Şimdi Ara

46pfl5605h mkv açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu televizyondan var elimde fakat 32 gb'lık kingston usb aldım mkv filmleri izleyebileyim diye mkv'leri açmıyor. Daha önceden arkadaştan 16 gb'lık usb almıştım mkv film atmıştım içine açmıştı fakat ses gelmemişti şimdi ise hiç açmıyor hatta avi'leri bile açmadı anlamadın sorunu. Video'ya girdiğimde siyah ekran geliyo sonra tv izlemeye atıyor. Yardım ederseniz sevinirim

Orijinalden alıntı: Call Of Murat

Bu televizyondan var elimde fakat 32 gb'lık kingston usb aldım mkv filmleri izleyebileyim diye mkv'leri açmıyor. Daha önceden arkadaştan 16 gb'lık usb almıştım mkv film atmıştım içine açmıştı fakat ses gelmemişti şimdi ise hiç açmıyor hatta avi'leri bile açmadı anlamadın sorunu. Video'ya girdiğimde siyah ekran geliyo sonra tv izlemeye atıyor. Yardım ederseniz sevinirim

dostum tvnin mkv ve avi desteklediğine eminmisin. zira istanbul bilişimde özelliklerinde bu ikisi yok. zira avi ve mkv de kendi içlerinde bazı farklılık gösterebilitor bunuda unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Bu televizyondan var elimde fakat 32 gb'lık kingston usb aldım mkv filmleri izleyebileyim diye mkv'leri açmıyor. Daha önceden arkadaştan 16 gb'lık usb almıştım mkv film atmıştım içine açmıştı fakat ses gelmemişti şimdi ise hiç açmıyor hatta avi'leri bile açmadı anlamadın sorunu. Video'ya girdiğimde siyah ekran geliyo sonra tv izlemeye atıyor. Yardım ederseniz sevinirim

dostum tvnin mkv ve avi desteklediğine eminmisin. zira istanbul bilişimde özelliklerinde bu ikisi yok. zira avi ve mkv de kendi içlerinde bazı farklılık gösterebilitor bunuda unutma

olabilir hocam tam emin degilim gostericegini tahmin ettim keske lg veya samsung alsaydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

olabilir hocam tam emin degilim gostericegini tahmin ettim keske lg veya samsung alsaydim

codecleri en iyi ikisi açıyor zaten. diğerleri sorunlu.

• Mpeg-4 AVC, Mpeg-1, MPEG-2, MPEG-4, Jpeg, Mp3, DivX bunları açıyor. en azından tv özelliklerinde öle yazıyor. olmazsa indiridiğin filmleri dvixe çevirebilirsin.

Mpeg-4 AVC, Mpeg-1, MPEG-2, MPEG-4, Jpeg, Mp3, DivX bunları açıyor. en azından tv özelliklerinde öle yazıyor. olmazsa indiridiğin filmleri dvixe çevirebilirsin.

Deniyicem hocam bir de üstüne altyazı göstermiyor bilseydim almazdım valla neyse aldık artık teşekkürler bilgilendirdiğin için birde ben altyazı göstermiyor diye altyazı gömüyorum filme ama görüntü kalitesi çok düşüyor bunun için ne önerirsin ?

quote:

Mpeg-4 AVC, Mpeg-1, MPEG-2, MPEG-4, Jpeg, Mp3, DivX bunları açıyor. en azından tv özelliklerinde öle yazıyor. olmazsa indiridiğin filmleri dvixe çevirebilirsin.

Deniyicem hocam bir de üstüne altyazı göstermiyor bilseydim almazdım valla neyse aldık artık teşekkürler bilgilendirdiğin için birde ben altyazı göstermiyor diye altyazı gömüyorum filme ama görüntü kalitesi çok düşüyor bunun için ne önerirsin ?

dostum hiç denemedim böle bişrşey. yanlış bilgi vermek istemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k MKV video açamıyorum.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.