Şimdi Ara

41 Günde 20 Kilo Vermek İstiyorum (6 gün ve 7 kilo kaldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
21.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İddiaya girdiğimde 115 kiloydum ve 3 ay önceydi. Şimdi 119 kiloyum ve 1 haziranda​ 100 kilonun altında olmam lazım.

Toplam: 1700 kalori
    Günlük harcadığım: 2800 kalori

L karnitin sipariş ettim, onu da kullanmayı düşünüyorum.

Kas ve sudan biraz gidebilir.

Tecrübeli olan bir yardım etsin.

düzenleme1:
    Bir haftada 4-5 kilo verdim. Günde 10-12 km yol yürüdüm.

düzenleme2: Günde toplam 12-13 km yol yürüyorum. 1200 kalorilik bir diyet uygulamaya çalışıyorum. Sabah kalkar kalkmaz hiçbir şey yemeden sadece su içerek 50-60 dk yürüyüş yapıyorum. Neden mi:
    Savas Cebeciyoutube
    Yag Yakmak Icin Ne Zaman Kardiyo Yapmaliyim
    https://www.youtube.com/watch?v=NEq6NNPggr8

Düzenleme 3: 18 gün önce ketojenik diyete başladım, 2 yada 3 ay bu diyeti yapmayı düşünüyorum.

düzenleme4: su orucu denen ve sadece su içilen bir şey varmış. Bu gün son yemeğimi yedikten sonra 1 hazirana kadar 6 günlük açlığa başlamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimar SaNAN -- 25 Mayıs 2017; 15:13:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dünyanın bütün karanlıkları bir araya gelse bir mumun ışığını söndüremez.

• Yapay Zekanın Yanıtı

41 Günde 20 Kilo Vermek: Sadece Çorba İçerek Mümkün mü?

41 günde 20 kilo vermek iddialı bir hedeftir ve sadece çorba içerek bu hedefe ulaşmanın sağlıklı veya sürdürülebilir olduğuna dair bilimsel bir kanıt yoktur. Bununla birlikte, bazı kişiler kısa süreliğine çorba diyeti uygulayarak hızlı kilo verebilmektedir.

Çorba Diyeti Nedir?

Çorba diyeti, bir ay boyunca sadece çorba tüketmeyi içeren bir diyettir. Çorbalar genellikle sebzeler, yağsız protein ve baklagillerden yapılır. Çorbaların düşük kalorili ve doyurucu olması nedeniyle kısa vadede hızlı kilo kaybına neden olabilir.

Sağlıklı Bir Seçim Mi?

Sadece çorba içerek kilo vermek kısa vadede etkili olsa da uzun vadede sağlıklı bir yöntem değildir. Çorba diyetleri genellikle besin değeri düşüktür ve vücudun ihtiyaç duyduğu tüm vitamin, mineral ve makro besinleri sağlayamaz. Bu nedenle, uzun süreli çorba diyetleri besin eksikliklerine, kas kaybına ve sağlık sorunlarına yol açabilir.

Yorumlar ve Sonuçlar

Bazı kişiler çorba diyeti uygulayarak kısa süreliğine önemli kilo verdiklerini bildirmiştir. Ancak, bu kişilerin çoğu diyeti bıraktıktan sonra kilolarını geri almıştır. Ayrıca, sadece çorba içerek kilo vermek uzun vadede metabolizmayı yavaşlatabilir ve gelecekte kilo almayı daha zor hale getirebilir.

Sonuç

41 günde 20 kilo vermek, sağlıklı veya sürdürülebilir bir hedef değildir. Sadece çorba içerek kilo vermek kısa vadede etkili olsa da uzun vadede sağlık sorunlarına yol açabilir. Sürdürülebilir ve sağlıklı kilo verme için dengeli bir beslenme planı ve düzenli egzersiz şarttır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pazar günü yemek yoktan sonrasını okumadım

Daha ayrıntılı yazayım;

Yemek yemeyeceğin bir gün vücudun kilit konumuna geçip olan besinlerden faydalancak bu doğru ama metabolizma ağır yavaşlayacağı için kilo vermeni 2 kat zorlaştıracak. Kahvaltısız kilo veremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 20 Nisan 2017; 16:2:44 >
  • az yemek ve çok kardiyo yaparsan ileride çok pişman olucaksın ben ne desemde ikna olmazsın bende bu yoldan geçtim şuan 72 kgyun ve başta yaptigim o bilinçsizlikleri çekiyorum güç denilen bişe kalmadı vucudumda cok fazla çatlak var kas oranım çok düştü....

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Pazar günü yemek yoktan sonrasını okumadım

http://www.menshealth.com.tr/ac-kalmanin-sizi-saglikli-kilmasinin-6-yolu/?theme=mobile

http://ahmetrasimkucukusta.com/2014/06/07/yazilar/tip-yazilari/beslenme/ac-kalmak-bagisikligi-kuvvetlendiriyor/

• Coskun Marley kullanıcısına yanıt
    40 günde 20 kilo vermenin başka yolu var mı?

Öğünü 3 e çıkarıp sporu 2 saat mı yapayım?

