Şimdi Ara

45.000 TL Bütçe İle Önerileriniz-E 90 3.20i mi yoksa E 46 3.20d mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 45.000 TL ye yakın bütçe var babam alacak arabayı ama haliyle bende kullanıcam. Bu ikisinden birini düşünüyoruz şuan 2004 Passat 1.9TDI 180 beygir var ama bugün yarın satılıcak gibi ondaki performansı E90 3.16i de kesınlıkle bulamam ama araba 6 yaşında olucak E 46 3.20D alsak eski kasa ama Dizel olucak sizce hangisini almalıyım. Önerililerinizi bekliyorum.

• off e90 ayağa düşmüş
  • E90 ve LPG

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

off e90 ayağa düşmüş

ayağa düşmüş derken
  • 45 000 tl ye alacagınız e90 pek iyi amaçlara hizmet etmemiş olacaktır kanımca. Ayrıca 320 biraz zor 45000 tl ye
  • 3.20 D e46 olucak ama dikkat edersen 2000 2005 arası gayet rahat bulunabilir.
  • '45.000 TL Bütçe İle Önerileriniz-E 90 3.20i mi yoksa E 46 3.20d mi ? '

ben bundan bahsediyorum. E90 3.20 i 45.000 tl fiyat ile zor alınır biraz. 3.16 bulunabilir ancak çok temiz olacağını sanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: West 

'45.000 TL Bütçe İle Önerileriniz-E 90 3.20i mi yoksa E 46 3.20d mi ? '

ben bundan bahsediyorum. E90 3.20 i 45.000 tl fiyat ile zor alınır biraz. 3.16 bulunabilir ancak çok temiz olacağını sanmam.

K.Bakma yanlış olmuş başlık 3.16i olucaktı o peki 3.16i lpgdekı durumu nasıl ne kadar yakar mesala ?
  • Forumdan okudugum kadariyla aktarayim ,2 aracida surmedim. 3,16 cok yakar az kacar diyorlardi,vasat bir motor arabayi cekmiyor gibi yazilar vardi. E46 3.20d icinde esti tip sorunlu bir motor yaziliyordu ve benzinli oneriliyordu

• Forumdan okudugum kadariyla aktarayim ,2 aracida surmedim. 3,16 cok yakar az kacar diyorlardi,vasat bir motor arabayi cekmiyor gibi yazilar vardi. E46 3.20d icinde esti tip sorunlu bir motor yaziliyordu ve benzinli oneriliyordu

• iyi günler hocam konuyla pek alakalı değil ama siz bu 2004 Passatı arabayı kaça satıyorsunuz.bende 45 bin bütçe ayırıp 2007-8-9 model 2.0 tdi passat almak istiyordum da fiyatını merak ettim(internette araç fiyatları abartı olduğunu düşündüğüm için sordum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaena

Arkadaşlar 45.000 TL ye yakın bütçe var babam alacak arabayı ama haliyle bende kullanıcam. Bu ikisinden birini düşünüyoruz şuan 2004 Passat 1.9TDI 180 beygir var ama bugün yarın satılıcak gibi ondaki performansı E90 3.16i de kesınlıkle bulamam ama araba 6 yaşında olucak E 46 3.20D alsak eski kasa ama Dizel olucak sizce hangisini almalıyım. Önerililerinizi bekliyorum.

öncelikle ehliyet aldın mı?
    acemiliği attın mı?
  • 316
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Arkadaşlar 45.000 TL ye yakın bütçe var babam alacak arabayı ama haliyle bende kullanıcam. Bu ikisinden birini düşünüyoruz şuan 2004 Passat 1.9TDI 180 beygir var ama bugün yarın satılıcak gibi ondaki performansı E90 3.16i de kesınlıkle bulamam ama araba 6 yaşında olucak E 46 3.20D alsak eski kasa ama Dizel olucak sizce hangisini almalıyım. Önerililerinizi bekliyorum.

öncelikle ehliyet aldın mı?
    acemiliği attın mı?

Aynen attım acemiliği 2.5 senedir ehliyetli ondan öncede araba sürmüşlüğüm var. Ancak araba ben üniyi baska sehırde okudugum ıcın sömestr ve yazın buyuk cogunlukla bende olucak araba tercih e90 3.16i gibi duruyor.

