Şimdi Ara

46-47 inch televizyon tavsiye(3000 tl limit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3000 lira bütçem var fikirlere açığım.
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContact -- 22 Ocak 2014; 22:54:50 >

• aynı sorun bendede var. ben lg ile samsung arasında f/p olan bir tv almak istiyorum.
    Ekran daha büyük olabilir hiç farketmez :))
    tabii ne kadar ekmek o kadar köfte :))
  • Ben bu civarda bütçeyle lg 47la860 bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Ben bu civarda bütçeyle lg 47la860 bakıyorum.

peki lg neden lg tercih ediyor sunuz?
  • Hocam yeni konu açtım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86914387/tm.htm
    Naçizane tavsiyem 2 kere düşünerek alın. Bende çok sorun okumuştum ama nadirdir diye düşünüyordum.
    Birde 740, 860 gibi seriler çerçevesiz olduklarından panelle çerçevenin birleştiği noktalara bastırdığınızda oynama oluyor içe doğru gidiyor. Fakat çerçeveli modellerde yok. Birkaç mağazada da denemesini yaptım. Sadece benim cihazla alakalı değil.
    660 gibi çerçeveli modellerde öyle bir sorun yok.
    55la740s aldım ama şimdi sorsanız 55la660s alırdım.
  • TheContact kullanıcısına yanıt
    Önceliğe bağlı. Ben bol bol film izlemeyi düşünüyorum, bu konuda en sorunsuz marka lg. Ayrıca pasif 3d, gözlükleri rahat, her yerde bulunabilir. 3d performansının da çok iyi olduğunu söylüyorlar ve pasif 3d sayesinde ps3 te dualplay özelliğini kullanmayı düşünüyorum. Philips de düşündüklerim arasında paneli ve renkleri daha bile iyi ama film performansı düşündürüyor ve 7008 serisi niraz pahalı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Önceliğe bağlı. Ben bol bol film izlemeyi düşünüyorum, bu konuda en sorunsuz marka lg. Ayrıca pasif 3d, gözlükleri rahat, her yerde bulunabilir. 3d performansının da çok iyi olduğunu söylüyorlar ve pasif 3d sayesinde ps3 te dualplay özelliğini kullanmayı düşünüyorum. Philips de düşündüklerim arasında paneli ve renkleri daha bile iyi ama film performansı düşündürüyor ve 7008 serisi niraz pahalı gibi

ps3 bende de var dual play nedir?
    ayrıca yukarıdaki arkadaşta lg çok problem yapmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50-55" 100 Hz, TV tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheContact kullanıcısına yanıt
    Ekranın ikiye bölünerek oynandığı iki kişilik oyunlarda 3d yi çalıştırınca her oyuncu tam ekran olarak sadece kendi kısmını görüyor.

Malesef bu hatalar led teknolojisinin kronik sorunları. Her markada olabilir. Ne yazık ki bu seride lg de biraz daha fazla gibi duruyor. Kısmet artık.

• Philips 7008'i gözü kapalı tavsiye edebilirim. Çok harika bir TV'dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.