinemada daha sonra da vaktim olmadı bir türlü.Ben bekliyorum filmi ama umarım beklenilen ilgiyi alır.

• Japonya'da gişede hüsrana uğramış diye okudum, beklentim azaldı
  • Son 5 gün kaldı hadi hayırlısı.
  • Benim bu tür filmlere karşı bi önyargım vardır ama güzele benziyor sinemada izlemeye çalışıcam..
  • Umarım güzel olur fena görünmüyor.
  • Hobbit den önce fragmanını izledim bana çok saçma geldi görselliği olan ama içi boş film

• 2 gün sonra çıkıyor, gidip izliycem. fragmanları çok iyi.
  • Eleştirmenler beğenmemiş, o zaman güzel film heralde...
  • yarın vizyona giriyor merakla bekliyorum
  • 3d değil dimi bu film ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

3d değil dimi bu film ?

Malesef, bu da 3d vizyona giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

3d değil dimi bu film ?

Malesef, bu da 3d vizyona giriyor.

O zaman gidip izlemiycem
    Artık bluray beklicem. Yapcak birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.