• Yaklaşık 4 yıl önce 16 yaşında kilo verme kararı almıştım 99'dan 70'e düştüm yani şuan güncel kilom 70 boyumda 1.79 lise 2 veya 3 ün yaz tatilinde 15 kilo kadar vermiştim kalanı hep uzun zaman içerisinde oldu 41 günde 20 kilo veremezsin versende görüntün pek değişmez + hastanelik dahi olabilirsin 41 günde sağlıklı şekilde 10 kilo verirsen ki mümkün sağlıksız vereceğin 20 kilodan çok daha fit durursun temel olarak günde 3 litre kadar su iç , 17.00-18.00 'dan sonra meyve dahi yemeyeceksin beslenmen tabiki protein ağırlıklı olacak fakat burda sana şunu bunu ye dememiz doğru olmaz bunun için bir beslenme uzmanına gitmen gerekir

Ağzına unla, şekerle yapılan bir şey sürersen unut kilo vermeyi.

kahvaltı : peynir salata domates yeşillik zeytin yumurta yoğurt ... bunlar dışında meyve suyu dahil bir şey alma.

öğlen-akşam : tavuk, et ,yoğurt, salata tarzında ye.

19:00'dan sonra meyveden veya yoğurttan başka bir şey yiyemezsin.

Bir de proteinsiz kalırım , kaslar erisin sorun yok toparlarım demişsin..Güldüm

Vereceğin 20 kilonun 2'si su 7-8 i kas olur. O kas kütlesini elde etmek için 1 sene köpek gibi ağırlık çalışmak gerekiyor hocam.

Ha şunu da söyleyeyim , az az sık sık yeme diye bir saçmalık var. Aman dikkat et AÇ KALMAZSAN KİLO VEREMEZSİN

• Ağırlık da çalış çok önemli

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • 40 günde 18 kilo olarak değişti. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• 40 günde 17 kilo vermiştim. Boy 1.72, kilo 107 idi. Ben kadar fazla kilom olmasına rağmen hem beslenme olarak minimumdaydim hem sporda maksimumda, günde 2.5 saat yuruyus + haftada 4 gün 1.5 saat ağırlık idmanı . Beslenmem günde sadece 500,600 kaloriydi. O kadar eforu nasıl sarfettjm k kadar az beslenip hayla inanamıyorum o ayrı. Yani kısacası 40 günde 20 kilo imkansız. 18 e cekmissiniz ama 18 de imkansız. Ha benden daha yüksek bir tempoya gidersen mümkün. Haftada 5 gün ağırlık çalışması günde 4 saat yürüyüş gibi. 500,600 kaloriyle beslenmen lazım tabi tek bunlar yetmez çok zor bir iddiaya tutusmussun kesinlikle kaybedeceksin dostum..

kahvaltıda poğaça

öğle tabldot

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

pazar günü yemek yok

kahvaltıda poğaça

öğle tabldot

Öğle yemeği yok, akşam yemeği tabldot. Öğlen para yemeye param yetmeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

pazar günü yemek yok

kahvaltıda poğaça

öğle tabldot

Öğle yemeği yok, akşam yemeği tabldot. Öğlen para yemeye param yetmeyebilir.

40 günde 5 kg dan fazlası zarardır dostum.pisman olursun .zaten normal yediklerinde çok kotu.sen bilirsin hayat senin gerçi benim karışma hakkım yok

• 20 kilo vereyim demek kolay ama gerçekleştirmek zor. Bence sen önce 5 kilo vermeyi hedefle. Ayrıca hızlı kilo kaybı sağlık açısından iyi değildir biliyorsun. Salamı listeden çıkarmanı tavsiye ederim. YouTube'dan salam üretimlerine bak, o kadar makineden geçiyor yağlı mağlı çiğ. Merak etme ben de bir pizza sever olarak salam yiyorum ama benim de azaltmam lazım.

Rejime girersem salamı çıkarırım. İstersen Nesfit ile beslen sabahları. Öğleden sonra yağsız tavuk haşla 200-300 gram ye akşam hiç bir şey yeme ertesi gün yine tekrarla. Sabahları kahvaltı öncesi mümkünse portakal suyu iç, 1,5 Lt su iç kardiyo yap öğen de protein kaybını önlemek için tavuk ye. Ben bu yolu 2 hafta denedim tam 2 hafta değil 1-1,5 hafta kadar sürdü yaklaşık 8 KG vermiştim. Daha sonra yurt dışından arkadaşım geldi onunla gezerken kebap restoranlarına uğraya uğraya rejimi de sporu da unuttum :)

• alınma ama 10 güdne 5 kilo vereyim vb tarzında istekte bulunan kişiler hedeflerine ulaşamzalr.zira bu tür kişiler o işi yapmak değil o işi zahmetsiz yapmış olmak sitiyor.aynı minimalde 2 ay spor yapıp bir ömür kaslı kalacağını sananlar da var.diyet diye yazdığın şey çok zararlı.akşam karbonhidrat alarak zaten yağ bağlayackasın.pilavı makarnayı öğlen ye akşam da bi salata tarzı bişey ye.pazar gününü de boş geçirme.bide 90 dakika kardiyo yu kaldırabilecek misin?bence bu beslenme ile zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Vikings
    Hail King Ragnar!
  • Sadece kardiyo yapma pişman olabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.