Şimdi Ara

41K İLE MÜHENDİSLİK SEÇİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen seneki mf4'lere göre bazı üniversiteleri bir kenara yazdım. 36k'dan 45k'ya kadar. Fakat emin olamıyorum çok çocukça bir şekilde kendimi kandırmaya çalışır gibi bir halim var. Sanki bu aralıkta ki Marmara üniversitesi gtü İstanbul üniversitesi dokuz Eylül iyi üniversiteler değilmis gibi. Hiç okuma isteğim kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazilir bence ben 62 k dayım gazi bilgisayar düşünüyorum ilk işten sonra okulun pek önemi kalmıyor zaten kendini yetistirmene bagli.

• SavaşçıprensesZeyna S kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden bu kanıya vardınız. Staj yerleri falan önemli değil mi.

• kardeşim itü makinede okuyorum sana şöyle diyeyim sen git dokuz eylül makineden mezun ol ama kendini benden daha çok geliştir benim itü makineden mezun olmamın bi önemi kalmaz. mühendislik böyledir bir işyerine gidince sana ingilizce biliyor musun diye sormuyorlar artık bildiğini varsayıyorlar. hangi yazılım çizim programlarını biliyorsun mesrla ne gibi etkinliklere katıldın bulundun kendini geliştirdin bunlar çok önemli bizim alanımızda

• Önemli tabii ki sehrin de onemi var Ankara bu konuda iyi olduğu için orayı istiyorum. Ayrıca o cok iyi okullardaki öğrenciler 1 çalışıyorsa sen 10 çalışacaksın ben yazları bile eve gitmeyi düşünmüyorum mesela. Gerekirse her boş vakit de staj yaparim. Ayrica ingilizce varsa dünyanın en iyi okullarında okutulan derslere bile ulaşabilir dinleyebilirsin artık olay sen de bitiyor.

• SavaşçıprensesZeyna S kullanıcısına yanıt
    Hocam bilemiyorum denemelerde falan çok iyi gelirken 25-30k arası bekliyordum. Artık sınavlarda ne oluyor bitiyor bilmiyorum batırmayı çok iyi beceriyorum. 41k kötü durum senaryosu demiştim. Ne bileyim korkuyorum haliyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15.9k ile hangi TIP
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.