Bildirim
43' - 50' arası tv tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Düz ekran olsun akıllı kumanda olmasin diyosan samsung 48ju6470
Kavisli ve akıllı kumanda olsun diyosan samsung 48ju6570
Düzekran akıllı kumanda istiyosan LG 49uf8507 alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LG 49uf8507 bu mantıklı ama bunda vertical banding sorunundan forumlarda oldukça bahsediyorlar . yani görüntüyü ne kadar etkiler bilemiyorum ama o konuda sakıncalarım var. ve bunda 4k uydu alıcı yok.
bu arada düz ekran olacak tv. forumlarda sony ve sharp kaliteli diyorlar ama bu para 4k bulmak imkansız sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaramz -- 17 Kasım 2015; 17:51:59 > -
tüplülere bakın -
quote:
Orijinalden alıntı: berke_21
tüplülere bakın
komik çocuk sağol tavsiyen için. -
quote:
Orijinalden alıntı: yaramz
quote:
Orijinalden alıntı: berke_21
tüplülere bakın
komik çocuk sağol tavsiyen için.
kızmayın yav hocamhttp://www.hepsiburada.com/led-tv-televizyonlar-c-163192 şuradan bütçeye uygun olanı seçin
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakmen274
Ben de TV bakıyorum da 48JU6470 ile 48JU6070 arasında ne fark var ? Görüntü kalitesi mi ? Baktığımda USB ve HDMI girişleri fazla 6470'in bir de sesle kontrol ile kamera desteği var. Bu farklara değer mi sizce ? -
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
quote:
Orijinalden alıntı: hakmen274
Ben de TV bakıyorum da 48JU6470 ile 48JU6070 arasında ne fark var ? Görüntü kalitesi mi ? Baktığımda USB ve HDMI girişleri fazla 6470'in bir de sesle kontrol ile kamera desteği var. Bu farklara değer mi sizce ?
Kullanip kullanmamaniza bağlı.Hz değeri daha yüksek 6470 in.Belirttiğiniz gibi girişler fazla.Birde enerji sınıfı 6470 a+ 6070 a enerji.fiyat farkı 250_300 TL gibi bir rakam.TV alimi uzun sureli bir iş olduğu için enerji sarfiyatı artisiyla 6470 almanızı öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X