Şimdi Ara

47.000TL'YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni üye oldum ve siz değerli forum üyelerinden yardım rica ediyorum.

Elimde 47.000TL kadar param var. (daha fazlası imkansız çıkmıyor)

2010 ve üstü dizel yada benzinli farketmez, mutlaka otomatik, sedan olmadı, hb araç arıyorum.Malum siteden bakınca hep 1.5 dizel otomatik fluence gördüm.Ben biraz daha kaliteli bir araç arıyorum. Sizlerin tavsiyesi ne olur ?

herkese teşekkür ederim.

• Yanacak buralar gibime geliyor,bütçe kimi sıfırlara kimi ikinci ellere yetecek bir bütçe.
    1-2 ay önce Yeni Astra Sedanın sıfırı 45bin civarına geliyordu Bussiness paketi ile,indirimle falan bu fiyatı buluyordu galiba.
    Ama kur değişti neler oldu bilemiyorum. Şekil olarak sürüş olarak cidden önerebileceğim bir araç. O fiyat aralığında sıfır daha iyisi olurmu onu bilemiyorum.
    İkinci el olarakta Golf kullanıcısı tabiki Golf önerir :)

•  47.000TL'YE KADAR ARAÇ TAVSİYESİ

Kia Rio 1.4 CVVT Fancy neredeyse C sınıfı gibi bol donanımı var ve tercih edilebilir
  • 19o7_ kullanıcısına yanıt
    2.el olarak daha iyi bir araç alabilirim diye düşündüm ama kafana yatan hiçbişey bulamadım :)
    hanım kullanmasa alıcam dusteri 3-5 ay kullanıp hevesimi alıp satıcam ama onuda yapamıyorum.
  • 2. El powershift focus sedana bakim derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sekulic
    İkinci el olarak tabiki o bütçeye daha iyi bir araç alabilirsiniz ama daha yaşlı araçlar olur.
    Golf,Civic vs C segment araçlar,ama bu segmentten daha genç modeli düşük araçlar alırsınız.
    Üst segmente çıkarsanız ise daha kaliteli ama modeli nispeten daha yaşlı araç alırsınız tercih size kalmış.
    Hani derler ya Mercedes hep Mercedes diye,araç seçerken bunu insanlar çok yaşıyor.
    90 model bir Mercedes'e binmiştim,aldığım keyif tarif edilemezdi mesela
    Ama kendim açısından düşünürsem konfor olarak Golf,Civic,Corolla gibi araçlar bana sürüş konforunuda keyfinide yeteri kadar veriyor. Volvo hiç kullanmadım ama onunda bu segment bu fiyat aralığında iyi araçları bulunabilir.
    Şahsen illa 47bine çıkacak olsam 2008 üzeri modellerde hatta 2010 Golf 1.4 tsi bakardım. Veya 30-40bin lira civarı 2007-8 model üzeri Civic alır keyfime bakardım,hemde bütçemi daha iyisini alacam diye sıkıştırmayıp ödemede kendimi zorlamazdım.
    Focus HB ve Sedanları da araştırın bence,ayrıca tavsiyem alacağınız araç WV,Honda,Toyota,Opel,Ford markalarından biri olsun,benim içime sinmiyor diğer markalar şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19o7_ -- 23 Şubat 2014; 19:36:36 >

• ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    sizde insignia var sanırım benzinli otomatik 2.el kaça bulabilirim acaba ? tavsiye eder misiniz? örneğin golf mü insigna mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 19o7_ kullanıcısına yanıt
    kafa gerçekten çok karışık :)
    acaba dizel otomatik fluence alıp keyfime mi baksam diyorum..
    alacağım golf civic benzinli olacaktır.
  • Otomatikse birde kesinlikle makyajli kasa honda civic. Hem sorunsuz hem yakisikli hem piyasasi var hen az yakip cok gider ;)

• açıkçası daha önce civic test etmiştim ve performansı çok zayıf kalmıştı. Daha önce turbo benzinli araç sahibiydim ve atmosferik motor ve 5 ileri eski tip şanzuman kafamı karıştırıyor.
    2011 model civarı dizel c5'ler var ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekulic

açıkçası daha önce civic test etmiştim ve performansı çok zayıf kalmıştı. Daha önce turbo benzinli araç sahibiydim ve atmosferik motor ve 5 ileri eski tip şanzuman kafamı karıştırıyor.
    2011 model civarı dizel c5'ler var ne dersiniz?

