Bildirim
4600 TL Topladığım Sistem
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sadece oyun için kulanacaksan i7 i5 6600k ile değiştirip daha iyi bir soğutma ala bilirsin -
Z170A Gaming Pro Carbon ile 6700Kveya 6600K işlemci beraber alındıgında sepette %10 indirim var
http://www.hepsiburada.com/msi-z170a-gaming-pro-carbon-intel-z170-3600mhz-o-c-ddr4-soket-1151-atx-anakart-p-BD804869
aklında bulusun
Bu mesaja eklenen görseller:
-
Ekran kartı 1450 lira civarı benim baktığım yerlerde bu fiyata baya iyi duruyor, sistemde gayet güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem kdv siz fiyat anlaşılan, Gtx 1100TL olduğuna göre. Öncelikle amacın oyun oynamak ve normal kullanim ise ben sana i5 6600k öneririm. Ramleri degistirmelisin, anakartın 2133Mhz destekli senin ramler 2666mhz. Soğutma konusuna gelirsek, hyper 212 evo çok iyi bir sogutmadir. Problem yasamazsin.
aynı fiyatin altına fan sogutmasi hariç topladim hocam. Ekran kartı asus 970 gtx.. ve ramler 32 Gb toplamda.
Anakart oc yapılabilen bir model,2400 mhz e çıkabilir
quote:
Orijinalden alıntı: HedoTurkoglu
Anakart oc yapılabilen bir model,2400 mhz e çıkabilir
Evet farkettim şimdi bilgisayardan bakınca :)
Sağol uyarın için -
hocam bu sistemi 1 saat önce aldım. sizde bir göz atın.
-
Soğutucu yok,hdd yok,ekran kartı tartışılır,ramler 2133 mhz yerine 2400 veya 2600 seçmeniz daha doğru olurdu anakartınız zira z170 serisi haliyle işlemci 6700k, madem oyle olacaktı 6700 ve b150 anakart 2133 mhz ram alsaydınız,fırsatınız varsa rami güncelleyin
soğutucu sonra alınacak hocam burda istediğim gibi yoktu.. evet ramler konusunda haklısın şansımı denicem. Ekran kartı msi almayı planlıyordum kararsiz kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X