Şimdi Ara

46f6470 Samsung (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
17
Favori
48.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce en yakin teknosa magazasini telefonla aradim ve 1.999 TL fiyatini aldim. hediye ceki de veriyorlarmis.

bilginize.

Orijinalden alıntı: aztech2005

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Orijinalden alıntı: aztech2005

arkadaslar,

Ben uzun zamandır bu televizyonu takip ediyorum. Dün ve bugun mü aldınız teknosadan ? İnternet magazisyla normal mağazası farklı mı oluyor ? Bir türlü denk gelemedim.

1999
    http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/samsung-ue46f6470ssxtk-ue46f6470ssxtk-46117-cm-3d-smart-led-tv,200-hz,hd-uydu-alicisi,2d3d-donusturme/productdetails.aspx?I_ID=65305

Teknosa mağazalarda da aynı fiyatmış fakat 200 TL hediye çeki kartı veriyotlarmış

tesekkurler,

vatan'a bakmiyordum uzun suredir. siz yazdiktan sonra vatan'i kontrol ettim. gordum orada 1.999 TL'yi.

teknosa mağazalarına ugramak lazim demekki internette hala 2.299 gözüküyor. üstelik hediye çeki de yok diyor internette.

tesekkur ederim tekrar.

Rica ederim.Genelde teknosa mağaza fiyatları daha düşük oluyor internetten.Misal teknosa.com da 1689 olarak gözüken farklı bir modelin fiyatı 1489 du geçen hafta.O yüzden mağazaya gitmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 4 Ağustos 2013; 17:52:11 >

• Valla bende çok araştırdım fiyat performans olarak 46" de sanki en iyi bu televizyon gibi.
    1999 TL - 200 TL'ye ben de bu gün aldım.

Orijinalden alıntı: FFD2

Valla bende çok araştırdım fiyat performans olarak 46" de sanki en iyi bu televizyon gibi.
    1999 TL - 200 TL'ye ben de bu gün aldım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bu ara satın alan sayısı hızla artıyor.Televizyon bölümüne bir kulüp kursak bari.
  • Herkese hayırlı akşamlar. 1 saat önce kadar aldım bende teknosa dan. Zaten yoğun bir şekilde talep vardı herkes tarafından tv ye salı günü kuruluma gelecekler. 1999 TL ydi 200 lira indirim çekiyle 1800 liraya geldi. genel olarak baktığımda diğer sitelerde de yorumlar hep olumlu kullanan arkadaşlar eksi olarak hangi yönlerini söyleyebilirler. Veya artı ve eksilerini sıralayabilir misiniz ? :)

fakat 1.999 TL (200 TL hediye kart - ki herhangi bir alisveriste kullanabiliyorsun, illa teknosa'da degil) olunca cok avantajli oldu.

gule gule kullanalim insallah.
  • Televizyonu çok araştırıp aldım uzun süre lg 640s ile bunun arasında kaldım fakat lg alan kişiler geçekten servis konusunda çok şikayetçi ve malzeme kalitesi hiç de iyi değil.

Diğer bir yandan bizim panelimiz gerçekte 100 hz olup yazılım ile 200 hz olmuştur ki burda önemli olan şey gerçekte 100 hz olmasıdır.
    Çoğu sözüm ona 400 hz diye satılan panellerin gerçekteki hz si 50 dir.
    Hd yayınları çok iyi smart özelliği yeterli.3 boyut ise tatminkar diyebilirim.
    Son olarak üzerinde yüklü gelen yazılım 1103 kodlu yazılımdı ve bu versiyonda bazı televizyon ayarlarını hafızaya almama problemi varmış ben direk kendi sitesinden 1107.4 yazılımı yükledim ve bu sorun ortadan kalktı.
    Bunun haricinde kumandasına alışmak biraz zaman alabilir.Geleneksek bir kumanda almanızı tavsiye ederim yedek olarak.Eğer çocuk ta varsa orjinal kumadası çok çabuk kırılabilir.o yüzden ben şu kumandayı aldım.Avrupada satılan versiyonda 2 çeşit kumanda çıkıyor türkiyede bir tane.Bu linkini verdiğim orjinal çakma

http://www.n11.com/samsung-lcd-tv-kumandasi-huayu-rm-l1088-P14084401

• Pazar gecesi son anda 22:30 da denk gelip aldim 1999 - 200 tl :) debit hediye kartida hafta ici gelecek oncesinde Samsungun sitesinden on kayit olunacakmis tv kurulduktan sonra 40 gun icerisinde de karta yukleme yapilacakmis aldigim bilgiler bunlar. Alan herkese simdiden hayirli ugurlu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

20 tl paraf para + 200 tl master kart hediye ceki. ( Heryerde gecerliymis)

kısaca 1999 tl -220 tl = 1780 tl maloldu.

