Şimdi Ara

45 net ile mezuna kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesi mezunuyum bu sene hiç bir çalışma olmadan girdim.ve sonuç bu oldu hedeflerim büyük olmasına ragmen hiçbir dersten temelim yok Türkçe ve sosyal ile bu neti yapabildim hedefim tm3 30k cok uçuk gelebilir hatta geliyorda ama.hedefim bu şuan sadece matematik çalışıyorum ve kitap okuyorum ant mat 1 bitirdim ant mat 2 yarısındayim ant mat 2 ile birlikte eşzamanlı olarak fem ilk adım çözüyorum hedefim matematikten 25.30 nete ulaşmak ve ocak ayının.basina kadar ygs yi komple halletmek ocaktan hazirana kadar lys çalışıp ygs denemesi çözmek bunun için nasıl bir yol izlemeliyim dershane ve özel derse.gitmiyorum evde tek başıma çalışıyorum
    Böyle konular daha oncede açmıstim yardımci olanlara tekrardan çok teşekkür ediyorum karamsarlığa düştüğüm için tekrardan tavsiye almak.istedim kırıcı yorumlar yapmayın lütfen farkındayim.herseyin ama neden başaramiyimki yorum yapan herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baba bende meslek okduudm 2015de ygs 1 milyon felandı lysde barajı geçemedim bu sene 206bin oldum keike daha asılsaydım ama sen yaparsın
  • Erselow kullanıcısına yanıt
    Bunun için neler yaptın nasıl çalıştın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinofanqel32

Bunun için neler yaptın nasıl çalıştın

knk 206bin senin hedefine çok uzak ama genede anlatıyım ben 2015de matematikten - net yapmıştım -4 mü ne 1milyon felan gelmişti lys felanda barajı geçemedim dedimki millet yapıyo olum oturdum antermanlarla matematiği çözdüm 2 kitaptı hemen bitti zaten sonra basit denklemleri felan kavramıştım rasyonel sayı felan yapabiliyorsum aldım femin simetri 3 kitaplı setini böyle temel konular olur ya herşeyin içinde çıkar he o konulara ölümüne çalıştım hiç bişe yapamazsam mantıkla yaparım diye o konulara bi nejdet kirpiden bi teknofemden dinledim simetriden çözdüm körfez mat1 soru bankası çözdüm basit gelmeye bile başladı ama dedimki abi benim öyle derece hedefim yok bu bana yeter dedim onu çözdüm hep denemelerde 6-7 yapıyordum hep çözdüm çözdüm konular azaldı 10 15 oldu türkçeden sabah kalkıyodum fox tv haberleri izleyip 30 pararaf çözüyodum yetiyodu sosyal içinde kafama eserse soru çözerdim sıkılınca ygs geldi girdim 348bin geldi allaha şükür dedim çünkü 2. sene barajı geçemeyen arkadaşlarım oldu düşün lys zamanı matematiğe bi baktım yalan yok denedim anlamaya çalıştım 2-3 saat özel derse gittim yapamadığımı anladım dedimki mat1ini yaparım artık dedim koy verdim(aklıma tüküreyim) gittim kitapçıya dedim abi bana edebiyattı çok iyi yaptırcak kitap ver güvenderim kitabını verdi tuğla gibi :D onu bide bi edb soru bankası aldım hergün 1 konusunu okudum test çözdüm öyle öyle bitti son 1-1.5 ay vardı dopink hafıza edindim hep onu izledim izledim limit soru bankası çözdüm 206bin oldum matematik netimi yazmak istemiyorum utanıyorum edebiyattanda fazla yapmadım ama öyle çalışmasam bu bile gelmezdi

• Erselow kullanıcısına yanıt
    Paylaştığın için teşşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinofanqel32

Paylaştığın için teşşekkür ederim

Rica ederim allah yardımcımız olsun

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.