Şimdi Ara

45.000 Bütçeye SIFIR araç tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2006 model Kia Cerato Sedan 1,5 Turbo Dizel kullanıcısıyım. Aracımı değiştirmeyi planlıyorum. Fakat araçlar hakkında çok iyi bilgiye sahip olmadığımdan yardımınıza ihtiyacım var.

Benim için önemli olan kriterler;

- Sedan olması
    - Bu fiyata 0 dizel bulabilirsem tercihtir ama sanırım olmuyor o yüzden LPG uyumlu
    - 1,6 motor ve en az 100 hp olması
    - En az Baz modelin bir üstü olmalı (full'e yakın donanım)
    - Düz vites (bana kalsa otomatik ancak eşim düzden yana)

Bu bütçeye düşündüğüm araçlar;

Honda Civic
    Hyundai Elentra
    Chevrolet Cruze

Sizden bu araçlara kıyaslama bir de varsa önerilerinizi istiyorum. Herkese teşekkürler...

• Biraz daha ekleyip Volvo s40 derim.Illa bunlardan biri olsun diyorsan Civic iyid.ir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaLhipSo -- 10 Şubat 2012; 15:56:01 >
  • yanlış hatırlamıyorsam volvo s40larda fiyatlar 60 bin civarında. aslında bütçemiz 40000 ama zorlayarak 45000 e çıkabildik. :(
  • Civic+ lpg 6 yıl garanti..
    Dizel için de fluance'a bir bakın..
  • tavsiyem astra sedan enjoy plus benzinli düz vites 41000 lira...
  • Civic fiyat olarak çok iyi. Güncelleme gelmeden bu fırsatı kaçırma derim
  • Dizelden sakın şaşma... Dizele alışan adamı benzinli kesmez, hele LPG yi aklından sil. (100bin km lpg kullanmış biri olarak ve 20bin km dir dizel araç kullanan biri olarak söylüyorum bunu)

Ha ARADA inanılmaz fiyat farkı var o yüzden 1.2 TSi alabilirsin çok şahane motor, 7.5 litre tüketim ve düşük vergi. Dizel avantajını ortadan kaldırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 10 Şubat 2012; 21:46:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700.000TL Sıfır Araba Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • civic gercekten guzel arac,benim oyum civic e
  • Seçeneklerinizde civic öne çıkıyor...
  • Dizel Fluence, benzinli jetta olabilir.
  • 45 bin elentranın en bazını bile alamazsın o yüzden direk ele. geriye cruze ve honda cıvıc kalıyor ikisi arasında cruzenin en fulunu alabilirsiniz+lpg olabilir. yada lpg sevmem derseiz vw yeni jetta comforline donanım alabilirsinizo paraya 1.2 tsı cruze 1.6 lpg ile yanı yakar.
  • Cruze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Cruze

+1
  • Sehirici 7lt yakit beni uzmez dersen kullandigim 1.2 jetta comfortline tavsiyemdir. 45500 suan galeride pazarlikla veriyorlar.
  • ben derim ki cruze 1.6 lt plus bende bu arabayı alacağım
  • cruze+lpg en güzel seçim olur.
  • arabanız sorunsuz ıse hıc deıstırmeyın bu devırde baskada bı soylıyeceğım yok...
  • En güncekl kasa 1.2 tsi Jettada .Vergiside düşük benzinli olarak kullanılabilecek kadarda az yakıyor.Şu anki arabanızdan biraz fazla yakar ama vergi avantajı aradaki farkı azaltır bence.
  • Bu seçeneklerde honda en iyisi.Her ay bin lira zam gelecekmiş.Bu artış sonunda da 55.000 olucakmış.Zaten civic senin diğer seçeneklerinden üstün.Kalitesi,ikinci eli kasası...Derim ki elini çabuk tut zam gelmeden.
  • 1.2tsi jetta comfortline
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.