Şimdi Ara

45000 tl ye kadar tavsiye( '0' ALINDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, çok severek aldığım aracım 2012 Leon Fr ımı, çok kullandığım ve benzin yetiştiremediğim için :) satıp, dizel aynı segmentte 2010 model üstü bir araç alacağım.. üst limitim 45 civarı tabi bu 1,2 oynayabilir.. Aklımda Yeni kasa Opel Astra, Citroen C4, Fiat Bravo ve tabii ki yine Seat Leon var..

Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Not:Konuyu yanlışlıkla ,"Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel" e açmışım, admin arkadaşlar "Araç tercih-kıyaslama" ya taşırsa daha iyi olur.

----------------

17 Eylül Edit; Tekrar merhaba arkadaşlar, 2 haftalık aradan sonra gidip ne kadar araba incelediysem sağında solunda saçma sapan kusurlar çıkınca, 2. el alma isteğim kaçtı ve gittim "0" Leon aldım, ( LEON 1.6 TDI CRI 105 hp Style DSG + Leon Style Plus Paketi ) . Yardımcı olup fikir verdiğiniz için için tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DumSperoSpero -- 17 Eylül 2013; 0:40:25 >

• 1 buçuk yıldır yeni kasa i30 dizel sahibiyim 28 binde çok memnunum ikinci el style paket 2012 model 45 e bulabilir misiniz bilmiyorum fakat üç aşağı beş yukarı kafanıza uygun fiyat bulursanız tavsiye ederim donanım olarak çok çok doludur yakıt şehir içi 6,5 7 lt arası (adana trafiği )
  • C4 astra yada golf olabilir. Açıkcası leondan somra astra seçiceğinizi pek sanmıyorum.Işiniz zor şimdiden kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C sınıfı mı istiyorsunuz çünkü B sınıfında 0 alabilirsiniz bu paraya

• Pejo 308
  • quote:

Orijinalden alıntı: colifact

C sınıfı mı istiyorsunuz çünkü B sınıfında 0 alabilirsiniz bu paraya

evet Aynı segment te olsun istiyorum. Diğeri küçük geliyor bana ( benden kaynaklı :) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20.000 tl'ye kadar araç tavsiye
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginemre01

1 buçuk yıldır yeni kasa i30 dizel sahibiyim 28 binde çok memnunum ikinci el style paket 2012 model 45 e bulabilir misiniz bilmiyorum fakat üç aşağı beş yukarı kafanıza uygun fiyat bulursanız tavsiye ederim donanım olarak çok çok doludur yakıt şehir içi 6,5 7 lt arası (adana trafiği )

yeni kasa i30 lar gerçekten güzel arabalar ancak fiyatları çok uçuyor.. 2011 de yeni kasası çıkmışmıydı i30 un? çünkü i30 lara bakarken eski kasa diye eliyordum onları ben..
  • aveo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL'zz..

C4 astra yada golf olabilir. Açıkcası leondan somra astra seçiceğinizi pek sanmıyorum.Işiniz zor şimdiden kolay gelsin

Golf şimdilik dursun hocam :) , Astra konusunda çok haklısınız 1.3 cdti ler için performansı kötü diyorlar, denemeden yorum yapmam yanlış olur ancak dış görünüşü güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenaultSport

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-makyajli-ledli-megane-iii-privilige-full-plusfull-daha-9.000-km-135923687/detay
    megane olabilirmi?Veya;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-satilik-ford-focus-titanium-1.6-tdci-135805934/detay
    focus

Megane düşünüyordum fakat kasasını değiştirmedikleri bir o kaldı , çok yakında değiştireceklerini düşünüyorum o yüzden ikinci plana attım :)

@erensoy55 peugeot 308 olabilir hocam aklıma gelmemişti, iyi oldu bir bakayım.

@xrebelliousx aveo küçük benim için hocam az biraz iriyimde :)

• Sizi Leon'dan sonra yine sadece Leon tatmin eder bence. 1.6 TDI Leon işinizi görür diye düşünüyorum. Ama eğer Leon'dan sıkıldıysanız 45-46 civarına temiz 2012 1.6 hdi 115'lik C4 bulabilirsiniz bence.
  • 2012 modelden itibaren bakabilirsiniz 2011 de sadece yeni elantra var bende yeni elantra vardı 2011 haziran da aldım dizele geçmek için satıp i30 aldım daha sonra
  • Zor bir seçim.Ben olsam i30 ve astra üzerine yoğunlaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: OceaN_MaN

quote:

Orijinalden alıntı: RenaultSport

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-makyajli-ledli-megane-iii-privilige-full-plusfull-daha-9.000-km-135923687/detay
    megane olabilirmi?Veya;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-satilik-ford-focus-titanium-1.6-tdci-135805934/detay
    focus

Megane düşünüyordum fakat kasasını değiştirmedikleri bir o kaldı , çok yakında değiştireceklerini düşünüyorum o yüzden ikinci plana attım :)

@erensoy55 peugeot 308 olabilir hocam aklıma gelmemişti, iyi oldu bir bakayım.

@xrebelliousx aveo küçük benim için hocam az biraz iriyimde :)

Bende 308 diyecem ama megane dan önce kasa değiştirecek

• bunlar arasında c4 ama o c4 değil, kazası falan vardı o aracın 2011 model exc. mercan kırmızı aracı o fiyata bırakmazlar.

orada 6200 tl hasarlı bir c4 var yandan darbe almış yerinizde olsam ona bakarım. uzun süre kullanacaksanız tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Eylül 2013; 23:00:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

bunlar arasında c4 ama o c4 değil, kazası falan vardı o aracın 2011 model exc. mercan kırmızı aracı o fiyata bırakmazlar.

orada 6200 tl hasarlı bir c4 var yandan darbe almış yerinizde olsam ona bakarım. uzun süre kullanacaksanız tabi.

Çokta ucuz değil aslında hocam 46 500 :) , söylediğiniz aracın linkini gönderebilirmisiniz zor olmayacaksa.. göremedimde..
  • quote:

quote:

bunlar arasında c4 ama o c4 değil, kazası falan vardı o aracın 2011 model exc. mercan kırmızı aracı o fiyata bırakmazlar.

Çokta ucuz değil aslında hocam 46 500 :) , söylediğiniz aracın linkini gönderebilirmisiniz zor olmayacaksa.. göremedimde..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-c4-dizel-otomatik-exclusive-ilk-sahibinden-11,000-km.de-136106366/detay/

46500 tl'ye anca comfort plus olur hocam exc. hasarsız ise 50000 tl'den aşağı zor km'si fazla ise 49 falan belki. ama mercan kırmızı imkansız zira 1500 tl boya farkı var.

şurada birde siyah c4 ilanı var siyah en az tutan rengi adam da sıkışmış gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-citroen-c4-boyasiz-tertemiz-exclusive-son-fiyat-134638813/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Eylül 2013; 23:54:49 >

• quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-c4-dizel-otomatik-exclusive-ilk-sahibinden-11,000-km.de-136106366/detay/

46500 tl'ye anca comfort plus olur hocam exc. hasarsız ise 50000 tl'den aşağı zor km'si fazla ise 49 falan belki. ama mercan kırmızı imkansız zira 1500 tl boya farkı var.

şurada birde siyah c4 ilanı var siyah en az tutan rengi adam da sıkışmış gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2012-citroen-c4-boyasiz-tertemiz-exclusive-son-fiyat-134638813/detay

sağolun hocam inceleyeceğim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.