Şimdi Ara

4096 mb ram kullanmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin imzamdaki sistemde görüldüğü gibi geil in 800mhz lik ddr2 2*1024 ramlarini kullanıyorum suanda hepsiburda da devam eden kampanyadan twinmos un 800 mhz lik 1024 mb lık ramlaerinden 2 tane almak istiyorum bana bi faydası olurmu yada benim geil ramlarimle her hangi bi sorun cıkarmı hım suanda sadec 1-2 ay için bu sistemde kullanıcam daha sonra güzel bir ekran kartı ve 780 yada 790 ati anakart almak istiyorum şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler kolay gelsin arkadaşlar..

• çok gereksiz olur 4gb ram , boşa masraf .
  • Boşa masraf kardeş. Alma.
  • çok gerksiz olur ben alma derim sana
  • 32 bit işletim sistemleri en fazla 3gb görür..
  • Zamanı geldiğinde alırsın. Şuan için gereksiz.
  • 32bit işletim sisteminde 3.5gb görürsün 4gb genelde oyun oynuyor isen çok gerekli bir miktar değil ama ileriye dönük windows da çok daha rahat çalışsın vs. gibi düşünürsen olabilir ama 4gb için 64bit kullanman şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    4 GB RAM e 8GB RAM eklemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten de cok yardımcı oldunuz.. sizlere kolay gelsin ramlari almaktan vaz geçtim o zaman evet ileride gerekli olursa alırım.. :D
  • ileride dediginiz zaman cok yakın bir zaman ozellikle vista icin 4 gb olmali
  • vista için 4gb mı olamlı? 32bit Vista görmeyecekki 4gb rami...
  • 2gb rami olan arkadaşların sistemlerinde kaç mb kullanımda acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: suslu76

2gb rami olan arkadaşların sistemlerinde kaç mb kullanımda acaba?

4096 mb ram kullanmak..
  • kardeşlerim sisteminiz xp iken daha ramlarla uğraşmayın gerek yok 2 gb bile çok bırak 4ü viste sp1 çıksın ondan sonra ram olayına girin
  • vista 32 bit te 3.5 gb goruyo 2 gb tan 4 gb a gecince gozle gorulur bir rahatlama oluyo vistada
  • xp32 bit kullananlar için yeni çıkan oyunlarda sistemi bi nebze olsun rahatlatmak için 2048 şart. fazlası maddi zarar.
  • 33bit tüm işletim sistemleri gibi Vista32bit de 3GB görür en fazla.

4096 mb ram kullanmak..
  • 2gb ram,xp 32bit ile masaüstü kullanılan bellek değeri...

4096 mb ram kullanmak..

bence uzun süre çalışan ve işletim sistemi vista64bit olan pc için 4gb ram iyi olur
  • Buda Benimki 2gb Ram Ve NFS CaRbon KuRaRken, KaspeRsky Açık GünceLLeme YapıyoR, Altta 6-7 Tane Web Sayfası VaR FaLan ;

4096 mb ram kullanmak..
  • ee bari biri soruyu cevaplasaydı arkadaşlar..bende 4gb düşünüyorum,grafik tasarım programlarında rame baya ihtiyaç oluyor,ramin ne kadarını kullanıyorsunuz diyen arkadaşlar için ise,ne kadar ramin varsa,ona göre photoshoptan ayarlıyorsun,oda ona göre rami kullanıyor ve performans veriyor..bende geil 2x1 gb 800mhz var,bunun yanına illa geil markamı almak gerekir?gidip bir ocz alamazmıyım?yada 667mhz?

Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: he84

ee bari biri soruyu cevaplasaydı arkadaşlar..bende 4gb düşünüyorum,grafik tasarım programlarında rame baya ihtiyaç oluyor,ramin ne kadarını kullanıyorsunuz diyen arkadaşlar için ise,ne kadar ramin varsa,ona göre photoshoptan ayarlıyorsun,oda ona göre rami kullanıyor ve performans veriyor..bende geil 2x1 gb 800mhz var,bunun yanına illa geil markamı almak gerekir?gidip bir ocz alamazmıyım?yada 667mhz?

Teşekkürler..

o tarz programlardada zaten 2gb yeter.ama fazla alım diosan 3 gb al ama pek bi işe yaramaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.