• quote:

3.16 hem performans verimi hem de tüketimde zayıf bir araç.
    Çok yakıyor,ve yaktığı gibi de gitmiyor o açıdan çok eleştirilir.
    temizini bulmak zaten büyük mesele.
    lpg meselesinde de sorun çıkardığı söyleniyor.
    Bence 45 bin gibi bir parayı lpg li accord tarzı bir araca bağlamanız daha mantıklı olacaktır.
  • çok zor bi soru

45 bin liraya e90 kasa almak daha mantıklı

hiç değilse kasası daha modern duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzem_31

iyi günler hocam konuyla pek alakalı değil ama siz bu 2004 Passatı arabayı kaça satıyorsunuz.bende 45 bin bütçe ayırıp 2007-8-9 model 2.0 tdi passat almak istiyordum da fiyatını merak ettim(internette araç fiyatları abartı olduğunu düşündüğüm için sordum)

Ortak araç satıldı gibi 30.000 Tl son oluru
  • ya fiyatlar okadar değişken ki burda bir yerde okumuştum 2004 1.9 tdi sini 36 bine sataan sonra diğer birisi 40 bine almış filan yani o kadar değişken ki...bna kimse diyemiyor kardeş arabanın fiyatı 30 ile 33 arasındadır.temizi ise ve güven veriyorsada hadi 34 e al ama daha fazla etmez die ,neden acaba?sahibinden e bakıyorum istediğim araba 2008 2.0 tdi için mesela 42 ye de var 55 e de var ikiside comfortline ve km si arasında yaklaşık bi 40 bin km vAR temizlikleri aynı.eee hangisinde oyun var adam beni kandırmaya çalışıyor hala çözemedim.galerilere gittim zaten adamlar felaket bana 2008 için 52 bin e 53 bin e bulsa hemen alacağını söyledi (o da beni kandırmaya çalışıyor) Dedim Allah belanı versin araba almaktan beni soğuttunuz. Almıyom dedim ve passat maceramı burada sonlandırdım. En güzeli o km araç hiç olmazsa kimse seni fiyat konusunda kandıramaz verdiğin fazla parayı o km ye biniyorum diyerek sineye çekmen daha kolay olur.İçin acımaz
    saygılarla...

• Soru basit , cevap basit. İkisine de binin , hangisi içinize sinerse onu alın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzem_31

ya fiyatlar okadar değişken ki burda bir yerde okumuştum 2004 1.9 tdi sini 36 bine sataan sonra diğer birisi 40 bine almış filan yani o kadar değişken ki...bna kimse diyemiyor kardeş arabanın fiyatı 30 ile 33 arasındadır.temizi ise ve güven veriyorsada hadi 34 e al ama daha fazla etmez die ,neden acaba?sahibinden e bakıyorum istediğim araba 2008 2.0 tdi için mesela 42 ye de var 55 e de var ikiside comfortline ve km si arasında yaklaşık bi 40 bin km vAR temizlikleri aynı.eee hangisinde oyun var adam beni kandırmaya çalışıyor hala çözemedim.galerilere gittim zaten adamlar felaket bana 2008 için 52 bin e 53 bin e bulsa hemen alacağını söyledi (o da beni kandırmaya çalışıyor) Dedim Allah belanı versin araba almaktan beni soğuttunuz. Almıyom dedim ve passat maceramı burada sonlandırdım. En güzeli o km araç hiç olmazsa kimse seni fiyat konusunda kandıramaz verdiğin fazla parayı o km ye biniyorum diyerek sineye çekmen daha kolay olur.İçin acımaz
    saygılarla...

Fiyatlar değişken ama şuan gördüğüm kadarıyla kış olmasınında etkisiyle piyasa ölü yazın 32 ye felan satabilirdil aldıgımız fiyatta zaten aynı temızlıge gelırsen Türkiyede 8 yaşta olupta boyasız araç çok nadir bulunur ancak arabanın piyasası 30 34 arasıdır comfort kasa için ex kasa 33 36 civarında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.