Şimdi Ara

43.000 TL YE SATILAN 98 MODEL CİVİC !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gezenadam ilanın ve fiyatın doğruluğunu teyip etti. Alıcıyı defalarca uyarmışlar pahalıya alıyorsun diye. Millet kafayı sıyırmış , nereye para harcayağını şaşırmış durumda ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 17 Mayıs 2017; 21:55:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deme öyle Hocam.Efsane bunlar vututututu vutu vutu.

Yurdum insanının dahi zekası.

Yine B İ Z E N E istediği parayı verip istediği arabayı alır kendi parası bizim cebimizden çıkmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    2017 EGEA SEDAN 1.6 MJ DCT URBAN
  • Çürük bir araç bu çoğu yerinde mevcut 43 bine sıfır gibi dizel Sandero Stepway yine sıfır gibi i20 Astra j benzinli vb birçok sorunsuz araç bulunur .

Bilmiyorum bu araçta ne var ancak çok büyük bir hata yapmış alan kişi çünkü eski araç en nihayetinde ve motor eski nesil turbo motorlar çok daha verimli ne desek boş.

• Şener senin honda city vardı duruyo mu daha.hiç konularda bahsi geçmiyor da.

Al bide burdan yak.

• Ya ne kadar cahilsiniz ya fitek bu araç fitek! 160hp olduğuna bakmayın gizli beygirleri var onun kafadan 300hp güç veriyor gizli beygirleri ile.ayrıca klima manuel ama içinde gizli otomatik kliması var.üstüne birde elektrikli koltukları ve tam deri.tabi Honda bunları gizliyor alan arkadaş açıyor bu özellikleri.tabi araç 20 yaşında ama şimdi gidip bunu dove sabun ile yıkıyorsunuz 10 yaş gençleşiyor.

• izmirde yesilovada oturuyorum. az arkamizda 2. sanayi var. her sabah ise giderken bu bozulmaz vututu denen civicler yok efsane kasa toyotalar saflam mazdalari 2 li 3lu iterek sanayiiye gotururlerken goruyorum.

yazik gunah. allah akil fikir versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

Hayırlı olsun sahibine kazasız belasız binmesi dileği ile

Yine B İ Z E N E istediği parayı verip istediği arabayı alır kendi parası bizim cebimizden çıkmıyor

Tabiiki bize ne de , geçen yıl 2. el araç alırken bu tarz ilan ve bu zihniyetteki satıcıların ceremesini çok çektim. İstesende istemesende işin ucu sanada bana da , ya dayanacak ya dayanacak. Bunun kaçarı kuçarı yok...

1.5 sene önce 2004 model 1.6 pasific donanım bordo renkli değişensiz tertemiz vw bora aracımı 25.500 e sattım. Satarken 12 yaşındaki bir aracın bu paralar etmeyeceğini düşünerek ve hatta sahibinden.com da bnm aracın ayarında en uygun ilan 28 bin tl.lerdeyken vicdanen aracın fiyatını uygun tuttum. İlanın 3. gününde aynı ilçeden mesleği öğretmenlik olan bir alıcı gelip aldı aracı.

Çok değil 1 ay sonra 40 -45 bin bandında araç almak için arayışlara başladım ve ne göreyim. Benim bora ayarındaki boralara 35 bin tl. ler çekiliyor. 2005 golfe 40 bin tl. çektiler. Zerre abartı sanatı yok bir fiil yaşadığım tecrübeler bunlar. Böyle bir piyasada hangi akılla bu cesetlere para yatıracaksın. Yaşı 30 yaşın üzerinde olan bu araçların yıllar önce kaç paralara satıldıklarını hatırlayanlar bu fiyatları bu araçlara gömmez, gömemez elleri titrer...

Bu piyasa nasıl bu hale geldi kardeşim ; işte böyle ilan ve böyle alıcılar yüzünden değilmi? Senin şuan bir aracın var benim var ama hepimiz yarın için birer potansiyel 2. el araç müşterisi değilmiyiz ?..

Bu sisteme bir tepki bir fren mekanizması nasıl oluşturacağız ?.. Bu gidişe bir dur demek gerekmez mi sence ?..

• parası olan al-sat işine girsin valla. bu kadar keko var, boşa gitmesin.

Orijinalden alıntı: Kaygerya

izmirde yesilovada oturuyorum. az arkamizda 2. sanayi var. her sabah ise giderken bu bozulmaz vututu denen civicler yok efsane kasa toyotalar saflam mazdalari 2 li 3lu iterek sanayiiye gotururlerken goruyorum.

yazik gunah. allah akil fikir versin.

Bu araçların , motor şanzumanları tamam , sağlam uzun ömürlü ama bir araç sadece motor ve şanzumandan oluşmuyor ki. Yan elemenlar koyvermeye başladımı dediğiniz gibi sanayiye iterek gidersin ama bizimkiler için onlar önemli değil motor sağlammı hacı

Orijinalden alıntı: armany

Bu sayede gezenadam.com.tr yi de öğrenmiş oldum, böyle farklı bir haberle gündeme gelmek gayet akıllıca. O arabanın o fiyata gitmeyeceğini herkes bilir

Bu siteyle yakından uzaktan ilgim yok , sadece uzun zamandır takip ediyorum , güvenilir bir yer olduğuna inanıyorum , reklam amaçlı böyle işlere şimdiye kadar hiç girmediler şimdi de öyle olmadığına emin olabilirsiniz.

Ama bu seferkinde adamlar satıcıya pahalıya alıyorsun dediğimiz halde adam aracı aldı diye belirtmeleri ve aracın fiyatı dikkat çekiciydi paylaşmak istedim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 18 Mayıs 2017; 0:12:38 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.