Şimdi Ara

41 DERECE ATEŞİM VAR [Ölmedim iyiyim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an dışarda yagmur yağıyor ve evden çıkamıyorum şemsiyem de yok, evde yalnızım hastaneye nasıl gidicem bilmiyorum parmagımı zor kaldırıyorum inanın bu yazıyı çok zor yazıyorum 41 derece ateşin zararı nedir ne olabilir en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 5 Ocak 2012; 14:02:43 >

• Soguk suyla duş al. Havale gecircen lan acele et
  • la yağmur yağıyomuş ya çık dışarı serinle düşer ateşin
  • Havele gecırınce ne oluyor
  • üstünde ne var ne yok çıkar tek don kalsın git sirkeli su yap.bez ile tüm vucuduna sür alnına koy sonra.yat yatağa hareketsiz kal sakın uyuma ama
  • 112 Acil.
  • sen melek gibi kızla tanışmıştın cigara felan içiyordu çok güzeldi kağıt yazıp sana vermiş ara onuda çağır baksın hele melek ya iyilik yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Havele gecırınce ne oluyor

Gecirmeden ne oldugunu bilemessin geçir ve ne oldugunu gör deneme yap vucut sicaklıgını arttır gecirdikten sonra bizede anlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolerMasterM -- 5 Ocak 2012; 12:42:35 >
  • 41 derece ateşi olan biri bu şekilde olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyzen

41 derece ateşi olan biri bu şekilde olamaz

Ne şekilde ?
  • adres ver ambulans gönderelim
  • 41 derece ateşinin olması mümkün değil 40 dereceden sonra havale geçirir baygın halde olursun ;)
  • 112 denen birşey var. buraya yazana kadar 112 yi çevirseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Time_Force

41 derece ateşinin olması mümkün değil 40 dereceden sonra havale geçirir baygın halde olursun ;)

Olabilir. Ben geçen sene 41 derece ateşim çıkmıştı. Hastaneye yürüyerek gittim. Benim termometre bozuk sanıyordum. Hastanede doktor 3-4 farklı termometre ile ölçtü. Şok oldu. 2-3 iğne yaptılar serum verdiler düşmedi. Sonra yakınlarda başka bir devlet hastanesine gittim. küçücük bir iğne çaktı. 5 dk uzan dedi. 5 dk sonra cin gibi eve geri döndüm.
  • Bunu söylerken kulaktan dolma bilgilerle yazmadım ateşin ölçülürken ölçümü nereden yaptığı mühim tıbben 41 derece ateşte , ateşli havale geçirilir.
  • quote:

Bunu söylerken kulaktan dolma bilgilerle yazmadım ateşin ölçülürken ölçümü nereden yaptığı mühim tıbben 41 derece ateşte , ateşli havale geçirilir.

Bende kendi yaşadığım tecrübeyi anlatıyorum. Kulaktan, ve koltuk altından ateşimi ölçüler bu arada. her yerde aynı çıkıyordu. hiç unutmuyorum 41.2 dereceydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

quote:

Bunu söylerken kulaktan dolma bilgilerle yazmadım ateşin ölçülürken ölçümü nereden yaptığı mühim tıbben 41 derece ateşte , ateşli havale geçirilir.

Bende kendi yaşadığım tecrübeyi anlatıyorum. Kulaktan, ve koltuk altından ateşimi ölçüler bu arada. her yerde aynı çıkıyordu. hiç unutmuyorum 41.2 dereceydi.

chosen one

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 5 Ocak 2012; 13:13:49 >
  • Harbiden ilginç bir durum o zaman yorumsuz bu tür vakaalarla bir çok kez karşılaştım ama baygındı hepsi 41 derecede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Havele gecırınce ne oluyor

41 DERECE ATEŞİM VAR [Ölmedim iyiyim]
  • 112 yi ara
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.