Şimdi Ara

46°Doğu AZERSPACE UYDU KURULUMU RESİMLİ ANLATIM (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
683
Cevap
29
Favori
238.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce çalışan azarspaceden simdi bir türlü sinyal alamiyorum.kablo, lnb ve diseq denemelerini yaptım hiçbirinde bir sorun görünmüyor. Sizce sebebi ne olabilir? Yani düşük sinyal falan olsa anlayacağım ama hiç sinyal yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On numara yayın açık
     46°Doğu AZERSPACE UYDU KURULUMU RESİMLİ ANLATIM

• turksatta yok mu arkadaşlar maç yayını yapan azier gürcü kanalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: amanteramco

Daha önce çalışan azarspaceden simdi bir türlü sinyal alamiyorum.kablo, lnb ve diseq denemelerini yaptım hiçbirinde bir sorun görünmüyor. Sizce sebebi ne olabilir? Yani düşük sinyal falan olsa anlayacağım ama hiç sinyal yok.

Aynı sorun bende de var. Dün akşam deli oldum. sinyal 90 larda kalite maksimum 35. lnb üniversal lnb. idman tv frekansında ise hiç sinyal alamadım. kullananlar sinyal-kalite seviyesine bakıp yazabilirler mi? Bir de türksatta olduğu gibi bir tp de şebeke araması yaparak tüm tp leri yükleme mümkün mü bu uyduda??
  • Bende bir tane babam için ayarladım hemen oldu fakat dün kendime ayarlamaya çalıştım 11175 H 27500 frekans giriyorum 17 kanal buluyor gayet iyi %85 civarı ama sanırım başka uydu Afgansat 48 E falan mı acaba?
  • egemena E kullanıcısına yanıt
    Yok ben İdman tv değil ezerspace'den sinyal alamıyorum uyduda hiçbir şey bulmuyor. Daha önce sinyal kötü olsa da çalışıyordu. Yani çevre faktörleri etkili olur mu çünkü evim 1. katta çanakta balkonumun önünde. Evimiz müteahhitlerin ilgi gösterdiği bir bölgede çevrede inşaatlar yükseliyor ve çanak antenin yanından uzanan bir ağaç var. Acaba bunlar etkili olur mu diye de düşünmeye başladım. Ama türksat ve hotbird uydumda problem yok.
  • Sinyal iyi mi kanal bulamıyorum.
    Nerde hata yapıyorum acaba?
     46°Doğu AZERSPACE UYDU KURULUMU RESİMLİ ANLATIM 46°Doğu AZERSPACE UYDU KURULUMU RESİMLİ ANLATIM

• halil_41 H kullanıcısına yanıt
    öyle bir frekans yok!

11169 H 20400 5/6

bunu dene... AZ tv, İdman Tv frekansı.

bütün frekanslara buradan ulaşabilirsin.

http://tr.kingofsat.net/pos-46E.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 4 Ekim 2015; 2:04:05 >
  • halil_41 H kullanıcısına yanıt
    11175 h 27500 den ilşiyorum idman tv yi
  • ben bu şekilde monte ettım ama sınyal yok (türksatta yayın guclerı 95/90)

• bugrabugra001 kullanıcısına yanıt
    Disegc hangi porta bagladiniz hocam ona göre sectinizmi cihazda

• quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

Disegc hangi porta bagladiniz hocam ona göre sectinizmi cihazda

1 turksat
    4 azeri
    disegc felan uyducuya ayarlattım adamın uydu sınyal bulucusunda guncel degılmıs azerspace ayarlıyamadı
    Bu sekilde de sinyal almaniz gerekir ama bende ayni sekilde yaptim sinyal aliyorum acaba azerspace lnbsinden disegc giden kablodami sorun var. Bu arada azerspace hicmi sinyal alamiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 5 Ekim 2015; 23:11:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teen wolf

Bu sekilde de sinyal almaniz gerekir ama bende ayni sekilde yaptim sinyal aliyorum acaba azerspace lnbsinden disegc giden kablodami sorun var. Bu arada azerspace hicmi sinyal alamiyorsunuz?

3 tane kanal buldu ılk aradıgımda sonradan baska kanal cıkmadı onlarda sacma sapan kanallar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrabugra001

ben bu şekilde monte ettım ama sınyal yok (türksatta yayın guclerı 95/90)

Türksatı iptal edin tek azerspaceyi baglayin disecq siz.bu görüntüye göre sinyal gelmesi lazım.ya disecq bozuk ya kablo yada lnb.

• Biri içeride sinyal bakacak diğeri lnb yi aşağı yukarı oynatacak ufaktan sonra muhtemelen gelir.
  • Azersat lnbsi üstte değil tam olarak yanyana olacak bende öyle..

hocam ezbere olmaz o iş malesef, uydu bulucu lazım veya arkadaşın dediği gibi biri aşağıda yayın gelince haber verecek.
  • uydu balkonda salona camdan bakıyorum gelen gıden yok yarın ugrasacam yıne
    bak bu benim uydu, soldaki lnb azerspace(turuncu ucu olan)... hafif sola yatık dikkat edersen ve diğer resimlere bakarsan turuncu kısım çanağa turksat'tan daha yakın! işine yararsa bundan örnek alıp yaparsın ama zorlanırsın malesef. bu arada sen nerdesin bilmiyorum ama istanbuldayım. doğudaysan fark eder çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasvegaswings -- 6 Ekim 2015; 1:29:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.