Şimdi Ara

41 Günde 20 Kilo Vermek İstiyorum (6 gün ve 7 kilo kaldı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
21.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadassimiz bellki sisman, obez hatta , simdi yaz gleiyor diye kilo verip cekici olacak aklin sira

siskolari hic sevmiyorum, bi kere bu dunyada bu akdar ac varken nasil bogazinizdan geciyor lopur lopur

sornada bunu yiyecem, bunu yemiyecem kilo verecem laa azcik dirayetli olunda spor yapin

siskolara acimiyorum

In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the woman.

In God We Trust & God Bless America
  • sabah pogaca borek aksam makarna yiyerek veremezsin kilo kardesim bunları kes bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

20 kilo ve üstü için ort. 3 ay gerekli bence. ki buda maximum sağlıksız ama kalıcı bir kilo veriş tarızıdır.

ama 40 günde vücuduna işkence yapmış olursun ve kiloyu gene alırsın geri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dünyanın bütün karanlıkları bir araya gelse bir mumun ışığını söndüremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Pazar günü yemek yoktan sonrasını okumadım

günde ekmeksiz 1 kase çorba ile 1 ayda 23 kilo verdim. ben konu sahibine güldüm cidden. kahvaltıda salam börek yumurta zeytin oeynir domates sonra akşam tabildot gömeceğim diyor. adam ülkenin yarısından daha fazla yemek yiyor resmen böyle zayıflama programı mı olur. zayıflayacağım diyorsan yemeyeceksin kardeşim bu kadar basit. gerekirse hayatını bir süre suyla idame ettireceksin.

• 25 günde 5,5 kilo verdim ben geçtiğimiz. ekmeği şekerli şeyleri unut. tavuklu çorba ton balıklı salata şeklinde boş boş doldur miğdeni. akşam yemeğini 5 de bitir 5 den sonra hiçbişey yeme. günlük 2 saat yürüyorum ben çok etkili. psikolojik olarak hazırlarsan kendini kilon da fazlaymış ilk ay 10 11 kilo rahat gider senden.
  • bi arkadaşından rica et, elini ayağını ağzını bağlayıp bir yere kapatsın seni. 1-2 gün sonra çıkarsın. 1-2 günde bir tekrarlayın bunu. hiçbi şey yapmadan kolayca kilolarından kurtulabilirsin bu taktikle.

Orijinalden alıntı: PERENAL.

quote:

günde ekmeksiz 1 kase çorba ile 1 ayda 23 kilo verdim. ben konu sahibine güldüm cidden. kahvaltıda salam börek yumurta zeytin oeynir domates sonra akşam tabildot gömeceğim diyor. adam ülkenin yarısından daha fazla yemek yiyor resmen böyle zayıflama programı mı olur. zayıflayacağım diyorsan yemeyeceksin kardeşim bu kadar basit. gerekirse hayatını bir süre suyla idame ettireceksin.

Hiç spor yapmadan sadece 1 kase çorba içerek 23 kilo mı verdin? Ben de senin gibi yapayım diyeceğim ama o kiloyu verdikten sonra geriye ne kas kalır ne diş kalır. Kelle paça ve mercimek çorbası hariç çorba dediğin şey sadece sudan ibaret. Ne protein ne yağ nede karbonhidrat var adam akıllı.

Ben Karatay diyetini yapmak istiyorum fakat çok pahalı. O diyetle verdiğin kilo yağdan gider, kastan değil. Kastan ve sudan verdiğin kiloyu geri alırsın. Yağlanmak kolaydır fakat kaslanmak zordur.

L karnitin kullandın mı kardeş? Ve kas mı yoksa yağ mı verdin? Sadece bir çorbayla işi gücü nasıl hallettin? Ben senin gibi yapamam ve yapmam ama sadece kahvaltı ile idare edebilirim belki.

• Kilo veremezsin o menü ile ekmek börek tatlı pilav makarna yemezsen işler değişir

ne kadar spor yaptın?
    kaç kilodan kaç kiloya düştün?