Orijinalden alıntı: tnt-2

Bugun teknosa magazasından tv yi 1999 tl ye paraf karta 9 taksit aldım.

hafta içide geçerli bu olay.

Orijinalden alıntı: mghector22

quote:

Bugun teknosa magazasından tv yi 1999 tl ye paraf karta 9 taksit aldım.

hafta içide geçerli bu olay.

ben dun aldım (pazar gunu ) eleman bugunden ıcın fıyat degısecek demıştı, gazmı vermıs bu sımdı bıze...
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba ben bugün sordum 200 kart olayı var ama fiyat 2499 yani fiyat yükselmiş
    eğer uygun bir satılan yer bilgisi paylasırsanız sebvinirim bende almak istiyorum
    selamalar

Orijinalden alıntı: sunutmaz

hocam merhaba ben bugün sordum 200 kart olayı var ama fiyat 2499 yani fiyat yükselmiş
    eğer uygun bir satılan yer bilgisi paylasırsanız sebvinirim bende almak istiyorum
    selamalar

bence biraz beklemelisiniz turuncu indirimlerde internet yerine mağazaları gezmelisiniz.

46f6470 Samsung

Kaynak : Tık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooper52 -- 5 Ağustos 2013; 18:43:53 >

• sunutmaz S kullanıcısına yanıt
    vatan bilgisayarda aynı sartlara satılıyor arkadaşlar.

200 tl cek olayını satıcı firma değil samsung kendisi veriyormuş.

vatan bilgisayarda aynı sartlara satılıyor arkadaşlar.

200 tl cek olayını satıcı firma değil samsung kendisi veriyormuş.

Bu tv yi almak istiyordum kısmet değilmiş İnş haftasonuda aynı kampanya olur.Haftaiçi geçerli değil hafta sonunu bekleyecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.robin -- 6 Ağustos 2013; 1:32:43 >

Fiyatı bimekste 2.399 du, teknosa da 1.999 dedim. Samsung yetkilisini aradılar ve 1.999'a verdiler.

Blg.

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

Televizyonu çok araştırıp aldım uzun süre lg 640s ile bunun arasında kaldım fakat lg alan kişiler geçekten servis konusunda çok şikayetçi ve malzeme kalitesi hiç de iyi değil.

Diğer bir yandan bizim panelimiz gerçekte 100 hz olup yazılım ile 200 hz olmuştur ki burda önemli olan şey gerçekte 100 hz olmasıdır.
    Çoğu sözüm ona 400 hz diye satılan panellerin gerçekteki hz si 50 dir.
    Hd yayınları çok iyi smart özelliği yeterli.3 boyut ise tatminkar diyebilirim.
    Son olarak üzerinde yüklü gelen yazılım 1103 kodlu yazılımdı ve bu versiyonda bazı televizyon ayarlarını hafızaya almama problemi varmış ben direk kendi sitesinden 1107.4 yazılımı yükledim ve bu sorun ortadan kalktı.
    Bunun haricinde kumandasına alışmak biraz zaman alabilir.Geleneksek bir kumanda almanızı tavsiye ederim yedek olarak.Eğer çocuk ta varsa orjinal kumadası çok çabuk kırılabilir.o yüzden ben şu kumandayı aldım.Avrupada satılan versiyonda 2 çeşit kumanda çıkıyor türkiyede bir tane.Bu linkini verdiğim orjinal çakma

http://www.n11.com/samsung-lcd-tv-kumandasi-huayu-rm-l1088-P14084401

aynen kardeş lg 640 ile arasında kalmıştım lg 42" kucuktu büyüğü de pahalıydı. Samsung aldım :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.