Turbo benzinliden sonra atmosferik kezmes haliyle Sorunsuz yagini suyunu koy bin git arabasidir civicler.. C5ler hakkinda bilgim yok ancak guzel araclar bence.

Burda konusu var arkadasin biri c5 nasildir alsammi demis. Bi incele istersen hocam

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88336511

• c5 en mantıklı seçim gibi görünsede sanırım mcp şanzuman kullanıyor ve çok sarsıntılı diye biliyorum. Daha bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum
  • illaki otomatik diyorsun ardından golf istiyorsun sen sitede ve googlede bi dsg şanzumanı araştır sonra karar ver derim...

ayrıca otomatik manuelden %10 kadar daha fazla yakar benzin li düşünmen bence cebin açısından hiç hoş olmaz ..

neden o paraya dizel otomatik almak varken kafanı ağrıtasın ki..

megan3 citroen c4 auris bide kıa ceed bakabilirsin..
  • Evet dsg konusu var birde. Forumu arastirirsaniz bidolu konu sizi karsilayacaktir. Dsg tavsiye edilmiyor genelde.

• öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    beyfendi ben golf demedim ki :) siz yanlış anlamışsınız.
    tek derdim otomatik olması ardından dizel yada benzinli tercih sıraya giriyor.

Açıkçası forumu okudum ama çok yanlı yayın yapılmış herkes vw'ye kin kusmuş.Piyasada böyle bir algı yok maalesef.Dışarı çıktığınızda vw alıyorsanız 1-0 önde başlıyorsunuz.Satmaya kalktığınızda millet sıraya giriyor.
    vw aracım yok bütçem olsa gider 0 km 1.6 tdi dsg jetta veya golf alırdım.
  • malum sitede 2011 model bir sürü c5 dizel otomatik var. Bu araç hakkında bilgisi olan varsa buraya 3-5 bişeyler yazarsa çok sevinirim
  • quote:

kafa gerçekten çok karışık :)
    acaba dizel otomatik fluence alıp keyfime mi baksam diyorum..
    alacağım golf civic benzinli olacaktır.

cruze a ne dersin

• otomatik benzinli cruze'a benzin yetiştiremem ki :) birde piyasadan çekiliyor 2 sene sonra istenmeyen araba durumuna gelecek
  • hocam çok hızlısınız
  • quote:

beyfendi ben golf demedim ki :) siz yanlış anlamışsınız.
    tek derdim otomatik olması ardından dizel yada benzinli tercih sıraya giriyor.

Açıkçası forumu okudum ama çok yanlı yayın yapılmış herkes vw'ye kin kusmuş.Piyasada böyle bir algı yok maalesef.Dışarı çıktığınızda vw alıyorsanız 1-0 önde başlıyorsunuz.Satmaya kalktığınızda millet sıraya giriyor.
    vw aracım yok bütçem olsa gider 0 km 1.6 tdi dsg jetta veya golf alırdım.

hocam siz bide şu mahkeme kararlı ve insanları nasıl aldattığını gösteren belgeli sayfaya bakaın

http://forum.donanimhaber.com/m_88154445/tm.htm

formu çok fazla takip etmediğiniz çok net...kimsenin vw ye kin tutuğu yok sadece insanlar keriz yerine konmayı ve ceplerinden çıkan binlerce liranın hesabını soruyor...
    adamlar yurt dışında 10 yıl garanti bizde 2... dünyada 1 milyon aracını geri çağırdı hatalı üretim olarak bizde 1 tane yok...

sizin söylediğiniz gibi sıraya girseler malum sitede binlerce ilan var ve aylardır duruyor bu sıraya girenler nerde o zaman...
    bu şehir efsanesi bitti artık gerçek dünya başladı...

bende asla otomatikten şaşmam ki evde 2 otomatik araç var.. bi öncekide golf tü.. satana kadar öldüm ne sırası şimdi kendim c4 picasso kullanıyorum dizel otomatik çokta memnunum...

siz fikir danışmak için soru sordunuz fikrimi bildirdim siz de neden ters tepki verdiniz anlamadım... genelde böyle durumlarda teşekkür edilir ve nedenleri sorulur...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.