Şimdi Ara

42LC41 ve PS3 sorun.. Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün LG 42LC41 lcd tv aldım amacım ps3 ve digiturk'un hd yayınını kullanmaktı neyse sorunuma geçiyim.. Öncelikle Sd yayını denedik iyi hoştu beklediğim gibiydi daha sonra ps3'ü taktım max resolution'u 1080p olarak algıladı (Tv'de 1080p input var) görüntü mükemmeldi daha sonra ninja gaiden'i taktım oyun 1080p destekliyo fakat oyuna girince tv'de siyah siyah dalgalanmalar oluşmaya başladı (manyetik alanda oluştuğu gibi) ps3ün harddiskine indirdim fullhd fragman ve videoları da denedim aynı sorunu onlardada yaşadım 720p destekleyen motorstorm ve resistance'ı denedim onlarda sorunsuz çalıştı 1080i destekleyen rainbow'da da dalgalanmalar vardı gene .. sonra aklıma 720p'ye düşürmek geldi denedim herşey mükemmeldi 1080i'yi denedim gene herşey mükemmeldi yani arkadaşlar özetlemek gerekirse yepyeni ve iyi bi tv aldığımı düşündüm ama hevesim kursağımda kaldı nolur yardım edin yarın servisi arıyacam (bu arada 2 hdmi kablo ilede denedim ikiside son derece kaliteli ve altın uçlu) bu sorunu benden başka yaşayan arkadaş var mı sorun nerde olabilr tv mi bozuk?? çok kafam karıştı lütfen yardım edin arkadaşlar liste halinde yaziyim ben sorunu

1080p'de = 1080p ve 1080i oyunlar dalgalanmalı ,720p oyunlar normal,720p videolar dalgalanmalı
    1080i'de herşey mükemmel ama 1080p 'ye göre görüntü farkedilir derecede kötü nasıl oluyo anlamıyorum sonuçta bu 720p bi tv=S
    720p'de de herşey süper ama görüntü.. çok farkediyo..

Bu sorun neden olabilr? tv bozuksa değiştirirler mi?? servis onay verir mi???

Herkesin yardımını bekliyorum şimdiden çok teşekkürler

• Arkadaşlar hiç cevap yok mu ya sorun bnm tvde mi yoksa başka arkadaşlarda böyle mi? nolur bi yardım..

bu sorununuz cozumlendı mı ?
    bende lc41 almayı planlıyordum...
    yanıtlarsanız sevınırım...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.