• kahvaltı yapma bence

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    Her türlü unlu gıda şekerli çoğu şey kola ve aburcuburları tamamen bıraktım. Günde 1 saat kardiyo yaptım sonuç 83 kg den 69 kg ye düştüm

• Böyle abuk subuk şeylere gerek yok. Günde 1 saat yürü. Dayanıklılık veya kardiyo falan yapmana gerek yok. 1 saat yürü yeter. Ve ekmeği sabah ve öğlen sadece elinin dört parmağının kapladığı alan kadar ye akşam hiç yeme. Şekeri ve yağı azalt yeter. No ekmek no şeker no yağ NO KİLO. 1 saat yürü. Ben hiç spor veya antrenman yapmayarak hatta şeker aynı şekilde devam ederek sadece ekmeği kısarak 2ay da 15kg verdim.

41 Günde 20kg riskli olabilir. Dikkatli olun.

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

quote:

Hiç spor yapmadan sadece 1 kase çorba içerek 23 kilo mı verdin? Ben de senin gibi yapayım diyeceğim ama o kiloyu verdikten sonra geriye ne kas kalır ne diş kalır. Kelle paça ve mercimek çorbası hariç çorba dediğin şey sadece sudan ibaret. Ne protein ne yağ nede karbonhidrat var adam akıllı.

Ben Karatay diyetini yapmak istiyorum fakat çok pahalı. O diyetle verdiğin kilo yağdan gider, kastan değil. Kastan ve sudan verdiğin kiloyu geri alırsın. Yağlanmak kolaydır fakat kaslanmak zordur.

L karnitin kullandın mı kardeş? Ve kas mı yoksa yağ mı verdin? Sadece bir çorbayla işi gücü nasıl hallettin? Ben senin gibi yapamam ve yapmam ama sadece kahvaltı ile idare edebilirim belki.

hiçbir şey kullanmadım ekstradan. 1 kase mercimek çorbası içtim her gece yatarken. bol bol su içtim. omuzlarım düştü ama şişman olmaktan iyidir bence. hayatım boyunca hiç spor yapmadım. herkes gibi liseye kadar sokakta futbol oynadım işte. o yüzden kastan mı verdim kemikten mi verdim bilmiyorum.

1 ayda 78 kilodan 55e düştüm. sağlıklı değil elbette ama hırs yaptım ve hiç pişman değilim. bu dediklerim 6 sene önce filan oluyor. lise zamanlarıydı. çok halsiz düştüğüm zamanlarda okulda sıraya kapanır uyurdum. 1 ay dişimi sıktım işte okuldan gelince hemen yatağa atardım kendimi. gece uyanırsam dizi izlerdim. o şekikde idare ettim.

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    omuzlarım düştü ama şişman olmaktan iyidir bence.

vücut bitmiş haberin yok.tembellikle kilo veren ilk insansın galiba.kastan erdin merak etme.

Kusura bakma ama öyle 40 gunde 20 kilo fln veremezsin.Bu işler o kadar kolay değil.l carnitine de boşa para vermişsin pek bir işe yaramaz l carnitine.

Ben 6 ayda 25 kilo verdim ben bile saglikli veremedim.

(Toplamda 2×20 toplam 40 kapsul l carnitine kullandim hicbir faydasini gormedim.tek yaptigi terlemeyi arttirmak ki o parayi ona verecegi e nescafe gold al antrenman oncesi iç ayni etkiyi yaratiyor.)

Seni anliyorum önümüz yaz ama o işe biraz erken başlaman gerkiyordu.Şahsi tavsiyem süreyi uzun tut eylülün başına hatta yeni bir egitim ogretim sezonuna saglikli ve fit olarak gir.Yazlar bitmez ama saglik gidince hayatin biter.

Hadi kolya gele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scourgeofgod28 -- 25 Nisan 2017; 13:56:0 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.