Şimdi Ara

45bin lira sınır,aile arabası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.öncelikle araç şehir içinde de kullanılcak ama şehirler arası uzun yolculuklarda güvenli olması,rahat olması asıl önemli olan konu.otomatik vites olucak,benzinli olucak ve olabildiğince ekonomik olucak.aklımızdaki arabalar toyota corolla,ford focus ve jetta.ancak tercih ederken neyi düşünceğimizi hangi özelliğe bakıcağımızı bilmiyoruz biraz bilgisiziz yani.sizlerdende bu konuda yardım bekliyorum tercih yaparken neye bakmalı?sizin öneriniz ne olur?

toyota yakıt değerleri açısından bir adım öne çıkıyo ama siz ne düşnüyosunuz? 0 olucak araç.bilgisiz olduğuumz için 2.el alıp sorun yaşamak istemiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Merhaba.öncelikle araç şehir içinde de kullanılcak ama şehirler arası uzun yolculuklarda güvenli olması,rahat olması asıl önemli olan konu.otomatik vites olucak,benzinli olucak ve olabildiğince ekonomik olucak.aklımızdaki arabalar toyota corolla,ford focus ve jetta.ancak tercih ederken neyi düşünceğimizi hangi özelliğe bakıcağımızı bilmiyoruz biraz bilgisiziz yani.sizlerdende bu konuda yardım bekliyorum tercih yaparken neye bakmalı?sizin öneriniz ne olur?

toyota yakıt değerleri açısından bir adım öne çıkıyo ama siz ne düşnüyosunuz? 0 olucak araç.bilgisiz olduğuumz için 2.el alıp sorun yaşamak istemiyoruz.

FORD u direk elmen lazım çünkü en az 11 litre yakar 100 km de he dersen ki ben 90 ı geçmem o kadarını bilmiyorum ama ben gecen ford bayisi ne sordum performanslı yani 140/160 KM HIZLA kullanırsam ne yakar diye aldığım cvp 10-11 litreden fazla dedi JETTA yı bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 1 Aralık 2010; 12:54:39 >

• Skoda octavia 1.4 tsi dsg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Skoda octavia 1.4 tsi dsg

araştırıcam teşekkürler. ford a bende sıcak bakmıyorum aslında pek ama nedense annemin hoşuna gitmiş jetta nın 1.4tsi motoru dsg şanzımanla 46bin civarına denk geliyo.bütçeyi baya zorluyo yani ama düşünceleriniz neler?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

Skoda octavia 1.4 tsi dsg

araştırıcam teşekkürler. ford a bende sıcak bakmıyorum aslında pek ama nedense annemin hoşuna gitmiş jetta nın 1.4tsi motoru dsg şanzımanla 46bin civarına denk geliyo.bütçeyi baya zorluyo yani ama düşünceleriniz neler?

opel astra clasic III bakın derim 115 hp easytronic en ful olanını 38.000 - 39.000 liraya bırakıyorlar
  • corolla veya jetta olurdu benim tercihim ikisininde kendine göre artıları var aceleniz yoksa yeni jetta yı bekleyip ona göre karar verin derim
  • yeni kriter:2.elinin canli olmasi?bu baglamda octavia yi nasil degerlendirirsiniz?45bine 1.4 dsg full+full 0 octavia alma sansimiz var ama evdekiler sicak bakmiyo dsg ve marka yuzunden,yakit tuketimleri nasildir??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 kişilik aileye araba tavsiyesi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. el olarak jetta çok bol
  • benzinli ve otomatik vites istersen bu honda civic her zaman liderdir. Kendi klasmanında en az yakıp en iyi performans veren araçtır civic. Civic arabaların otomatik vitesleri düz viteslerinden az yakar bu bilinen bir gerçektir..
  • benzinli otomatik honda civic şehir içinde 10-11 litre yakar. bir depoyla 450km ancak gider...

ekonomik araç bakıyorsanız skoda octavia Classic 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik 43.890 TL, neden dizel olmasın?

hem dsg şanzuman, hem dizel ekonomik, hem fiyatı uygun vs
  • lancer yada mazda 3
  • konu düşmüş ama skoda octavia 1.4 tsi dsg elegance karar kıldık.hayırlı olur inş

• quote:

konu düşmüş ama skoda octavia 1.4 tsi dsg elegance karar kıldık.hayırlı olur inş
  • Renault megane hatchback tam aile aracı dün inceledim tabi full olursa tadından yenmez beyaz sunroffda olmalı:)
  •  45bin lira sınır,aile arabası tavsiye

bana kalırsa bu arabayı seç abicim.45 bin lira tutuyor dizel+7 ileri dsg. her türlü sensör de var. bayiye gidip bi test etmeni öneririm. biz toyota corolla elegant dizel düşünüyorduk binince aradaki farkı görüp caddy aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: corwyn

benzinli ve otomatik vites istersen bu honda civic her zaman liderdir. Kendi klasmanında en az yakıp en iyi performans veren araçtır civic. Civic arabaların otomatik vitesleri düz viteslerinden az yakar bu bilinen bir gerçektir..

gel de bana sorrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 12 Aralık 2010; 17:23:36 >
  • quote:

konu düşmüş ama skoda octavia 1.4 tsi dsg elegance karar kıldık.hayırlı olur inş

hayırlı hayırlı
    benım lıstemdekı c segmentındekı alınası üç arabadan biri,sevındım,güzel seçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watkseburt -- 12 Aralık 2010; 17:26:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.