Şimdi Ara

4080 Super'li sistem sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• _____________________________
    OYUNSEVER

• Bence hazır sistem alın hocam geçen rtx 4080 li pc vatanda 50800 tlye satıldı

Siz 0 toplar indirim kovalamaz tek seferde alırsanız pahalıya gelir.

Oled monitör kararınızı sonuna kadar destekliyorum

Hocam taksit seçenekleri attığım linklerde yüksek diye parça parça toplamaya çalıştım sistemi. Gayet güzel fiyata verilmiş hocam. Peki sizce bu sistem darboğaz yapar mı hocam? Cevabınız için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam

Hocam hazır sistemlerde taksitle satılıyor ama mesela işlemciden ramden anakarttan kısıyorlar gpu düşük marka oluyor bence ana kıstas gpudur.

Aramanız gereken hazır pc de sadece gpuya bakın sonra fiyatına hazır sistemin fiyatı gpunun dışarda satan fiyatının yüzde 60 nı geçiyorsa yani mesela 50k lık sistemin 30k lık gpusu varsa o hazır sistem gpusu iyiyse iyidir bence bu bütçelerde rtx 4080 ve üstü hedeflenmeli bütçe olarakta 50 60k arası hedeflenmelidir

monitör olarak 2k 4k dan ziyade oled seviyorum oled 4k çok pahalı bakın konda kıstas şu olur 144hz üstü 2k üstü olsun yeter zaten oled monitörler yüksek hz oluyor oled teknolojisi sebebiyle bütçe varsa 4k oled bile olabilir gerçek gözle ips va tn oled monitör görmüş biri olarak oled başka bir şey diyorum bu bütçelerde monitöre oled olması için ayrılan bütçeye dikkat edilmesinin şiddetle öneriyorum

• Anakartiniz 6400 Mhz hizinda DDR5 belleklere sahip, RAM lerinizi de daha hizli DDR5 belleklerden secmeniz daha iyi olmaz mi? CL degeri de dusuk olmali.

Daha Fazla Göster
  • www.vatanbilgisayar.com
    INTEL I5 12400F - RTX 4080 SUPER BLACK 16GB - H610M H DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-4080-super-black-16gb-h610m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html

4080'den başka kötü parçayı geçtim parça yok sistemde :D

Şahin'e Ferrari motoru takılmış.  

+1

ayrıca; Ram ve anakartta değişmeli bence ayrıca ssd de.

İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.