Şimdi Ara

444 0 333 niye arar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
125.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qwertydevil.

Hala arıyorlarmı..?

yok
  • Bu numarayı engellemiştim başka başka numaralardan aramaya başladılar. En son artık arayacak numaraları kalmadı demek ki 444'lü, 0500'lü bir numarayla aradılar. Ben de birisi arıyor galiba diye açtım ama açmaz olaydım.
  • yine başladılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizindemi başınıza geldi hocam allah yardımcınzı olsun
  • Şimdi de bana dadandılar, google da arayınca buraya geldim.
  • Beni de aradılar şu an
  • Beyler açmayın.10 defa aradılar açmadım.Bugün yine aradılar açtım 63 lira borcum çıktı.İşin komik yanı sadece garantiden para kartım var.Nasıl borç çıktı anlamadım..
  • bilmem kaç defa aramalarının sonucunda telefonu açtığım ve çok hızlı konuşan bir beyefendinin konuşmasının arasına giremeyip kart kullanım aidatı ücreti vs si olmayan bir kredi kartı almak zorunda kaldığım garanti bankası numarası. amaçlarına ulaştılar yani. biraz deneyelim bakalım belki de memnun kalırım.
  • arkadaş 3 gündür ne çekiyorum bu numaradan ya durmadan ama durmadan arıyorlar hayır amaç ne anlamış değilim.
  • Beni de arıyorlar hergün, açmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Benide arıyorlardı son 3 gündür aramıyorlar. Bazen açıp türkü filan dinletiyorum

adamlar sapık heralde ekşide de ilginç yorumlar var arayıp konuşmadan saatlerce bekledikleri bile olmuş

Alo vs dersen yani karsiya ses giderse baglaniyorlar sana. Yoksa dakikalarca bizi dinlemiyorlar :)

• Muhtemelen para vereceklerdir. yok yok alacakları için genelde ararlar. Aslında bir nevi garanti bankasının telefon bankacılığı numarası tüm işlemler yapılıyor.
    Ancak yapılan aramalar ise otomatik olarak aranma programından kaynaklanıyor sistem kayıtlı tüm müşteri numalarını bazen kampanya bazen duyuru için otomatik olarak arıyor birde gecikmeye düşen bir ürün var sa arar.
    http://www.e-kredim.com/4440333-alo-garanti-nedir/
  • 13 defa aradılar arada bir açıyorum cevap da vermiyorlar çıldırıyorum
  • Bir banka bir müşteriyi 4-5 gün içerisinde, 3 farklı zamanda, 6 kere arıyorsa

İki banka üç müşteriyi 6-7 gün içerisinde, 4 farklı zamanda kaç kere arar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gündür sürekli arayıp 3 saniye içinde geri kapatan numara borcum yok harcım yok niye arar bu garanti
  • benide aradılar.bu bankacılar bıktırdı artık.olur olmaz yerlerde ısın yoksa konus
  • sene 2018 hala bıkmadan usanmadan arıyorlar. sessize alıp kale almıyorum
  • butun paranizi cekin bir daha aramazlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 19 Nisan 2018; 21:5:33 >
  • 2019 şbat ayi gene arıyolar

• 1 subatta 2 kez aramışlar açmamışım simdi baktim son aramalara da.
    Duysaydim acardim biraz saf ayagina yatip isletiyordum 5 dakika iyi oluyordu. Dur bakalim belki bugun ararlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.