|
bir hobi edinmek mesela veya iş hayatına atılmak veya yeni bir ilişkiye başlamak 45 yaş geç bir yaş mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
bir hobi edinmek mesela veya iş hayatına atılmak veya yeni bir ilişkiye başlamak 45 yaş geç bir yaş mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Gidip gelmeli islerde calısanlara acıyorum 20, 25, 30... Hic fark etmez. Hayatları başlamadan bitmis resmen, canlı cenaze gibi ise gidip geliyorlar maalesef. Ben de böyleydim eskiden ama onların mesaisi cok.. 40 - 45'te kurtulamazlar. Onlara, "Kurtaracagım seni bu hayattan" demek istiyorum ama antihumanist yapım izin vermiyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Temmuz 2026; 20:19:11 > |
|
Sermayen yoksa sermaye edinene kadar çalışmak işe gidip gelmek gerekiyor. Çunku kiralayacak sermayen yoksa bedenini kiralayacaksın. Ama gelirini yersen sadece gezip dolaşıp ay sonu maaşını bitirirsen ömür boyu marabalıkla sınanırsın sürekli marabalık yaparsan da ne demonic kedin olur ne ormanda arınacak vaktin. Leş gibi günahlarınla gezersin. Bak bu gun insanlar 35-40 bin alsın işe girsin diye cocukları özel okullara gönderiyor. 4 sene ilkokul ortaokul lise. 5yüz binden bi okul 2 m. 3 okul 6m. Üniversiteyi de katsan 10m. 10 m ye bi ev al sana 80-100 kira getiriyor zaten çalışmasın cocugun. Neden maraba yetiştiriyorsun sisteme. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 13 Temmuz 2026; 21:7:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Senle düşünce sistemimiz bireebir abi. |
|
o zaman ilk adımı çocuğunu okuldan alıp, bir mülkünü de ona, yani çocuğuna vererek adım atabilir. Böylece bu mesajında ne kadar samimi ne kadar kolpa meydana çıkmış olur. Bunu ona ilet, beni engellediği için göremez mesajı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 13 Temmuz 2026; 23:26:54 > |
|
|
Diğerleri için sorun değilde 40+ iş bulmak sıkıntı biraz.. |
kaygerya doğru söylüyor senin gibi ise git gel mesai mi yapsın millet? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Temmuz 2026; 4:28:47 > |
|
Marabalık bir zihniyettir cünkü. Insanlar maraba olmak icin doguyorlar ve marabalık yaparak ölüyorlar. Doğ, büyü, maraba ol, evlen, yavrula - yavrulat, evladın da maraba olsun döngüsü.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Temmuz 2026; 4:32:46 > |
|