Şimdi Ara

46pfl8008 mi 46f8000 mi alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar.bu seçeneklerden hangisini tavsiye edersiniz.

1- 46f8000

2-46pfl8008

philips in görüntü kalitesi ile alakalı övgü dolu yorumlar okudum.ancak smart özellikleri ve menu yavaslıgı gibi konularda şikayetler var.samsung un smart özellikleri sanki bir adım onde gibi ama görüntü kalitesi philips e göre daha geride .bilhassa siyah arka planda philips daha iyi.özellikle ambiligt özelliği ve 5 yıl garantiden dolayı philips agır basıyor ama smart özellikleri de önemli.siz ne dersiniz.

• vebo kullanıcısına yanıt
    selam arkadaşım ben de Philips 8008 var kesinlikle öneririm. Görüntü kalitesi şahane sesi de aynı şekilde ayrıca üç taraflı ambilight özelliği var bunun keyfini yaşamanı isterim. 8008 modeli Philips'in üst modeli ayrıca şu an 5 yıl garanti kampanyası var böyle pahalı cihazlarda 5 yıl garanti vermek çok duyulan birşey değil böyle bir fırsatın varken neden değerlendirmeyesinki.. smart konusunda Philips 8008 gayet iyi ve çok daha fazla uygulama seçeneği var her güncellemede artıyor. Bugün Philips Smart Tv'de lider haberini gördüm;http://www.netgazete.com/bilim-teknoloji/596406.html @vebo
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

selam arkadaşım ben de Philips 8008 var kesinlikle öneririm. Görüntü kalitesi şahane sesi de aynı şekilde ayrıca üç taraflı ambilight özelliği var bunun keyfini yaşamanı isterim. 8008 modeli Philips'in üst modeli ayrıca şu an 5 yıl garanti kampanyası var böyle pahalı cihazlarda 5 yıl garanti vermek çok duyulan birşey değil böyle bir fırsatın varken neden değerlendirmeyesinki.. smart konusunda Philips 8008 gayet iyi ve çok daha fazla uygulama seçeneği var her güncellemede artıyor. Bugün Philips Smart Tv'de lider haberini gördüm;http://www.netgazete.com/bilim-teknoloji/596406.html @vebo

aslinda benim de aklim philips te .bugun mediamarkt a gittim.lg 47la860,samsung 46f8000 ve 46pfl8008 e baktim.8008 goruntu kalitesi ve ambiligt ile one cikiyor.ama buraya konu actim ki sizin gibi kullanicilarin fikirlerini de alayim.cunku bir kez alip mumkun oldugu kadar uzun sure kullanmak istiyorum.vakit ayirip cevap yazdiginiz icin tesekkurler.

• güzel kardeşim kendin söylüyorsun 8008'in görüntüsü daha iyi diye. daha ne düşünüyorsun o zaman! ben de 46 8008 kullanıcısıyım ve çok memnunum. sebeplerini bir çok başlıkta bulabilirsin. + smartı yavaş falan da değil. geçsinler artık bu işleri... internette dolaşmak için bilgisayarın yoksa o ayrı. o zaman gidip bilgisayar, tablet falan almalısın zaten tv yerine.

sonuç olarak bu kadar ısrarla tavsiye ediyorsa insanlar, al ve kurtul. çoğumuz bir tv şirketinin çalışanı falan değiliz. için rahat olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55SM8200 ALINIR MI?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.