Şimdi Ara

45 obp ile ilk 5000 e girmek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 45 obp ile ilk 5-6k için normalde ilk kaça girmem gerekir.

• 4 e rahat girmen lazım
  • Cevaplar için teşekürler puan türüde mf-4 bu arada.
  • beni 10k da iken 45 obp tam 2k geride çekti. eğer 5k olmak istiyorsan 2800-2500 arasında olmalısın
  • OBP dene saçmalık!!Adamın LYS başarı sırası 200 bn OBP si benden fazla.OBP yapacaklarsa bütün sınavları türkiye geneli yapmalılar.Mesela matematik sınavını bütün herkese aynı sorular ....Bu arada benim sıralama LYS sıralama 12 000 OBPLİ 13 850
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberling

OBP dene saçmalık!!Adamın LYS başarı sırası 200 bn OBP si benden fazla.OBP yapacaklarsa bütün sınavları türkiye geneli yapmalılar.Mesela matematik sınavını bütün herkese aynı sorular ....Bu arada benim sıralama LYS sıralama 12 000 OBPLİ 13 850

+1 birde sözlüleri dönem ödevlerini falan kaldırmadılar benide 11 k dan 12 k ya attı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün sınavlar merkezi yapılsa, herkes türkiye geneli okullar arasındaki yerini görür; sağlam rekabet ortamı olur. Milli eğitim müdürlükleri de adam gibi önlem alırlar, eğitimi iyileştirmek için. LYS hazırlık gibi bir şey olur, gayet güzel olur diye düşünüyorum bilmiyorum forum ne düşünüyor

edit: Ancak okul ayrımı yapılmalı mı ben öyle düşünmüyorum; bu öğrencinin kendini geliştirmesiyle alakalı bir şey; örnekleri vardır forumda.
    Eğer iyileştirme için müdürlükler bir şeyler yapacaksa olur, neden olmasın değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_diferential -- 4 Temmuz 2013; 9:20:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh_diferential

Bütün sınavlar merkezi yapılsa, herkes türkiye geneli okullar arasındaki yerini görür; sağlam rekabet ortamı olur. Milli eğitim müdürlükleri de adam gibi önlem alırlar, eğitimi iyileştirmek için. LYS hazırlık gibi bir şey olur, gayet güzel olur diye düşünüyorum bilmiyorum forum ne düşünüyor

edit: Ancak okul ayrımı yapılmalı mı ben öyle düşünmüyorum; bu öğrencinin kendini geliştirmesiyle alakalı bir şey; örnekleri vardır forumda.
    Eğer iyileştirme için müdürlükler bir şeyler yapacaksa olur, neden olmasın değil mi?

Benim de demek istediğim o zaten hocam .Benim öğretmenim bana lnx in integralni soruyo , digeri x in integralini soruyo böyle bi saçmalık olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kato1903

45 obp ile ilk 5-6k için normalde ilk kaça girmem gerekir.

42 obp
    Tm1 4022
    Y TM1 5742

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul puanl kalksin artik ya

• 70 obp ile 2000 e nasil girilir

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

70 obp ile 2000 e nasil girilir

70 obp iyimş kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.