Şimdi Ara

406 Coupe (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
16.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LAST_DRIVER

quote:

Orijinalden alıntı: oomerozer

406 coupe orjınal jantlarının kapaklarını ankaradan nerden bulabılırım.pm atarsanız sevınırım.

Araçların tamamı alüminyum alaşım olarak çıktı. Yani jantta herhangi bir kapak mevcut değil. Piyasada orjinal jantı yetersiz ve az güzel bulduğu için modlanan coupe'lara denk geliyorum. Ama sanırım sahipleri orijinalleri muhafaza edip, elden çıkarmamaya çalışıyorlar...

Çıkmacılara Avrupa üzerinden sipariş verirseniz getirtebilirler. Bayi siparişi hesaplı olmayabilir. Yoksa parça kodunu verdiğinizde siparişiniz eninde sonunda gelecektir, orjinal fiyatı üzerinden, yetkili bayilere...

406 Coupe

RC araca bayıldım nette hep görüyorum ama tr de satan yok sanırım

• evet arkadaşlar konuyu bir kez hortlatalım çünkü bu araçla ilgileniyorum aktif olarak kullanan varsa yorumlar benim için çok önemlidir
  • d9 motorlu alırsanız rahat edersiniz. 206 gti ile aynı motoru kullandığı için bir çok parçasını rahat bulursunuz.
  • arkadaşlar kullananlardan yorum istiyorum şuan ciddi ciddi almayı düşünüyorum arabamı sattım ve çok hoşuma gitti bu araç, ama çok fazla yok piyasada beni üzermi onu öğrenmek istiyorum. Ne gibi problemler çıkarıyor, kronik sorun yaşayan varmı?
  • Merhaba yıllardır 406 coupeye hayran hayran baktım. sonunda 2004 3.0 motor v6 aldım. otomatik vites süper bi duygu süper araç. hiç oynanmamış, füme 170bin kmde. ancak aldığım kişi değerini bilmemiş bakmamış. alınca 5bin tl değerinde bakım yapıp aracı sıfırladım. tavsiye ederim herkese...
  • Hayirli olsun

Ben sportif/coupe arac olayindan epey uzaklastim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de önce tek kapı hondam sonra megane coupem vardı. evlenince akıllı arabalar alalım dedim ama 2 araba sonra yapamadım yine bu sefer hayalime döndüm mali durumu düzeltince de bence bu gelir grubunda alınabilcek en güzel arabayı aldım. hatta 406 coupe türkiyede bu fiyata yoksa 2 katı edecek bir araba. ayrıca 3.0 motor evet vergi yüksek ocakta 1300 küsür çıktı ama bi yasa var kasko değerinin %10unu mu ne geçemiyor gittim vergi dairesine 800e indirdin ocak vergisini.
  • Arkadaşlar baktım forumda son mesaj benim. arabayı alalı 8 ay oldu. görüşlerimi yazim dedim. mükemmel ötesi bir makine. dün ilk uzun yolumdan geldim. toplam 2000den fazla yol yaptım gidiş dönüş ve neredeyse yakıt almak dışında durmadım. Maşallah tık yok inanılmaz keyif rampalarda uçuyor, yolda görüp de ekemediği araba olmadı. ama bazen zaptetmek için yorulduğum oldu hiç anlamadan ibre 150yi geçiyor virajlarda hız düşürmem gerektiğini son anda anlıyorum :) ben ilk üniversitede gördüm bu aracı ve bi gün işe girip param olunca alacağım araba diye aklıma yazdım, çok şükür aldım ne ailemi ne ustaları dinledim ve memnunum. herkes hayallerinin peşinden koşsun boşverin mantıklı düşün diyenleri.
  • Ben de lise yillarimda ilk gormustum sanirim, ileride almam gerekir diye dusunmustum. Bir ara niyetlendim ama almaya cesaret edememistim. Sonra S40 2.0T almistim

Kazasi belasiz surusler dilerim.

• Konu hortingen

Merhabalar ben üniye yeni başladım ve her genç givi coupé arabalar bakmaya başladım en uygun ve en güzeli olarak 406 coupé var by arabayı aldırmayı düşünüyorum bilmem gereken sorunları falan varmı 1998 model uygun fiyata var malum sitede yoksa 2000 üstü mü alınmalı arabayı teşekkürler şimdiden

• Ben 2001 model 2.0 406 Coupe alıcam.iddalı konuşmak istemiyorum ama aldığımda orjinal haliyle türkiyede tek olacak o kadar temiz fakat aklımda sorular var.Bu konular hakkında bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.

Birincisi aracıma daha dolgun gözüksün diye 18" jant takmayı düşünüyorum.Taktığım zaman araca 4 kişi binildiğinde lastiğin üstündeki davlumbazlara çarpıp ses yapar mı? Aracın yaylarıyla oynamak istemiyorum tecrübesi olan bilgilendirirse 17" e düşebilirim sorun yaratıyorsa sonuçta ben onu taşımamalıyım aracımın beni taşıması gerekli.

İkincisi bundan önceki arabam peugeot 306 s16 idi.Egzosları fabrika çıkışı abarth egzosdu ve polis durdurduğunda hiçbirşey söyleyemiyordu.Bundada aynı durum söz konusumu onu bilmek istedim.

Aynı arabadan bir tane daha aldım oda gider halde herhangi bir durumda parça lazım olabilir diye tutuyorum.Motor kaputu eksik eğer ilgili arkadaş varsa ulaşırsa bana alabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.