Şimdi Ara

449 TL Stanley Termos Matara 0,7 L Gri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.901
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturasız ürüne kimsenin yasal destek verme zorunluluğu yok. (ya faturası olacak, ya da seri numarasıyla hangi tarihte satışı yapıldığı/garantisi başladığı satıcı tarafından kayıt altına alınmış olacak)

Millet faturasız Xiaomi, Redmi, Oppo telefon alıyor yarı fiyatına, bu markaların yerel distribütörleri kendi satmadıkları telefonlara destek vermek zorunda değil, vermezler de... TR satıcısı 100 ürün faturalı satacak ama kapısında 200 ürün destek bekleyecek, mümkün değil.. Uluslararası garantili değiller, kaçak telefon arızalanınca biletini alıp Çin'e gideceksin desteğini oradan alacaksın :D Satıcı sattığı ürünlerin garanti talepleri beklentisine göre satış fiyatını belirliyor olmalı. Distribütör değil de marka kendisi gelmişse ülkeye o zaman belki bir ihtimal destek verebilir.

* Konudaki matara olayını bilmiyorum ama a101 resmi distribütörü aradan çıkartıp kendi ithalatını yaptıysa, ülkeye ürünleri kendi soktuysa muhatap a101 olacaktır. yasal hak olan 2 yıl garantiyi vermek zorunda sonrasında bağlayıcı bir şey kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında yarım sayfalık, işin hukuki boyutunu da belirtir bir şeyler karalamıştım ama ortamı kızıştırıyor gibi olmamak adına yazdıklarımı silmeyi tercih ettim :)

Doğrudan Kutupayısı'nın internet sitesinden almak isterseniz, HOPI20 kodu ile %20 indirimli alabiliyorsunuz. Havale/eft seçeneği ile de alırım derseniz, ürün 749 TL'den kod ile 599,20 TL'ye sonra da havale/eft ile 539,28 TL 'ye düşüyor, bilginiz olsun. (Amazonda da, belirtildiği gibi 549 TL)

İşte bunu gel de anlat anlamayan anlamak istemeyen çok. :)

Yanılıyorsun hocam. Diğer palyaçoda sana destek vermiş. Seri nolu değil bu ürünler. Yukarıda anlattım. Victorinox veya zippo bu işi çok iyi yapıyor. Onların uygulamasına bakabilirsiniz.
    Sizin konunuz elektronikle alakalı. Bu termoslar duty freelerde de satılıyor. Kim destek verecek o zaman bunlara. Böyle düşünün

Kaldıki yine yanılıyorsunuz. Global garanti diye birşey vardır. Herhangi bir root,jailbreak vs işlemi görmemiş her telefon eğer satış veya hediye,bağış yoluyla elde edilmiş ise global garantiye girer. Yani almanyadan alınan bir ürünü ingilterede garantiye verebilirsiniz. Bu süre 1 yıldır. Ama türkiyede veremezsiniz. Niye biliyor musunuz :) size destek veren arkadaş gibiler yüzünden. Bayılırlar kutup ayısının kucağına oturup, o tüylerini okşamaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EFAD0126 -- 5 Mayıs 2023; 14:16:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kutup mu ayısı bunlar?

• Paralel ithalat ile gelen ürünün resmi distribütör tarafından tamir edilmesi için bazı şartların oluşması gerekiyor, bu şartlar nelerdir araştırıp öğrenebilirsiniz. Onun haricinde ithalatçı firma garantisinden sorumlu olur. Fakat bu ömür boyu garanti olayını zaten Kutup Ayısı değil bizzat firma kendisi veriyor. Kendi internet sitelerinde açık açık yazmışlar ürünlerimiz vaat ettiğimiz şeyleri yerine getirmediği takdirde yenisini veririz diye. Oradan satın alırsan yenisini veririz buradan satın alırsan vermeyiz diye bir şey olmamalı. Resmi distribütör üzerinden alan daha rahat bir garanti deneyimi yaşar, paralel ithalat alan biraz uğraşır ama yine yol yordam bilen hakkını alır. İcabından direkt firmayla iletişim kurar yurt dışından yeni ürünü kapısına kadar gelir düzgün firmaysa.

Ben zamanında Bimden Logitech fare almıştım tekerleği bozuldu adamlar Hollandadan yenisini gönderdiler. Üstelik seri numarası filan sordular şurasında olmalı dediler nasıl bir şeyse o dedikleri yerde seri numarası da yoktu yine de sorunumu çözdüler.

• den kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bunu anlatamadım işte arkadaşlara. Aslında işin daha kompleks bir tarafı var o da şu; ömür boyu garanti veren firmalar ana distribütörlerine bütün ürünlerine bakması gerekliliğini bildiriyorlar. İnsanların şu mantıkla bakması lazım. Kutupayısı battı gitti yerine başka firma geldi. O zaman şimdi aldıklarımızmı garanti dışı kalıcak. Bizim ülkemizde bu durum suistimal ediliyor. Mesela lüks saat firmalarının kutuları içinde kredi kartı boyutunda süreli uluslararası garanti kartı olur. Onu dünyanın neresindeki yetkili servise gösterirsen orda tamire girer. Yani burdan aldığın saate adam fransada yok biz bakamayız diyemez.

• Özetle TR de ömür boyu garanti veren firma kutup ayısı ve a101 deki ürünlere destek vermiyor, başınız ağrımasın istiyorsanız buradan alacaksınız yada yok ben uğraşırım Amerika'ya mail atarım ağzından girer burnundan çıkarım diyorsanız pazardan bile alabilirsiniz. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uludag Üniversitesi-iktisat
    HP ENVY SLEEKBOOK BEATS AUDİO EDİTİON ULTRABOOK
    ~ Samsung N150 ~HP PAVILION G6
    HP ENVY SLEEKBOOK ~~SAMSUNG GALAXY TAB 3 7.0 WHITE~~CODEGEN ULTIMIX 88
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Birden çok kez kod alınabiliyorsa pm'den iletmeniz mümkün müdür?

maalesef. internet hattı yada cep telefonu ttnet olan birinden rica edebilirsiniz.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Türk Telekomlulara Özel Avantajlar ve Ayrıcalıklar | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/bi-dunya-firsat/a101com-kampanyasi
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hatırlattığınız için, 399'a aldım ben de^^

alınıyor, deneyin. birine rica ettim 3 kez aldı

ben türk telekomlu değilim o yüzden maalesef demiştim. bende bir arkadaşımdan rica ettim. Güle güle kullanın  

• Ttelekom kodunu ekleyince 399'a düştü. a101.com.tr'ye hediye çekiyle ödeme varmış. Markete gidip 400 TL kart yüklemesi yaptım, kasada ziraat posundan karekodla ödedim. 400 TL'ye 30 (market kampanyası) + 10 (qr kod) ile birlikte 40 puan daha kazandım. Böylece 449 TL ürünü 359 TL'ye almış oldum.

Berbat bir site. Hazırlanıyor yazıyor halen bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.