Şimdi Ara

40pfk6510 mouse desteği(acill)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun philips 40pfk6510 tvyi aldım. Evde 2 tane mouse denedim.hiçbiri çalışmadı.hıd desteği yok yazıyor bi sitede başka hiçbir sitede açıklama yok. Servisi aradım mouse desteklemiyor dedi.ama klavyeyi tanıdı. Bu logitechin k400 mouse lu klavyesi ni taksam çalışırmı acaba mouse olmadan internet tarayıcısının hiç bir anlamı yok. Fikir verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bendede philipsin 40pfk6510 tvsi var. Bu yazıyı okuduktan sonra evdeki logitech m185 faresini denedim. Mağazada fare desteklemiyor dedikleri için fareyi görmez diyordum. Taktığım gibi tanıdı fareyi ve imleç çıktı. Tarayıcıya girdim. Gayet güzel kullanılıyor.
  • O zaman sanslisiniz bendede aynı fare var ama çalışmıyor maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • euphrates89 E kullanıcısına yanıt
    Tv yi guncellediniz mi? Ben tvyi aldigim gibi güncelledim. Çünkü bana mağazada fare desteklemiyor denilmişti. Tabi magaazadaki tv android 5 di. Gumcellemeden sonra tv 5.1 oldu. Sizin yaziyi okuduktan sonra fareyi denedim ve çalıştı. Sizin muhtemelen guncellememiz yapılmamış

• Aynen tel değil ki bu güncelleme yapmak aklıma gelmemişti:). Artık çalışıyor teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • euphrates89 E kullanıcısına yanıt
    Hocam asıl ben teşekkür ederim. Mağazada fare desteklemiyor denildiği için evde fareyi denemek hiç aklıma gelmemişti. Sizin yazıyı okuduktan sonra bir deneyeyim dedim. Umudum yoktu ama çalışınca çok iyi oldu benim için de. Broswer de mause ile dolaşmanın tadı bir ayrı tabi
  • Benim fareyi tanımadı. Güncelleme yapmistim halbuki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim fareyi tanımadı. Güncelleme yapmistim halbuki.

• yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam farenizin markası nedir? Ben logitech m185 de denemiştim sanırım. Her markayı algılıyor mu bilmiyorum.

• Logitech M-U0017 diye küçük bir laptop mausu

• Sizin mause oluyorsa ondan alayim bir tane.

• yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam usteki arkadasta da m185 var. Onda da çalışmış. Eğer güncelleme yaptıysanız sizde de çalışır muhtemelen.

• Tvye bugun yeni bir güncelleme gelmiş. Güncelleme ile artık tüm kablosuz mause ve klavyeleri görüyor sanırım. A101 den aldığım GoSmart markalı mauseyi taktım. Hiç tereddüt etmeden tanıdı. Aynı şekilde frisby kablosuz klavyeyi de tanıdı. Bu iki markayı tanıdıysa tüm markaları tanır bence ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.