Şimdi Ara

42' Oled Tv Kullananlar Kulübü, - Pre- Order - / Deneyim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugünün tarihini baz alarak konuştuğumda; 42 OLED 809 ürünü MediaMarkt ta stokta görünüyor. Sadece burada var gibime geldi, başka satan görmedim. MediaMarkt da 49.999 TL ye satışa sunmuş. Ara ara 4.999 TL indirim sunarak 45 bin tl ye almak mümkün. Daha geçen ay 45 bin tl ana fiyattan 5 bin indirimle 40 bin tl ye alınabiliyordu.

Fiyatları gene pahalı buluyorum. Ben 50 bin tl ye 55" olanını almıştım.

Geçen hafta Philips 2025 lansmanını yaptı ve yeni serilerini tanıttı. Keza 42 inç oled tv nin bulunduğu 8xx serisinin ( 2024 versiyonu 809 ) yeni versiyonu da tanıtıldı.

2025 versiyonumuz: OLED 810

Bakalım 42 OLED 810 modeli Türkiye'ye gelecek mi, gelecekse nasıl bir fiyattan satılacak göreceğiz.

• N0M4d N kullanıcısına yanıt

Sorununuz devam ediyor mu hocam, umarım düzelmiştir.

Kesinlikle haklısınız, Philips Türkiye'nin bir komünitesi yok. Keşke kursalardı topluluk / forum sayfası gibi bir şey. Forum Donanımhaber'de de ana konu gibi bir şey göremedim.

Forumda konu açın hocam isterseniz " Philips OLED TV Kullanıcıları Ana Konu " şeklinde. Böylelikle tüm Philips marka kullanan OLED panelli kullanıcılar tek bir başlık altında toplanabilir, sorunlarını, fikirlerini, paylaşımlarını orada yapabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.