Şimdi Ara

45 bin TL'ye kadar hangi model otomatik vites-diesel HB araç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk arabam olacak, kışın istanbul trafiğinde yazın ise uzun mesafe şehir dışı kullanacağım. Acemeliğimi atacağım için ikinci el olması şart.

Aradığım özellikler, öncelikle diesel ve otomatik vites olması, bu ikisi olmazsa olmaz. Bunun dışında en fazla 20-30 bin km de olsun ki ikide bir sanayiye götürmek zorunda kalıp da aldığıma alacağıma pişman etmesin.

Aklımdan geçen araç yeni kasa clio'lar. Tavsiye eder misiniz? Bu fiyata temiz olarak bulabilmem mümkün mü?

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

otomatiği yok dizelin clioda

Var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gyetiker

quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

otomatiği yok dizelin clioda

Var

evet varmış ilk cıktığı zaman yoktu o aklımd akalmış. clio içi baya kötü ama tavsiye etmiyorum
  • Hocam 45 bine kadar Peugeot 308, Fiat Bravo, Kia Ceed falan bulunuyor ancak, onlarında 70-80 bin de olanlarını bulabilirseniz ne ala. 20-30 binde olsun problem çıkarmasın derseniz 50-55 bine kadar bir rakamı gözden çıkarmanız gerekir...

Performans ikinci planda, neticede ilk aracım olacak. Önemli olan ekonomiklik ve konfor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.