Bildirim
45 Günlük Ehliyetle Araç Kiralanabilir mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sokak arası işletmeler kabul eder belki ama sakın o hataya düşmeyin. adam var olan bir sorunu direk size yükler. işte sen acemisin batırmışsın arabayıda zart zurt.
Büyük firmalarında böyle birşey yapacağını snamıyorum ama kefil gösterirseniz belki olur. ama araca herhangi birşey gelirse yine çatır çatır sizden çıkarıyorlar. Ucuz diye gidip sağdan soldan kiralamayın. bu yüzden başı yanan çok kişi var. -
Araç kiralama işini hiç sevmedim gitti. Hayatımda bir kez araç kiraladım o arabayı da diken üstünde kullandım.
45 günlük ehliyete araç kiralanabilir belki ama kiraladığınız yere dikkat etmenizi öneririm. -
Yanlızca kurumsal firmalardan kiralamayı düşünüyorum. Bazı kurumsal firmaların ekstra ücretle verdiklerini duydum ama hangi firmalar olduğunu bilmiyorum. Bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. -
Kurumsal bile olsa 45 günlük ehliyetle araba kiralamayın, hele yaşınız da yasal sınırdaysa olmadık şeylerle suçlanırsınız. -
kurumsal firmalarda min 1 senelik gördüm,sanmıyorum 45 günlük ehliyetle kurumsal bir firmadan kiralayabilceğinizi. -
Merdiven altı firmalar belki verir diyeceğim ama versede uyanık geçinenler araca zarar getireceğini bildiğinden senet imzalatacak boş sonra tepene biner
Kurumsallardan mümkünatı yok
Mümkünse hiç girmeyin
Ben bir kiraladım sorun yaşamadım ama kiralayan adam bile bu işi yapanalrın %90'ı mafyadır mecbur kalmazsanız kiralamayın dedi o derece -
2-3 yıllıktan aşağı ehliyet vermezler ve yaş sınırı genelde 22 ve üzeri oluyor. -
zamanında 6 günlük ehliyetle araç kiralamıştım.tabi ki sokak arası bir işletmeden.rent a car kaskosu vs hak getire.ruhsatı açtım araç şahıs üzerine kayıtlı.kazasız belasız teslim etmiştim neyse ki.maddi hasarlı ufak bi kazada bile başınız çok ağrır,bulaşmayın derim.
avis'i aradığımda 1 yıllık ehliyet istemişlerdi bu arada.sanmıyorum ki daha aşağısına onay veren kurumsal bir yer olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: putumku
İstanbul'da 45 günlük ehliyetle araç kiralanabilecek, sokak arası işletmesi olmayan bir kurum var mıdır? Ya da tanıdık sokulsa araya büyük firmalardan kiralamak mümkün müdür?
Bilindik kurumların dışında kesinlikle araç kiralamayınız. Varsın 50 lira fazla olsun temiz olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: ersinbektas
quote:
Orijinalden alıntı: putumku
İstanbul'da 45 günlük ehliyetle araç kiralanabilecek, sokak arası işletmesi olmayan bir kurum var mıdır? Ya da tanıdık sokulsa araya büyük firmalardan kiralamak mümkün müdür?
Bilindik kurumların dışında kesinlikle araç kiralamayınız. Varsın 50 lira fazla olsun temiz olsun.
Son derece katılıyorum. Bazı adamlar kendi arabasını bile kiraya veriyor -
ek olarak 21 yaş ve üzeri istiyorlar genel olarak kurumsal firmalar. -
Yaş konusunda istenen şartı yerine getirebiliyorum ama 45 güne sanırım hiç bir firma vermiyor. Zaten kurumsal firmaların dışında da kiralamayı düşünmüyorum. Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X